Nokia Nseries!

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
mi2scg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 23:11
Kontakt:

Post od mi2scg »

Ma daaaj, kome treba 40 GB muzike na jednom mestu?!
Pitanje - na kom putovanju ces preslusati 40 GB?!
I ovih 4GB je vise nego dovoljno! ALi, zaista, pa 1000 pesama traje vise od 3500 minuta! To je vise od dva dana neprekidnog slusanja, a toliko nece izdrzati ni baterija, ni onaj ko slusa ...
Ovako imas telefon, kameru, mp3 player (jos cemo videti za koju cenu), a kod iPod-a imas muziku za skoro 400 evra, dok je model sa displejom u boji jos skuplji.
Pozdrav svima!

MArko MI2
Stop the madness!

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

pa to jest , ja imam mp3 player od 2gb i jos nisam popunio 500 mb , al furka je imat 1000 pjesama na mobitelu , i kad imas 1000 pjesama neces sve odreda slusat nego ces preskakat i slusat ces one koji ti trenutno odgovaraju i cak mislim (ako se nevaram ili sam nesto pogresno skontao) da nokia n91 moze snjimati sa radia na mobitel mjuzu (sto je exxtra po mom misljenju) i to sam procitao na nokia sajtu , opet kazem po meni je n 91 savrsen mobitel iako malo otkacenog sajder onlika ali i to je ok :wink:
rocK for ever

Drobnjak81
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15

Post od Drobnjak81 »

jer imas i mp3 player i telefon i nemas potrebe nositi obadvoje , i cak imas malo losiji digitalac

I sa 6630 imas mp3 i losiji digitalac 8) ,polako da se svet navikne na nove dimenzije mobilnih telefona pa da predjemo na novu generaciju telefona! Ili da nokija prilagodi nove mobilne dimenzijama na koje smo navikli?????? :lol:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hmmm....koja konsatacija... :o
mp3 player je toliko mali da ne vidim shta ti to pretstavlja problem,ponesem fon i josh digitalac od 5mpx sve mi to stane u jedan dzep...

Tako da je knstatacija mnogo glupa...jeste da je sve to okej volim i ja da mi je sve na jednom mestu ali da je bolje nego da se nosi sve to odvojeno... :uhuh:

mi2scg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od mi2scg »

Dexter, kako mozes reci nekom da je konstatacija glupa?! :uhuh:
Svako ima svoje misljenje ...

Drugo, u Amsterdamu, kada je Nokia predstavla NSeries telefone, najavljene su i cene:
N70 - 550 evra,
N90 - 650 Evra,
N91 - 750 Evra,
a predstavljen je i 5140i, sa pocetnom preporucenom cenom od 300 Evra.
Svi modeli ce se pojaviti u toku leta.
Pozdrav svima!

Marko MI2
Stop the madness!

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Pa nece bas svi... U toku ovog kvartala se ocekuje n90, u toku sledeceg n70, a krajem godine svetlost dana ugledace n91. Za 5140i nemam pojma kada ce da izadje a i ne interesuje me previse. Sto se tice cena nemojte reci da niste ocekivali da ce biti takve kakve jesu i jos dok se dovuku do nas bice +100evra minimum :smutny:
make. believe

rocK
Mobil fan
Mobil fan

Post od rocK »

a joj n91 , em izlazi najkasnije , em ce biti najskuplji , i da ti i u 6630 imas mp3 player tacno je , ali mislim da ce nokia u n91 staviti mp3 reprodukciju dobre kvalitete , barem bi tako trebalo jer to i jest glavna namjena ovog mobitela... :P
rocK for ever

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Eo da ne otvaramo novu temu kad je vec ovde mesto za seriju N..(poshto smo krenuli u OFF u drugim temama)

Nokia n91 izlazi u Decembru ove go i cena ce joj biti oko 650 EUR.. 8)
Eo vam i par slika iz ruke...
Slika
Slika
Slika

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Ako joj cena bude 650 eura onda i moze nesto da uradi... ali ne verujem da tje biti ispod 800-900 eura... sto znaci da tje je kupiti samo lud ili preterano bogat covek... :roll:
aj ako neko nadje sliq od pozadi nek postuje... ja se ubih trazetji ali nigde nema... mora da je jos ruzniji nego spreda... :D
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

ma kakvih 650e pa kod nas ima da raspale cenu da ima sve da se pusi koliko ce biti papreno!!!!!!

ja se slazem sa konstatacijom da je fino imati sve u jednoj spravici i mob i mp3 i dig foto, ali kao sto kaze dexter mp3 je stvarno mala sprava i okaci je oko vrata (ako hoces) a mob i dig. foto. stavis u dzep i slikas do mile volje!!!!

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

N serija je stvarno odlična po svojim performansama, ali sa dizajnom se baš i nisu proslavili...bar po mom ukusu...ali to opet bar meni nije toliko bitno za jedan telefon, koliko njegova funkcionalnost... :wink: Stvarno bi bilo super kada bi sve bilo u jednom telefonu (mp3, dig foto)...ali kao što smo već konstatovali...to se proizvodjačima nikako ne bi isplatilo 8)

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

mozda su maloooo ruzni na slikama ali mozda izgledaju bolje uzivo!!!!
a jel na zadjoj strani kamerica na N91 i da li ima poklopac???

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Eo josh slika N90,a potrazicu N91 za zadnje strane.. 8)

Slika
Slika
Slika

rocK
Mobil fan
Mobil fan

Post od rocK »

jeli se meni cini ili je stvarno onaj obrub oko ekrana i tastature zelen ?????? ali stvarno moram reci da je n91 "cigla" , pa veci je od sih ostalih n modela...... nokia :uhuh: ,mogla je n seria biti malo bolje dizajnirana....
rocK for ever

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Mislim ok, za fon sa takvim funkcijama moraju biti pozamašne i dimenzije...ali dizajn, kao lep i skladan izgled telefona je bezveze....bar meni :roll: Ali što reče Idzo, možda stvarno uživo bolje izgledaju... 8)

sasa-SE
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Jan 2005. 19:56

Post od sasa-SE »

n91 i nije tolika cigla,ali je zato n90 cigla na kvadrat sa losom kamerom!!!!! :D :D :D a ima kao carl zeiss optiku!

rocK
Mobil fan
Mobil fan

Post od rocK »

ne kontam te sasa jer se ti to zezas ili ozbiljno ........??????????????????? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D -
rocK for ever

sasa-SE
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Jan 2005. 19:56

Post od sasa-SE »

ozbiljno ti kazem za kameru,imas brojne testove u kojo su uporedjivani k750(w800) sa n90,u svakom testu je k750 bolji :P a ta nokia ima kao carl zeiss optiku koju koriste digitalci(marketing by nokia :uhuh: :uhuh: :uhuh: )

mi2scg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od mi2scg »

Ima dosta oprecnih misljenja po pitanju kvaliteta kamere i jednog i drugog modela (gorepomenutih). Neki kazu da je bolja kod SE, neki da je kod N90. Najbolje bi bilo kada bi svako mogao da testira obe licno. Sto se tice izgleda N serije - pa ko je od Nokie ocekivao nesto svakidasnje?! Sve moze, ali da bude klasican telefon - nikako! Bili su tu 7600, 7610, 2650, 5100, 7280, 3300, 3650, N-Gage, 6108 i ostali - sve eksperiment do eksperimenta ...
Pozdrav svima!

Marko MI2
Stop the madness!

mi2scg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od mi2scg »

Sada sam procitao jedan od komentara kod N90 - uporedjujuci slike N90 i Canon aparata podesenog na 2 MPx dokazano je da je Canon bolji - ?!! :o Pa normalno da je bolji, kada digitalni aparati (uglavnom) koriste CCD opticke senzore, koji su mnogo kvalitetniji od CMOS, kakvi se jos uvek (zbog dimenzija i mehanike) ugradjuju u telefone. Poredjenje je smesno!
Pozdrav svima!

Marko MI2
Stop the madness!

Odgovori