N80? gde kupiti? koliko para?
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- blade_bre
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
- Kontakt:
"Ja sam nekada davno imao Siemens MC60 sa kamerom gde se nista nije videlo... Godinu dana kasnije moja drugarica je kupila MC60, a slika na kameri je bila 50 puta bolja... " - stvarno?? Ja sam imao mc60 i slike su bile ocaj. Sramota. Nisam znao da je to posle poboljsano... mogu negde da vidim poredjenje ?
...shit happens... keep d smile!
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
To sam poredio kako se slika vidi na displeju mobilnih telefona, posto nismo imali mogucnosti da te slike prebacimo na komp.
Kad sam slikao izbliza casu na sobnom osvetljenju sa mog telefona, nije se videlo nista samo se naslucivala neka mrlja (na slici je sve bilo zuto, mislim da znas kako je to izgledalo)
A kod drugarice je to bilo mnogo bolje (ipak to je displej sa 4096 boje, nema nijansi nego se nijanse prave tackicama (garant znas na sta mislim
) i na slici se jasno videla casa i ono oko nje, sve lepo osenceno kao na, u to vreme, telefonima sa dobrim kamerama. Cak je donekle izbalansirao belu boju. Tu je softver odradio odlican posao...
Kad sam slikao izbliza casu na sobnom osvetljenju sa mog telefona, nije se videlo nista samo se naslucivala neka mrlja (na slici je sve bilo zuto, mislim da znas kako je to izgledalo)
A kod drugarice je to bilo mnogo bolje (ipak to je displej sa 4096 boje, nema nijansi nego se nijanse prave tackicama (garant znas na sta mislim

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Drobnjak81
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19
- Drobnjak81
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
http://www.nokia.de/de/mobiltelefone/mo ... /4198.html
ovo su nemacke cene, u svaku cenu je uracunata dostava na teritoriji nemacke, koja podrzava osiguranje i garanciju da ce proizvod stici za najvise 7 dana do kupca... mislim da nema potrebe da kazem da su ovo ne kodirani telefoni, nisu namenjeni ni jednoj mrezi...
ovo su nemacke cene, u svaku cenu je uracunata dostava na teritoriji nemacke, koja podrzava osiguranje i garanciju da ce proizvod stici za najvise 7 dana do kupca... mislim da nema potrebe da kazem da su ovo ne kodirani telefoni, nisu namenjeni ni jednoj mrezi...

Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!