Da li ima negde u SCG ovaj aparat? Cuo sam najave, ali nista i nigde konkretno.
I neka okvirna cena preko?
7700
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
ovaj model je nokia povukla iz proizvodnje zbog nepoznatog razloga, ali se najaljuje novi model koji ce imati iste karakteristike kao i predhodni, samo sto ce pored touchscreen-a imati i tastaturu (nesto slicno kao p800, p900, p910...). inace ovaj model bi trebao da predstavlja zakasneli odgovor na sonyericssonove modele p900, p910 

Nova Nokia izlazi. Ima iste karakteristike kao i 7700, samo je daleko normalnijeg izgleda, a i nešto je manja. Pogledaj, ima jedan moj thread i u njemu link do slike novog telefona. Do duše, slika je malo sirova, ali nije mogla biti bolja kada je krišom uslikana od strane nekog radnika u Nokiji... 

U susret novim izazovima...
Pa 9300 i 9500 će sigurno pojesti P910. Mada nisu Touchscreen telefoni, definitivno su bolji.
P.S. Da, da jeste to neka fashion varijanta, ali barem telefon nije preteranu ružan, šta više mislim da je Nokia znatno ispred ostalih proizvođača kada je reč o kvalitetu telefona, dizajnu i ergonomiji.

P.S. Da, da jeste to neka fashion varijanta, ali barem telefon nije preteranu ružan, šta više mislim da je Nokia znatno ispred ostalih proizvođača kada je reč o kvalitetu telefona, dizajnu i ergonomiji.

Misliš na 7260, 7270 i 7280 za koje se ne zna koji je grđi. A što se tiče toga da su Nokie zlo dizajnirane, to si u pravu, sve su nekako podle(verovatno je dizajner satanista...).
Inače, meni su 7610, N-gage QD, 6670, 6630, 7200, 6230, 6170, 6260, 2500, 2560, 6600 svi jako lepi, mada moram zapaziti da 2650 toliko liči na uložak da je blam pitati u radnji za telefon, a tek kupiti...
Inače, meni su 7610, N-gage QD, 6670, 6630, 7200, 6230, 6170, 6260, 2500, 2560, 6600 svi jako lepi, mada moram zapaziti da 2650 toliko liči na uložak da je blam pitati u radnji za telefon, a tek kupiti...