n3660 Os- update???
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
n3660 Os- update???
Zna li netko gde mogu da uradim update OS-a na N3660. Sada je trenutno 4.57, a cuo sam da moze i 5.nesto. 

- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
@ricma - Infotim ima v5.08 za 3660 (ja im odneo
)
@Ludak - ipak se oseća izvesno poboljšanje sa v5.08, mob radi malo brže, bolje organizuje memoriju, pa nije bezveze izbačen update.
@Filozof - lep gest, mada je firmware beskoristan ljudima koji nemaju kabl... ali mogu da ga recnu na cd pa da odu u servis...

@Ludak - ipak se oseća izvesno poboljšanje sa v5.08, mob radi malo brže, bolje organizuje memoriju, pa nije bezveze izbačen update.
@Filozof - lep gest, mada je firmware beskoristan ljudima koji nemaju kabl... ali mogu da ga recnu na cd pa da odu u servis...

● PRAVILA FORUMA ●
Da li da se smijem ili da placem?
Sad mi nista nije jasno!!!! Sprzim cd sa firmware-om i odnesem lokalnom serviseru a on mi kaze kako update nemoguce izvesti!!!Kaze da je nemoguce ubacivati druge verzije osim one koja je vec u tel.
I ako se uspije nekako ubaciti da cu samo imati problema jer ce mi tel. sa vremena na vrijeme da "poludi"!!!!
Ko je ovde lud?!

I ako se uspije nekako ubaciti da cu samo imati problema jer ce mi tel. sa vremena na vrijeme da "poludi"!!!!
Ko je ovde lud?!

- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Taj serviser bi trebalo da se bavi heklanjem, pošto je ili krajnje bezobrazan ili totalno nestručan. No comments...
● PRAVILA FORUMA ●
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59