6630 kao mp3 player
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- zavodnick
- Expert

- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
racke, sto se tice toga tu stvarno ne mozes da zamijenis ali kupi slushalice od 6680...(to ti je neka poboljshana verzija slushalica 6630). Bagzi77, iskreno ja nemam nijedan player jer mi je "kratka" memorija
ali sam radio na ultra mp3 playeru i dobar je, a iskreno WinAmp ne mogu ni da vidim ocima jer mi se zgadio jer im je svaka verzija loshija od prethodne, pa sad sigurno znam koje playere necu da uzimam...Bagzi77, skini ultra pa shibaj! 
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- Lomnica_city
- Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
instalirao sam ultramp3 i kad pustam muziku secne s vremena na vreme, a ako radim nesto na telefonu onda ne moze da se slusa koliko secka .... da li neko zna kako to da resim ... ne verujem da je do programa posto ga svi hvale da je najbolji, a sa druge strane, telefon je nov i nista od drugih programa nije aktivno u trenutku slusanja
da li postoji mogucnost da se iz galerije slusa mp3, ali da automatski ide na sledecu pesmu?
hvala
poz.
da li postoji mogucnost da se iz galerije slusa mp3, ali da automatski ide na sledecu pesmu?
hvala
poz.
b_udder napisao:da li postoji mogucnost da se iz galerije slusa mp3, ali da automatski ide na sledecu pesmu?
Naravno, Gallery -> Tracks -> New track list a fabricki je je najstabilniji i cini mi se najbolje cuje a ultra ime lepe skinive i to je to.
Sa ove strane groba od vas ocekujemo samo jedno,da vasa dobra strana spozna onu mracnu.
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan

- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
Ultra mp3 jeste lep sa onim razlicitim skinovima ali nije nesto posebno.Zna ponekad da secne,mono zvuk na slusalicama tako da je bolje koristiti fabricki ili od n-serije.Ipak je muzika za slusanje a ne za gledanje u ekran.Inace ima ogroman broj plejera za mp3,a mozes koristiti i Erekorder za slusanje i neograniceno snimanje zvuka
- Drobnjak81
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15
- Drobnjak81
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15
- Lomnica_city
- Expert

- Lomnica_city
- Expert

Skinut Music player za N90,utisci odlicni!
Posle restarta mi se prebacio da bude default player!Ako sam dobro zapazio na reklami za 6630 Music edition,u njega ubacuju bas ovaj player!?Malo je zeznuto naci motanje pesme,treba malo da se zadrzi dzojstik na dole kao da ce te da prebacite na sledecu pesmu i posle par sekundi ce poceti da preskace po 10 sekundi pesme!
2 Drobnjak81: Netreba da odgovaras na moje PM-ove,sredio sam sve!
Pozdrav
Posle restarta mi se prebacio da bude default player!Ako sam dobro zapazio na reklami za 6630 Music edition,u njega ubacuju bas ovaj player!?Malo je zeznuto naci motanje pesme,treba malo da se zadrzi dzojstik na dole kao da ce te da prebacite na sledecu pesmu i posle par sekundi ce poceti da preskace po 10 sekundi pesme!
2 Drobnjak81: Netreba da odgovaras na moje PM-ove,sredio sam sve!
Pozdrav