memorijska kartica kod n70?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
sDBz_
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 10. Feb 2007. 10:16
Kontakt:

memorijska kartica kod n70?

Post od sDBz_ »

imam k750i i n70.. e sad, ne koristim vishe k750 i i prebacio sam sve sa mem kartice na komp, al kako sad to da prebacim na mem karticu n70? poshto me mrzi da hiljadu slika idem na SAVE onako..?

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Prebaci preko usb kabla ili preko card reader-a ili preko bluetootha...Ima opcija...odaberi najbrzu i najefikasniju 8)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

sDBz_, najbolja opcija je card reader...ako ga i nemaš jeftin je a trebaće ti ako si već uzeo N70... :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

sDBz_
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Kontakt:

Post od sDBz_ »

ok hvala vam! e a kako da namestim da kad shaljem neshto sa nekog drugog fona preko bluetootha da mi odma to sachuva na karticu...? a ne na memoriju telefona?

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

To je kod Symbian telefona lako izvodljivo,sistem je takav da mozes da podesis da ti poruke stizu na memorijsku karticu a posto sve sto posaljes preko BT-a stize kao poruka,automatski ti stoji na memorijskoj kartici pa samim tim ne zauzima internu memoriju,ali opet moras da prebacis to negde iz Inbox-a,odnosno pozeljno je,ne da bas moras!!
Pozdrav 8)

sDBz_
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Kontakt:

Post od sDBz_ »

e pa to sam u stvari hteo da pitam... niasm ja lepo postavio pitanje... da li mogu kad poshaljem neku sliku, pesmu, video klip, itd itd da mi to odma bude u folderima u galeriji...? a ne u porukama? stvarno mi ej cim da svaki put moram da idem na SAVE..?

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

E ako ti je cimanje da kliknes na Save onda... kupi dumbphone,nije Symbian za tebe,sta drugo da ti kazem!!
Pozdrav 8)

sDBz_
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Kontakt:

Post od sDBz_ »

pa nije meni cim da 5-6 slika tako... nego treba sa stare kartice da prebacim slika i slika,,... ima preko 200 vishe

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Idi kod nekog druga ko ima citac kartica,ili kupi sebi jedan,ima ih vec od 500-tinak dinara pa kopiraj sa jedne na drugu,tako je najlakse i najbrze!!
Pozdrav 8)

Odgovori