1. Sto se tice poklopca, a mislimo na poklopac za kameru, ar ne?...treba da pritisnes ono malo dugmence pri dunu poklopca...i da ne drzis prstima donji deo telefona jer se skida sve sa donjim delom...mozda samo nisi jos to svaladala...nije da sumjam u tvoju moc zapazanja nego se i meni isto desavalo...A za deblju bateriju...istina je...moze da stane BL-6C baterija koja je malo deblja od standardne BL-5C...

2. Font...pa prvo treba da izaberes font koji zelis da stavis u telefo...a imas na netu vec naprzvljenih fontova pa mozes od tih ponudjenih da izaberes...i da ne zaboravis da font treba da bude u .gdr formatu da bi ga telefon prihvatio...Ako hoces ili imas svoj omiljeni font mozes uz pomoc programa GDR Creator od bilo kog .TTF fonta(a to su fontovi koje i kompjuter koristi, da napravis font za svoj telefon...Font se ubacuje tako sto ces prvo font u .gdr formatu prebaciti na telefon...zatim ces preko FExplorera otici u C:/System/ i tu ces napraviti folder Fonts ... i u njega ces ubaciti fajl u .gdr formatu...restartujes telefon i pojavljuje se novi font...Mozes i da promenis velicinu slova kao i da kombinujes vise razlicitih fontova, kad ga pravis u Easy GDR Creatoru...

3. Ja sam isto slala sebi parametre sa Nokia sajta..i dao je kod...pa sad ne znam sto ga tebi vise ne daje...Onda odradi to preko Call Centra svog operatera...i tako mozes...

4. FExplorer v1.16 beta je najnovija verzija ali ima expire date...nadam se da imas krekovanu verziju tog programa...i naravno da ima password ali na samom ulasku u FExplorer a ne na svakom folderu posebno...a da sakrijes neki folder treba samo pod opcijom Set Attributes da postavis Hidden na ON...Postoji i jedan program koji ti omogucava da stavis password na ulasku u svaku aplikaciju kao i u Galeriju ili u Messages...a taj program je Advanced.Device.Locks...

5. Format kartice u kompu radis tako sto kad ubacis karticu u Card reader odes u My Computer/Memory card/ desnim klikom na misu otvaras opcije i imas format kao ponudjenu opciju...A u za format kartice u telefonu ...ides u glavni meni>Tools>Memory card>Options>Format memory card...i on sam odradi format...

6. Ja sam kupila danas sivu masku ...ali videla sam i crnu...jedina razlika u odnosu na ovu sa slike je da je aluminijum na prednjoj masci srebrn, a ne crn...dok je ostatak maske crn...a, za sada nisam nasla ni crnu tastaturu...ako naletim negde javicu...a cena je 450 din...

Eto, nadam se da sam ti na sve odgovorila...a za flash ... samo napred...imas sve potrebno na Burek forumu...