NCNLIST
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Evo sta strendzeri kazu u vezi sa ovim problemom http://www.symbian-freak.com/forum/view ... ht=ncnlist
U pravu si Zoko pise i to. Ali takodje pise da se isti problem javlja ako se posle formatiranja i ne budzi fon koje kakvim aplikacijama. Mozda ne na sajtu ciji sam link ja postavio ali znam da sam i to negde citao. Veruj mi vise se i ne secam.
Ok, posto vidim da je neke ljude smorilo to sto sam ovu temu vratio iz mrtvih dajem za pravo, kao tvorac pomenute, adminima da je slobodno zakljucaju!
Ok, posto vidim da je neke ljude smorilo to sto sam ovu temu vratio iz mrtvih dajem za pravo, kao tvorac pomenute, adminima da je slobodno zakljucaju!
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Kao što ste primetili, nekih poruka više nema...
lizard, uradi backup C diska na MMC, zatim iskopiraj kompletan sadržaj kartice na komp i imaš kompletan backup. Tako možeš da vratiš sve kako je bilo (uključujući i greške). A u međuvremenu odradi full format i pokušaj metodom eliminacije da pronađeš uzrok, do sad si to mogao 100 puta da uradiš i verovatno bi rešio problem. Ili ne bi, a u tom slučaju ostaje stavljanje druge verzije firmvera. Stvarno mi nije jasno šta si čekao do sada..?

lizard, uradi backup C diska na MMC, zatim iskopiraj kompletan sadržaj kartice na komp i imaš kompletan backup. Tako možeš da vratiš sve kako je bilo (uključujući i greške). A u međuvremenu odradi full format i pokušaj metodom eliminacije da pronađeš uzrok, do sad si to mogao 100 puta da uradiš i verovatno bi rešio problem. Ili ne bi, a u tom slučaju ostaje stavljanje druge verzije firmvera. Stvarno mi nije jasno šta si čekao do sada..?
● PRAVILA FORUMA ●
Miskoni hvala u svakom slucaju!
Vec sam pokusao sistemom eliminacije i nisam pronasao uzrok. Brisao sam i LM Pro i naknadno instalirao novu verziju, sto su neki preporucivali, pa nije pomoglo. Moja verzija firmvera je 5.27. Ne znam da li ima novija?
Cekao sam da me zaprosis!
Au bre covece sto ne razmisljas!
Ako i tebe smara ova tema zakljucaj je slobodno, bas me bole @#$%%!
Vec sam pokusao sistemom eliminacije i nisam pronasao uzrok. Brisao sam i LM Pro i naknadno instalirao novu verziju, sto su neki preporucivali, pa nije pomoglo. Moja verzija firmvera je 5.27. Ne znam da li ima novija?
Cekao sam da me zaprosis!

Ako i tebe smara ova tema zakljucaj je slobodno, bas me bole @#$%%!
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Ne smara me tema, smara me kad se neko nadmudruje ili raspravlja nepotrebno. Tema je problem koji treba da se reši. Poslednja verzija fw-a je bila v5.53, ali možda bi ti pomoglo ubacivanje iste verzije (5.27), jer ogromnoj većini ljudi ta verzija savršeno radi. Probao si "sistem eliminacije", ali ne na sveže reinstaliranom fonu, što svakako nije isto.
● PRAVILA FORUMA ●