6680 konacno izasla
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- BurekUSvemiru
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 18. Mar 2005. 21:02
- Kontakt:
pa tako ti je to s blicevima na telefonima, ali ja bi uvek pre uzeo nokiu, nego neki drugi telefon, a pogotovo samsung, koji ima JAKO naduvanu cenu.... a sharp, ne znam, ipak je to ne-symbian, a ti ako uzimas telefon za slikanje, kupi neki digitalac za mnogo manje para a dobijas veci kvalitet....mitar napisao:pa to i nije bas blic sa tom mopzes da slikas samo u udaljenosti od najvise 2 metra
iste flash lampe imaju i samsung d500 sharp gx30 itd.
pa sto znam da cekam ovu nokiu da joj padne cena cini mi se mnogo sigurno cu pre uzet samsung d5000 ili d600 kad bude izasao!pozzzzzzz
pa u pravu si ti to je samo marketingski potez ja uzimam fon cisto samo radi razgovora.kod je samo potreba dabor dizajn dobra kamera i mp3 i veoma dobar ekran,ostalo mi je manje vise bitno.
u pravu si ti BurekUSvemiru sto se tice cene samsunga d500.dok mu ne padne cena ispod 300 evranema ni svrhe razmisljatio njemu ipak on ne vedi vise
u pravu si ti BurekUSvemiru sto se tice cene samsunga d500.dok mu ne padne cena ispod 300 evranema ni svrhe razmisljatio njemu ipak on ne vedi vise
The Bloody Alboz
Ma nije to toliko tesko kao sto mislis, tacno je da bi se to mnogo odrazilo na bateriju, ali pak i tu bateriju bi nokia mogla da napravi malo jacu. Dok svi ostali proizvodjaci prave bolje baterije ona gura neke krseve u telefone, narocito u symbian telefone bi mogla da stavi neku bolju! npr.u n gage ima mesta za jos 2 onakve
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
Kao shto mozete videti, ova shto se kod nas pojavila je sa T-Mobile mreze shto znachi da to josh nije to...
http://www.mobilnisvet.com/novo/nokia-6680/174/13
http://www.mobilnisvet.com/novo/nokia-6680/174/13
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨