NGage, neće da boot-uje?!

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
ficofico
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 16. Jan 2005. 11:40

NGage, neće da boot-uje?!

Post od ficofico »

imam n-gage i u zadnje vrijeme nije normalno radio jer se sam gasio i onda odmah palio. :oops: a sada vise ne mogu da udjem u fon.kad ga upali samo pise nokia i svijetli.-molim vas za pomoc?? :oops: :oops: :arrow:

probao iz fona uzeti sim i memorijsku karticu ali svejedno ne radi.

:wink:
nokia n-gage !!FAN!!

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Izgleda da ti je puko software. Verovatno ces morati u servis da ipgrade-ujes ili da stavis firmware. Eventulano probaj da zamenis bateriju, ili probaj sa kodom za hard format, a evo i kratko objesnjenje na engleskom:

Green, * 3 - Hard format: If the Mobile (only telephone memory) formats, puts back the attitudes (see * to # 7780 #) and implements a RESET.
NOTE! Battery should be full up to at least 75%, do not accomplish during the procedure under any circumstances ! The procedure takes some minutes (approx. 3-4)

Proceeding: Equipment switch off, keep "green key" (take off) at the same time pressed, "*" and to "3" key and switch the equipment on (the keys thereby keep further pressed)... to "Formatting" on the display appears...

:wink: :wink: :wink:

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Tako neshto slichno dogodilo i mom ortaq na N6600 kad je imao 3000 sms poruka... :wink:
U svakom sluchaju probaj da uradish ono shto je popste rekao [Izvadi SIM, dok se pali drzi "3" + "*" + "Zeleno dugme], a ako to ne upali, ovdi ga u servis... :wink: :mrgreen:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

sova
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 15. Avg 2004. 02:15

Post od sova »

Slican scenario je sa mnom i sa mojom dragom 3650 i sad eno je u servisu, flesuje se. 8) :roll: :wink:

Radoslav
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 19. Okt 2004. 20:06

Post od Radoslav »

Burazer ima isti problem otplike,on je memoriju telefona popunio skroz i nema vise mesta,telefon se jednostavno ugasio i nema memorije da podigne sistem.Kombinacija zeleno + * + 3 naradi na N-Gage QD a za N-Gage neznam ali neverujem,mislim da to radi na 6600.
Da li jos neko ima ideju kako podici nov sistem ili upaliti fon sem servisa?

Odgovori