Pomoc za 6600
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Pomoc za 6600
Molim vas da mi pomognete. Ne mogu da prebacim iz PC u telefon ni jednu sliku ni jednu melodiju imam sve instalirano i plavi zub unapred hvala. 

Ovako, na PCiju ga podesi kao dicoverable, u telefonu uključi Bluetoooth, a onda klikni levo da odeš do Paired devices, Options i onda add new device. Kada telefon nađe kompjuter, onda ih upari(unesi u oba isti kod-bilo koji, ali isti). Sada odeš do Control panela na kompu i do Nokia Connection menager, pa tu nađeš uređaj(6600, kako je povezana preko Bluetootha). Onda odi u PC Suite i sve radi po propisima. Sve je ovo pod pretpostavkom da imaš instaliran PC Suite program koji si trebao da dobiješ sa telefonom(ja imam verziju 6.2 i radi odlično). Ako nisi dobio PC Suite sa telefonom, odi do nokia.com , pa sa Support dela skini taj program.
Valjda ti je ovo nešto pomoglo...

Valjda ti je ovo nešto pomoglo...
U susret novim izazovima...
Evo ovako znaci meni radi blue t.... i PC ga prepoznaje jer je primam slike sa telefona nego kada uđem u PC Suite 6.1 i otvori images editor tamo gde je select a phone ne nalazi se 6600 a Update to telephone ikonica nije aktivirana možda bas nisam jasan to bi bilo za slike a za muziku ? Sta je to Midi file Hvala na strpljenju.. 

tako ti je to...
Za 6600 ne moze bilo koji PC suite.Ima posebna verzija.Jesi li CD dobio uz telefon ili ..?Ja imam verziju 1.0.0.Ima jos jedna ili dve verzije posle ove.Proveri na www.nokia.com svoju verziju da li pashe za 6600
http://www.nokia.com/nokia/0,,54698,00.html
pogledaj ovaj link i videces da nije moguce konektovati 6600 sa tim pc suite.Jbga al zezno te yip.Vrati mu taj i trazi za 6600
pogledaj ovaj link i videces da nije moguce konektovati 6600 sa tim pc suite.Jbga al zezno te yip.Vrati mu taj i trazi za 6600
Nabavio sam original PC suite za nokia 6600 i nece nista ..........Kada otvorim connection propertis tamo se nalazi samo infrared a pc suite mi trazi please attach your nokia 6600 i nista . U connection menager se nista ne desava nece da mi prepozna tel na bluet... kada hocu da se konektujem
tako ti je to...
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Nije neobično to što ti se dešava, PC Suite ume žestoko da zeza, mada iskreno, praktično ti i ne treba. Sve možeš "zaobilazno" da uradiš i bez njega. Pogledaj ovde viewtopic.php?t=999&highlight=mrouter možda ti nešto bude od koristi. 

● PRAVILA FORUMA ●
ma bre ne treba ti PC suite da bi prebacivao bilo sta na telefon. Ja sa mojom 6600 i Bluetooth radim na sledeci nacin : Prvo je vazno da su komp i fon upareni i onda kada hoces nesto da prebacis (recimo sliku) :
-stanes na nju, pa desni klik-send to bluetooth. kada stanes na to otvorice ti se menu gde ce biti prikazan naziv telefona. samo stanes na to strelicom i kliknes. Naravno da bluetooth i na fonu mora da bude aktiviran. Tako radis i sa aplikacijama, muzikom... Meni sve prebacuje bez problema
-stanes na nju, pa desni klik-send to bluetooth. kada stanes na to otvorice ti se menu gde ce biti prikazan naziv telefona. samo stanes na to strelicom i kliknes. Naravno da bluetooth i na fonu mora da bude aktiviran. Tako radis i sa aplikacijama, muzikom... Meni sve prebacuje bez problema