Pravila foruma Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
On ne hostuje nikakve krekove, ali sa njega cete moci da nadjete bilo shta shto vam je potrebno (dodje mu kao google, samo shto pretrazuje samo krek sajtove).
Ima i http://astalavista.box.sk/
ali mora strogo :!: :!: :!: da se vodi računa jer su neki sajtovi sa crackovima puni virusa, dovoljno je da im se pristupi pa da se virus pokupi i pokrene, ne mora da se radi nikakav download. Zato, oprezno, i nikako bez nekog antivirus programa. (AVP rules :!: )
Evo miskoni upotsetio si me da napishem da gore navedeni sajt crackspider.net ima garanciju da nema viruse, tako da ste shto se tiche toga bezbedni :!:
Ne bih da pochinjem prichu oko najboljeg antivirusa, ali Panda Titanijum je najbolji :!:
A za to imam i dokaze, koje cu izneti ako bude bilo preke potrebe.
Nemoj, nema potrebe, svako koristi ono što mu najviše odgovara ili što mu se pokazalo (i dokazalo) kao korisno. Ipak se ovde diskutuje o mobilnim telefonima, pa da ne ulećemo u OFF.
Moze li neko da mi kaze kako da primljeni MP3 preko bluetoth-a prebacim u folder Digital sounds, posto sam apsolutni amater i probao sam sve sto mi je palo na pamet. Inace to sve radim posto sam iz uputstva shvatio da MP3 samo radi ako je u tom folderu. Hvala
Pa nije vam mishkoni ovde dezurni E-mailer, on to radi iskljuchivo iz dobre volje i zahvalan sam mu na tome. Bolje prvo potrazi malo po internetu pa tek onda se njemu obrati.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.