spy?
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Koji Spy program? Ima ih više, SpyCam, SpyCall, Spy (Iolansoftware)..? Mislim da alarm samo možeš da uključiš ali ne i da mu dodeliš zvuk.
● PRAVILA FORUMA ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Eh, taj program ne radi na mojoj 3660, tako da ne mogu da ga probam. Ali, pošto je svrha programa nadzor (ili špijuniranje
), mislim da se taj alarm ustvari odnosi na ono što mob treba da uradi kad detektuje pokret, a to je da pošalje sms, mms, e-mail ili da nazove neki broj. Dakle, nije cilj alarma da upozori zvučno onoga koga mob snima, već da obavesti tebe da se "tamo negde" nešto mrda. 
Sličan fazon se koristi za gomilu kamera koje su postavljene na razne lokacije širom sveta, koje preko gprs-a šalju slike na net u određenom vremenskom intervalu...
Znači, probaj da mu definišeš šta će da uradi prilikom aktivacije "alarma".

Sličan fazon se koristi za gomilu kamera koje su postavljene na razne lokacije širom sveta, koje preko gprs-a šalju slike na net u određenom vremenskom intervalu...
Znači, probaj da mu definišeš šta će da uradi prilikom aktivacije "alarma".
● PRAVILA FORUMA ●