spy?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

spy?

Post od nbnebojsa »

jel zna neko kako da u spy aplikaciji ubacim alarm kada otvorim aplikaciju i udjem u setings/saund alarm/enabled on kaza da nema podataka, kako da ubacim midi ili amr fajl u njega :?:

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Koji Spy program? Ima ih više, SpyCam, SpyCall, Spy (Iolansoftware)..? Mislim da alarm samo možeš da uključiš ali ne i da mu dodeliš zvuk.

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

koristim spy<Iolansoftware), kada hocu da ukljucim alarm nemogu posto u ponudi nemam nijedan zvuk,odnosno u select alarm kaze da nema podataka,pa nemam nista da izaberem :roll:

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Eh, taj program ne radi na mojoj 3660, tako da ne mogu da ga probam. Ali, pošto je svrha programa nadzor (ili špijuniranje :wink: ), mislim da se taj alarm ustvari odnosi na ono što mob treba da uradi kad detektuje pokret, a to je da pošalje sms, mms, e-mail ili da nazove neki broj. Dakle, nije cilj alarma da upozori zvučno onoga koga mob snima, već da obavesti tebe da se "tamo negde" nešto mrda. :lol:
Sličan fazon se koristi za gomilu kamera koje su postavljene na razne lokacije širom sveta, koje preko gprs-a šalju slike na net u određenom vremenskom intervalu...
Znači, probaj da mu definišeš šta će da uradi prilikom aktivacije "alarma".

Odgovori