Boja 6600

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Boja 6600

Post od Oljica »

Koliko sam shvatila 6600 se prodaje u dve boje,beloj i nekoj bledo sivkasto ljubicastoj,pa se pitam da li se obe mogu naci kod nas ili samo ova bela posto sam samo tu i vidjala?

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Ovu drugu boju ni kod koga jos nisam vidio, mislim da ne moze da se nadje, bar ne tako lako. Inace druga boja je roza. :mrgreen: Mada uvijek mozes da nadjes neke maske raznih boja za svaki telefon koje se raspadaju koliko su "kvalitetne" na pijaci. :lol:

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

Nedavno sam bio u beogradu, i u Piramidi sam vidio telefon u obe nijanse :D , ali možeš masku uvijek da mjenjaš bordo je super, u BG ćeš vjerovatno naći. :wink:

U Banja Luci se mogu naći obe nijanse :P , a zar je to toliko i bitno nije neka razlika.

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

ja imam sivo ljubicastu nokiu i one su uglavnom made in finland, dok su ove bele uglavnom kineske, inace ovaj sivi izgleda manji :mrgreen:

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

Hvala svima na odgovorima,ja sam bila ubedjena da ova nokija nema izmenjive maske :? :) pa sam zato to i pitala.

pop73
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 31. Okt 2004. 21:12

Post od pop73 »

Dali neko zna koliko kostaju original maske za 6600 nije bitna boja samo da ne cvili...
tako ti je to...

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

U Banja Luci može se naći oko 50e ali "originalnost" je u pitanju, uglavnom su polovne i mali je izbor :? :? :!:

NokiJa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 17. Okt 2004. 20:27

Post od NokiJa »

moja je ta sivkasko-ljubicasta i da finska je, takodje i drugar ima isto sivu i finska je, a za bele pojma nema, al me zapravo bole koje je fon boje vazno da sljaka!!!

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

pa jeste ali ova bela izgleda malo glomaznije posto belo uvelicava, tako da ko moze da bira nek uzme sivu :lol: :mrgreen: :lol:

chale
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 20. Avg 2004. 16:44

Post od chale »

slazem se za boju. lepsa je ova sivkasta. i ja imam takvu. mada ne bi bilo lose kada bi mogla da se nadje jos poneka boja. ajde ako neko zna za mesto u BG-u gde ima maski za 6600 da kaze
Ako kanis pobediti ne smes izgubiti!

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

miljex napisao:U Banja Luci može se naći oko 50e ali "originalnost" je u pitanju, uglavnom su polovne i mali je izbor :? :? :!:
50e? Da ti se nije ta nula omakla? :lol: Ja jos nisam vidjao maske preko 15-20e, cak ni originale. (mada je pitanje da li su to originali, ali bar tako izgledaju :lol: )

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Hvala onome koji je izbrisao moj post ovde... :lol:

6600 se proizvodi u tri boje: svetlo roza(bela), siva(metalizirana) i zlatna(metalizirana), od kojih je ova zadnja predviđena za Aziju, ali sam imao prilike da je vidim i u Beogradu(malo je kičerajska). Maska(plastična školjka koja koliko-toliko pristojna košta oko 1200 dinara, ali nema tastaturu(koja se i ovako teško haba, ali možda kod ženskog vlasnika sa noktima...). Sa tastaturom sve košta 1900(nešto je bila ružna ta tipkovnica, ali ajde...). Valjda sam pomogao(iz drugog puta). :wink:
U susret novim izazovima...

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

Prednja maska je 10 eura, celo kuciste je mnogo vise.
To je nabavna veleprodajna cena, koliko se servisi ugradjuju ne znam.
Uz masku dodje tastatura.
Postoje i fush maskice od 0.5 eura :) One imaju malu budjavu providnu tastaturu, ali za te pare su sasvim ok :)
Dobro je sto su radjene od plastike onih boja kojih je i original, dakle nisu farbane, pa se ne izlizaju brzo.

Odgovori