Nokia zvanično izbacila "Firmware Updater"
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Jel zna neko da li postoji neka mogucnost da se resetuje softver i promeni product code a da nije u pitanju NSU.Ja sam pokusavao nesto preko Nemesisa ali nisam uspeo.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Imam jedan mali problem.NSU nece da radi na n73.Tacnije krene kao da skida softver ali nigde nema one plave skale nigde se ne pojavljuje.Nss sam uspeo nekako da nateram da proradi ali nsu nema sanse.Znaci sve sam lepo pobrisao pa ponovo sve instalirao i nece da krene nsu.Zna li neko u cemu je problem.Inace sve ovo sam skinuo sa nokia sajta i to u sekciji za n73.
Inace na drugom racunaru kod sestre radi bez problema.
Ima li neko ideju sta da radim?
Inace na drugom racunaru kod sestre radi bez problema.
Ima li neko ideju sta da radim?
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Butters izasao je 04.54 (09-07-07) za RM-140, a za product code ces morati da se potrudis (www.google.com).
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Moze mala pomoc... Skinuo sam nss i promenio produkt kod u 0548835 (u pitanju je nokia 6500), i nss je prihvatio... E sada.... Kada pokrenem nsu (1.4.39) kaze Nokia 6500c (RM-397), trnutna verzija: 4.92, i kaze da trenutno nima dostupnih softvera za update.... A kad se pojavim na nokia support sajt kaze da je Latest available software for Nokia 6500 classic, product code 0548835
Version: 06.61
E sad nije mi jasno zasto nece da update-uje na verziju 06.61. Bitno mi je jer je telefon kupljen u kini, i stalno mi pri kucanju sms-a izbacuje velika slova (nema prepoznavanje tacke i automatske korekcije velikih i malih slova), pa ako neko mozda zna u cemu je problem, bio bih mu zahvalan...
Takodje pri instalaciji nsu-a uneo sam serbian product code kako bih bio siguran da ce u bazi biti softvera (ne znam da li je to bitno, ali odradio sam to za svaki slucaj)..
Pomoc ljudi please!!!!
Version: 06.61
E sad nije mi jasno zasto nece da update-uje na verziju 06.61. Bitno mi je jer je telefon kupljen u kini, i stalno mi pri kucanju sms-a izbacuje velika slova (nema prepoznavanje tacke i automatske korekcije velikih i malih slova), pa ako neko mozda zna u cemu je problem, bio bih mu zahvalan...
Takodje pri instalaciji nsu-a uneo sam serbian product code kako bih bio siguran da ce u bazi biti softvera (ne znam da li je to bitno, ali odradio sam to za svaki slucaj)..
Pomoc ljudi please!!!!
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
Shuma verujem da je problem u samom product codu, tj. nema novog firmwera za njega, probaj sa ovim product codovima: 0557534, 0556178.
p.s. totalno je svejedno koji ces ubaciti product code, oba su Balkan, gde bi morao da dobijes Srpski jezik.
p.s. totalno je svejedno koji ces ubaciti product code, oba su Balkan, gde bi morao da dobijes Srpski jezik.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
kljun, Isto se desava.... Ono sto me buni je to sto bi valjda trebalo kad ukucam *#0000# da stoji rm-256c, a meni i dalje stoji RM-397.... I u NSS-u kad odem na phone info i stavim scan, za product code stoji --, kao da ga ne iscitava.... Mozda ja gresim u necemu... Ali kada promenim product code, i kad u phone info stavi read, on mi ocitava taj kod u koji sam promenio, dok kad stavim scan, ostavi samo --, kad da ga nema...!?
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
Shuma evo sta sam nasao na internetu:
ovaj novi fw je izasao 07-03-08, i verzija je 06.60, a kompatibilan je sa RM-240 telefonima, a ti imas 397, sto znaci da je nemoguce uraditi update za ovaj fw zbog verzije RM.
ovaj novi fw je izasao 07-03-08, i verzija je 06.60, a kompatibilan je sa RM-240 telefonima, a ti imas 397, sto znaci da je nemoguce uraditi update za ovaj fw zbog verzije RM.
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
Shuma ostaje ti samo da pokusavas, ne verujem da ces moci da ubacis Srpski jezik, mada mozes da pokusas sa jos nekim product codovima, mada sigurno je problem u RM, mada ne mora da znaci, odnesi ga u servis pa nek oni pokusaju.
imam slican problem sa 7390 jer sam uspesno promenio 2 x product code,dakle stavio sam apac1 prvo pa pokusao update i izbacio mi je da mogu samo da reinstall jer nema verzije softvera novije od 3.84,a na netu jasno kaze da ima 4.54,pa sam probao i sa drugim product codom i opet isto,rm-140 i to se nije promenilo,ne znam zasto i meni nece da updatuje na noviju verziju??
Evo danas sam formatirao disk i instalirao svezu verziju xp-a i desava mi se sledece.Nss mi radi a NSU zeza.Kad pokrenem NSU pojavi se ona plava skala i pita me da li prihvatam da flashujem fon ja kazem da i on krene da trazi na nokia sajtu i posle par minuta mi kaze da imam najnoviju verziju softvera i da nema potrebe da se flashuje i ponudi mi samo opciju exit.Sale_M napisao:Najverovatnija mogucnost onda je da ti je XP zakacio neki virus .
Znaci nece da mi ponudi opciju reinstal da bih mogao ponovo da flashujem fon posto imam problem sa poslednjom verzijom softvera za n73me.Telefon mi se svaki dan po jednom ugasi i ne mogu da ga upalim dok ne skinem bateriju pa je ponovo vratim.Inace sa predhodno verzijom softvera je radio odlicno.Ne znam u cemu je sada problem?Zato sam mislio da ga ponovo flashujem jer mozda softver nije dobro instaliran.inace sve ovo sam radio dok jos nisam imao nijedan antivirus sistem instaliran u kompu i sve sto treba je bilo iskljuceno i kazem vam jednostavno program NSU mi ne nudi opciju reinstal.
Inace na telefonu nokia n73 mi je instalirana verzija softvera od nokie n73 music edition
V 4.0812.4.2.1
21-02-2008
RM-133etu
E da jos jedna opaska,kod drugara na kompu koji takodje ima n73 mu nudi opciju reinstal.
Svaki savet i preporuka dobrodosli.
Pozdrav.
- isaksm
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 05. Jun 2008. 03:49
Lomnica_city Kako da reinstaliram sistem na N80 ja promenim onaj kod kako si napisao i idem update i pishe mi "YOUR PHONE ALREDAY HAS THE LATEST SUPPORTET SOFTWARE NO UPDATE NEEDED"
Imam trenutno onaj 5.0725.0.1 software
i kad sm instalirao 'Nemesis Service Suite' dobio sam i
'F1Upgrade' ,chemu on sluzhi?
Lomnica_city josh ti nisam rekao da mi ekran stalno beli ,a pre 2 meseca mi je fon bio na popravci i uzeli mi 50 e rekli da su svashta u njemu uradili i da su "promenili" flat cabel tako da ne verujem da je on u pitanju...
znachi hocu da skroz izbrishem software i ubacim novi...
Jel to moguce poshto mi se ne daje opet minimum 1000 din za njega...
Hvala unapred
Izmenio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Koristi opciju izmeni!
Imam trenutno onaj 5.0725.0.1 software
i kad sm instalirao 'Nemesis Service Suite' dobio sam i
'F1Upgrade' ,chemu on sluzhi?
Lomnica_city josh ti nisam rekao da mi ekran stalno beli ,a pre 2 meseca mi je fon bio na popravci i uzeli mi 50 e rekli da su svashta u njemu uradili i da su "promenili" flat cabel tako da ne verujem da je on u pitanju...
znachi hocu da skroz izbrishem software i ubacim novi...
Jel to moguce poshto mi se ne daje opet minimum 1000 din za njega...
Hvala unapred
Izmenio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Koristi opciju izmeni!
Evo pokusavam da apdejtujem softver sa 11.0.117 na 20.0.062 i dodje do 14mb od mogucis 108.3mb i stane! Nece dalje da se skida softversa neta!
Da li zna neko u cemu je problem?
Da li zna neko u cemu je problem?
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Ma nije do konekcije! One lampice na adsl-u trepere kad se skida nesto sa neta,kad dodje do tih 14mb prestanu treperiti i cekao sam 30min i nije se nista desavalo! Reko da probam da otvorim neki sajt i otvara ga bez problema! Tako da definitivno konekcija nije u pitanju!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
IDzO, verovatno je problem do Nokia servera. Ako je velika gužva, vrlo lako može da dođe do takvog prekida. Jednostavno pokušaj kasnije. 

● PRAVILA FORUMA ●