N80? gde kupiti? koliko para?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

"Ja sam nekada davno imao Siemens MC60 sa kamerom gde se nista nije videlo... Godinu dana kasnije moja drugarica je kupila MC60, a slika na kameri je bila 50 puta bolja... " - stvarno?? Ja sam imao mc60 i slike su bile ocaj. Sramota. Nisam znao da je to posle poboljsano... mogu negde da vidim poredjenje ?
...shit happens... keep d smile!

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

To sam poredio kako se slika vidi na displeju mobilnih telefona, posto nismo imali mogucnosti da te slike prebacimo na komp.
Kad sam slikao izbliza casu na sobnom osvetljenju sa mog telefona, nije se videlo nista samo se naslucivala neka mrlja (na slici je sve bilo zuto, mislim da znas kako je to izgledalo)
A kod drugarice je to bilo mnogo bolje (ipak to je displej sa 4096 boje, nema nijansi nego se nijanse prave tackicama (garant znas na sta mislim :) ) i na slici se jasno videla casa i ono oko nje, sve lepo osenceno kao na, u to vreme, telefonima sa dobrim kamerama. Cak je donekle izbalansirao belu boju. Tu je softver odradio odlican posao...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Drobnjak81
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15

Post od Drobnjak81 »

U Berlinu 669 eura, bez ugovora a ako je sa ugovorom 350e plus mesecno zavisi od tarife koju uzmes i obavezan si dve godine da placas, dok recimo za n70 170e i isto placas mesecno u zavisnosti od tarife! 8)

hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19

Post od hellboy_90 »

ohoho znaci pada cena i to... :lol: :D

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pada?Ne pada nishta spec...A to shto ste vi uzeli nashe trzishte da bi ustanovili njegovu vrednost i mislite da mu je to realne cena je totalna glupost... 8)

Drobnjak81
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15

Post od Drobnjak81 »

Dexter je u pravu kod nas su mobilni obicno jeftiniji za oko 50-100e u odnosu na Berlin posto pratim malo desavanja ovde! Padace cena sigurno samo meni ovo mirise na neki monopol cak par prodavnica iste cene, ali vec vidim razradjene kombinacije sa nasim komsijama italijanima "tim" :D

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

http://www.nokia.de/de/mobiltelefone/mo ... /4198.html
ovo su nemacke cene, u svaku cenu je uracunata dostava na teritoriji nemacke, koja podrzava osiguranje i garanciju da ce proizvod stici za najvise 7 dana do kupca... mislim da nema potrebe da kazem da su ovo ne kodirani telefoni, nisu namenjeni ni jednoj mrezi...

DXC
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 17:10

Post od DXC »

ma u nemackoj je samo 589eura!!!! :) :) :P
http://www.cyberport.de/default/2/0/0/0/default.html
:wink:

kroko035
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 14. Apr 2006. 19:51

Post od kroko035 »

:D cena prava sitnica ma i oni se mnogo razmisljaju za takvu cenu ni njima ne cvetaju sad ruze :roll: a neko mi je poslao post da nebi kupio polovan ni za kakve pare nezna covek da tamo kada kupujes bilo sta dobijes sve karakteristike ispitan model sa nekom garancijom i recimo ja sam kupio telefon sa 60 minuta razgovora maltene nov jos pod garancijom od nekog turcina koji nije ni znao da koristi 6680 ili je toliko besan da proda telefon za 160 evrica manje od cene novog :wacko: dok ovde ima prevaranata na svakom koraku i po radnjama pakuju i prodaju kao nove i to kod vecine ljudi prolazi!
Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

auuuu pa gde bash nadje od turchina da kupish telefon? pazi od turaka i od rusa se nishta ne kupuje... ali nishta to je opshte pravilo :wink:

Odgovori