n91

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Pa ja ipak mislim da kaska, i da još treba da se radi na njemu...Ali naravno, to je moje lično i skromno mišljenje...Jeste da je to prednost wina-a, ali zato svaka druga verzija wina je puna bagova, što ti dodje na isto... :roll:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Zoka, hehe :D , pa i Symbian je bagovit :) ....... sto kompleksniji OS, to vise problema ..... + za WM je i to sto se lakse sinhronizuje sa WinXP ....... i procesor se moze overklokovati ...... a jos je i Microsoft pojednostavio razvoj programa za WM ...... mislim, ipak je Microsoft veliki igrac ... moje misljenje je da ce i Symbian puci kao i PalmOS.... "Ali naravno, to je moje lično i skromno mišljenje" ;) :)

Pozdrav

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

b_udder, svako ima svoje mišljenje i argumente, i to je to. Ne bih se upuštala u dalju raspravu, mislim da nema potrebe :wink: :)

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

B_UDDER,cinjenice ne pokazuju da je tvoje misljenje ispravno.Sama cinjenica da su najveca trzista prihvatila Simbian o.s. govori o popularnosti i kvalitetu operativnog sistema Simbian.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Malo ste otishli u off... :roll: :)

Slika
Slika
Slika

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Zoka, naravno :)

NIKOLA VAPA/CA, ne govorim o kvalitetu koji je neosporan, samo o surovosti trzista ..... btw. Nokia je jedina vredna pomena od proizvodjaca koji koriste Symbian ...

Dexter, a znaci tako treba da izgleda pakovanje kad kupis legalan telefon :D :D

pozdrav

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hehehe,b_udder, tako bi trebalo al treba izdvojiti kesha za to...Imam par fonova u bash full pakovanju i dosta je korisno,dobijesh bash sve uz njega...U svakom sluchaju lepo je videti fon u full pakovanju... :D

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

e ovako kada ga gledam na slikama koje je postavio Dexter, mislim na prvu i drugu sliku , one tipke me nekako podsjecaju na SE T300 , a i ona njegova oble linije 8) :wink: :) :D :lol:

Odgovori