Zastita od kradje za S60

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Da to je stvarno lose iskustvo, ja sam relativno nov u svetu Symbian-a pa malo istrazujem software, instaliram kojekakve gluposti ali naletim i na po neki dobar i koristan program, ovi programi za zastitu na prvi pogled deluju ok a zivim u maloj sredini pa ako mi neko i digne telefon i stavi svoju karticu moze da se sazna ko je, znace mi vasa iskustva :D :roll: :wink:

Pozdrav svima :lol:
HOX Titanium gray

Djera
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 11. Jan 2006. 13:17

Post od Djera »

Softwerskom zastitom otezacete lopovu kradju i to malo.Tip ce da ga flesuje i kraj price.Jedino je hardverska zastita dobra-vezi ga za sebe.
nokia n80

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

mkvb, stvarno je teško kvalitetno zaštititi telefon softverski od kradje, jer kao što Djera reče, fleš sve to rešava...Tako da, poslušaj njegov savet :wink: :D

ad_insane
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 11. Sep 2005. 14:39

Post od ad_insane »

Naravno da je telefon izgubljen kada se to desi, ali pomocu ovog Guardiana mozete porukom izbrisati imenik, slike, video... Ako neko ima ˝osjetljivih˝ multimedijalnih fajlova prava stvar :D

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Hehehehehe, nisam ni morala da vidim ko je autor posta, čim sam ga pročitala bilo mi je jasno :D
ad_insane daj nam još informacija :D

Odgovori