Zaključana microSD kartica password-om
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- PeeT
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 11. Dec 2007. 19:23
- :: HTC Sensation
Zaključana microSD kartica password-om
Imam sledeći problem, neznam kako ali odjednom je ispalo da mi je microSD kartica u telefonu nokia 6120 (symbian 9.2) zakljucana password-om iako ja to nisam uradio, nemože se koristiti u drugom telefono, a najgore je što se nemože koristiti ni na bilo kom card reader-u, usb kabli sam izgubio , tako da mi jedino ostaje bluetooth za transfer podataka na PC koji je prespor, šta da uradim da bi je otkljucao? formatiranje ne pomaže
- PeeT
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 11. Dec 2007. 19:23
- :: HTC Sensation
Što se tiče podataka već sam sačuvao ono što mi je najbitnije, jedino da nadjem N82, a može li neki drugi Symbian 9.3 telefon, ili baš mora N82
Izmenio: IDzO
*ne citiraj ceo post na koji odgovaraš već izdvoji samo deo na koji se odnosi tvoj komentar, a u slučaju da odgovaraš na poslednji post u temi citat je nepotreban, jer se podrazumeva da se na njega nadovezuješ*
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Izmenio: IDzO
*ne citiraj ceo post na koji odgovaraš već izdvoji samo deo na koji se odnosi tvoj komentar, a u slučaju da odgovaraš na poslednji post u temi citat je nepotreban, jer se podrazumeva da se na njega nadovezuješ*
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 26. Nov 2010. 06:58