Mp3 kao zvono na 6600 ?
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Mp3 kao zvono na 6600 ?
Da li je moguce postaviti Mp3 pesmu kao zvono na 6600 ukoliko je na telefonu instaliran neki Mp3 player, pa da moze da zvono kao,recimo 6230 sa mp3 ?
upravo sam saznao da MOZE ! Pomocu Nokia Multimedia Converter-a 2.0 koji moze da se skine sa nokia.com , pesma se pretvori u AMR ili neki AWB format i bez problema se postavi kao zvono.
A za one koji imaju 7610 evo jedna forica: Mp3 melodiju sacuvas u memoriji telefona i on je automatski smesta i medju ostale koje sluze za zvono.
A za one koji imaju 7610 evo jedna forica: Mp3 melodiju sacuvas u memoriji telefona i on je automatski smesta i medju ostale koje sluze za zvono.
ILIJA napisao: A za one koji imaju 7610 evo jedna forica: Mp3 melodiju sacuvas u memoriji telefona i on je automatski smesta i medju ostale koje sluze za zvono.
Ne mora biti na mem telefona, možeš i u sounds na rs mmc i opet ideš na profiles, i tu ti se nalaze sve melodije i mp3 i ostale
Ako sam shvatio šta si htio da kažeš :
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Uh, SlipKnot, nemoj da se ljutiš, ali baš si lupio. A koji to zvučni opseg ima mp3?SlipKnot napisao:da ali telefoni koji nemaju mp3 u sebi npr 6600 nemaju ni zvucnik predvidjen za reprodukciju tolikog zvucnog opsega,pa je melodija nerazumljiva i loseg kvaliteta
● PRAVILA FORUMA ●
-
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48
Ja mislim da je na 5 mesta vec napisano. 6620 NE MOZE nikako da radi kod nas. On jeste tri band, ali 850/1800/1900, a kad nas radi 900 mhz frenkvencija. 6600 je drugaciji, pa zato i radi (900/1800/1900). A sto se interne memorije tice, mislim da to nije tako bitan podatak jer je vec opste poznato da je veoma pozeljno da se na symbian telefonima sve instalira i snima na memorijsku karticu... Inace, i mislim da je SlipKnok malo lupio, mada ima tu negde malo istine, ipak zvucnik nije dovoljno kvalitetan ni da pusta midi, a kamoli mp3.
P.S. 022, 6620 ima potpuno isti zvucnik ako 6600, tako da nisi sigurno mogao da dobijes neki dobar zvuk, jeste razumljivo, ali nema veze ni sa solidnim, a kamoli kvalitetnim zvukom
P.S. 022, 6620 ima potpuno isti zvucnik ako 6600, tako da nisi sigurno mogao da dobijes neki dobar zvuk, jeste razumljivo, ali nema veze ni sa solidnim, a kamoli kvalitetnim zvukom
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
@SlipKnot
Da ne gušimo nepotrebno, tačno je za čujni opseg (sa varijacijama), a mp3 može da ide i od 10Hz do 100KHz. Slažem se da noviji telefoni koji podržavaju multimediju uglavnom imaju nešto bolje zvučnike, ali razlika nije toliko velika. U svakom slučaju - zvučni opseg zvučnika u telefonu je loš, uzan i prilagođen nameni. Prethodni post ti je katastrofalno sročen, pročitaj ga nekoliko puta, možda shvatiš moju reakciju.
Da ne gušimo nepotrebno, tačno je za čujni opseg (sa varijacijama), a mp3 može da ide i od 10Hz do 100KHz. Slažem se da noviji telefoni koji podržavaju multimediju uglavnom imaju nešto bolje zvučnike, ali razlika nije toliko velika. U svakom slučaju - zvučni opseg zvučnika u telefonu je loš, uzan i prilagođen nameni. Prethodni post ti je katastrofalno sročen, pročitaj ga nekoliko puta, možda shvatiš moju reakciju.
● PRAVILA FORUMA ●