maskica n70

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

jejen, ja sam juce kupovala n70 i odmah sam pitala i za masku...rekli su da jos uvek kod nas nema originalnih...mada, to je za sada informacija iz jednog servisa , ali dobro snabdevenog...Znam jedino gde ima, a da nisu original...jeftine su, ali ne znam koliko bi te to zadovoljilo kvalitetom... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

jejen
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 21. Mar 2006. 21:10
Kontakt:

Post od jejen »

Hehehe ninolina....pa de si ti.... :) E vidim da je 6680 odleteo...a doleteo N70 :lol:
Ne svidjaju mi se te fush maske...necu da mi na telefonu od 350 evra stoji maska od 300 din... znaci ili da cekam original ili da cimam ortaka da mi donese spolja....ali ta maska mi se tako svidjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :wink:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

jejen, eh bre...kako gde sam ja...valjda gde si ti... ?:lol:
Da ... sad sam ponosni i srecni vlasnik najlepseg n70... :D

U pravu si sto se tice te jeftine maske...ja sam na n6680 stavila jednu takvu...jeste joj boja bila extra ...ali se brzo ostetila i izgrebala...i ipak je taj fon od toliko eura zasluzio i kvalitetnu masku...Pa i rekoh ti da nije neki zadovoljavajuci kvalitet ovih jeftinih...

Ako imas ortaka tamo negde u lepom belom svetu...neka ti donese...pre ces je dobiti nego da cekas da stigne u ovdasnje radnje...a i bices siguran da je original ...jer kod nas ti nista nije zagarantovano... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

ninolina napisao:jejen, eh bre...kako gde sam ja...valjda gde si ti... ?:lol:
Da ... sad sam ponosni i srecni vlasnik najlepseg n70... :D

U pravu si sto se tice te jeftine maske...ja sam na n6680 stavila jednu takvu...jeste joj boja bila extra ...ali se brzo ostetila i izgrebala...i ipak je taj fon od toliko eura zasluzio i kvalitetnu masku...Pa i rekoh ti da nije neki zadovoljavajuci kvalitet ovih jeftinih...

Ako imas ortaka tamo negde u lepom belom svetu...neka ti donese...pre ces je dobiti nego da cekas da stigne u ovdasnje radnje...a i bices siguran da je original ...jer kod nas ti nista nije zagarantovano... 8)
ninolina,gde si kupila masku za 6680 i koliko si je platila?Jel se maska mora menjati u servisu?Ja mozda zamenim moj telefon za 6680 pa me interesuje,a i cula sam da si imala problema sa vratancima?

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Tanja, masku sam kupila u ul. 29 novembra 48...ima neki servis...platila sam je 450 din. nije bas neki kvalitet, ali mi je boja tada bila mnogo vaznija...A stvarno imaju veliki izbor boja pazi kad je bilo 3 nijanse roze boje...Preporucujem da ipak ne menjas sama masku, ja sam to uradila na istom mestu gde sam je i kupila, naravno, besplatno...Sto se tice poklopca za kameru...mnogo je klimaviji na originalnoj masci nego na ovoj kopiji...zvuci neverovatno... :o ...ali jeste tako...Medjutim postoji i resenje za taj klimavi poklopac...treba nalepiti neke papirice i nema sanse da se pomera... 8) Ako ti se bude mnogo klimao poklopac, javi mi se pa cu ti objasniti kako sam ja to resila na 6680... :D nista se apsolutno ne vidi i ne ometa koriscenje kamere :roll:

jejen
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od jejen »

Covece...kupim telefon od 400 evra :blinky: i lepim papirice da mi se ne klima poklopac od kamere.... :cry:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

jejen, pa verujem da neces ni morati da bilo sta lepis ... Meni savrseno lezi poklopac na kameri ... :D To za papirice sam rekla za N6680 ... pa nisam ga dzabe promenila za N70... :roll:

jejen
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od jejen »

Hehehehe...da jeste...u pravu si....ono uputstvo je i bilo za 6680 :roll:
Evo ispravicu se.... Covece.....kupis telefon od 300 evra i lepis papirice da ti se ne klima poklopac od kamere! :D Cccccccc :P 8)

Odgovori