NCNLIST

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
lizard
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 20. Dec 2004. 19:33

Post od lizard »

Zoko ti si u pravu 1000%, ja to znam i tu nema greske. Ali na mmc-u imam instalirano oko 100 aplikacija, sto programa, igrica, tema... . E cim mi je da sve to ponovo budzim!

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Jasno mi je i to,ipak imas dosta aplikacija... :) ali ne znam sta onda da ti kazem... :unsure: stvarno ja nisam cula niti videla neko drugo resenje...Mozda neko drugi jeste... :oops:

lizard
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od lizard »

Evo sta strendzeri kazu u vezi sa ovim problemom http://www.symbian-freak.com/forum/view ... ht=ncnlist

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Lizard:
Stvarno su strendzeri rekli par interesantnih stvari, ali ako sam ja dobro razumela problemi posle formatiranja nastaju ako se fon opet napuni istim aplikacijama, tacnije MMC opet napuni... :unsure:

lizard
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od lizard »

U pravu si Zoko pise i to. Ali takodje pise da se isti problem javlja ako se posle formatiranja i ne budzi fon koje kakvim aplikacijama. Mozda ne na sajtu ciji sam link ja postavio ali znam da sam i to negde citao. Veruj mi vise se i ne secam.
Ok, posto vidim da je neke ljude smorilo to sto sam ovu temu vratio iz mrtvih dajem za pravo, kao tvorac pomenute, adminima da je slobodno zakljucaju!

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Kao što ste primetili, nekih poruka više nema... :P

lizard, uradi backup C diska na MMC, zatim iskopiraj kompletan sadržaj kartice na komp i imaš kompletan backup. Tako možeš da vratiš sve kako je bilo (uključujući i greške). A u međuvremenu odradi full format i pokušaj metodom eliminacije da pronađeš uzrok, do sad si to mogao 100 puta da uradiš i verovatno bi rešio problem. Ili ne bi, a u tom slučaju ostaje stavljanje druge verzije firmvera. Stvarno mi nije jasno šta si čekao do sada..?

lizard
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od lizard »

Miskoni hvala u svakom slucaju!
Vec sam pokusao sistemom eliminacije i nisam pronasao uzrok. Brisao sam i LM Pro i naknadno instalirao novu verziju, sto su neki preporucivali, pa nije pomoglo. Moja verzija firmvera je 5.27. Ne znam da li ima novija?
Cekao sam da me zaprosis! :lol: Au bre covece sto ne razmisljas! :D
Ako i tebe smara ova tema zakljucaj je slobodno, bas me bole @#$%%!

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Ne smara me tema, smara me kad se neko nadmudruje ili raspravlja nepotrebno. Tema je problem koji treba da se reši. Poslednja verzija fw-a je bila v5.53, ali možda bi ti pomoglo ubacivanje iste verzije (5.27), jer ogromnoj većini ljudi ta verzija savršeno radi. Probao si "sistem eliminacije", ali ne na sveže reinstaliranom fonu, što svakako nije isto.

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

ja sam imao isti problem i poskidao sam neke dosadne aplikacije i uradio format *#7370# i nepojavljuje mi se vise ncnlist 8)

Odgovori