3660, mmc kartica, programi..
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- Renato
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 04. Okt 2004. 19:17
- Kontakt:
3660, mmc kartica, programi..
molim vas da mi sto brze odgovorite na ova pitanja.
1. Da li ja mogu na moju Nokiu 3660 da stavi MMC karticu od Nokie 6230? jer imam samo 16MB i hoce da mi rodjak da njegovu od 32Mb.
2. Dali mi moze neko od administratora sa ovoga foruma da mi posalje na moj email renato@cg.yu program za pustanje mp3 na nokiu 3660?
ali molim vas na full verziju.
3. Ima li ijedan program za mobilni (3660) tj. antivirus? ako ima dali mi mozete reci adresu li mi poslajite na moj email i ja cu pomocu bluetooth-a da prebacim na tel.
Hvala unapred
1. Da li ja mogu na moju Nokiu 3660 da stavi MMC karticu od Nokie 6230? jer imam samo 16MB i hoce da mi rodjak da njegovu od 32Mb.
2. Dali mi moze neko od administratora sa ovoga foruma da mi posalje na moj email renato@cg.yu program za pustanje mp3 na nokiu 3660?
ali molim vas na full verziju.
3. Ima li ijedan program za mobilni (3660) tj. antivirus? ako ima dali mi mozete reci adresu li mi poslajite na moj email i ja cu pomocu bluetooth-a da prebacim na tel.
Hvala unapred
Nema na cemu!!!
Sada sam se setio za anti virus!! Nije ti potreban na mobu, mnogo ga uspori, nego pre nego sto nesto prebacis na mob ti ga skeniraj sa nortonom(prepoznaje cak i viruse za mob!!!)pa ako je ok onda prebaci!!Ako, nedaj boze, zapatis neki virus ima remove-ra za njih!!Ako budes imao jos kije pitanje ti pitaj!!!
Pozdrav!!!
Sada sam se setio za anti virus!! Nije ti potreban na mobu, mnogo ga uspori, nego pre nego sto nesto prebacis na mob ti ga skeniraj sa nortonom(prepoznaje cak i viruse za mob!!!)pa ako je ok onda prebaci!!Ako, nedaj boze, zapatis neki virus ima remove-ra za njih!!Ako budes imao jos kije pitanje ti pitaj!!!
Pozdrav!!!
Black Sabbath!!!
Evo ovako:
Winrar instalirash na kompu, pomotju njega raspakujesh ono sto sam ti poslao(one rar-ove). i dobijes sis file koji instaliras na mob. rar ti je u sustini nesto kao zip, sluzi za kompresiju fajlova.
Ako ne uspes kazi i poslacu ti one programe u sis formatu(raspakovane).
Pogledacu za melodije!
Winrar instalirash na kompu, pomotju njega raspakujesh ono sto sam ti poslao(one rar-ove). i dobijes sis file koji instaliras na mob. rar ti je u sustini nesto kao zip, sluzi za kompresiju fajlova.
Ako ne uspes kazi i poslacu ti one programe u sis formatu(raspakovane).
Pogledacu za melodije!
Black Sabbath!!!
Nije tacno da AntiVirus usporava mob. Ja imam Kaspersky na mobu i super mi radi. Mozes da ga skines sa www.burek.co.yu.
Sto se tice MMC, nema veze je li kartica iz 6230, 3660, digitalca il necega cetvrtog. MMC je MMC...
Sto se tice MMC, nema veze je li kartica iz 6230, 3660, digitalca il necega cetvrtog. MMC je MMC...
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Stefane, da ne misliš možda na cleaner, jer Kaspersky zvanično nije izbacio antivirus program? Onda je i normalno da ne guši telefon jer nije aktivan u pozadini...stefank napisao:Nije tacno da AntiVirus usporava mob. Ja imam Kaspersky na mobu i super mi radi.
Inače, evo linka za info o novom crviću "CommWarrior" koji može da se širi preko MMS-a...
● PRAVILA FORUMA ●
- Renato
- Redovni učesnik
- Kontakt:
jesam instalirao sam mp3 go.
odlican je, svidja mi se.
ja kad sam kupio tel. na mmc kartici sam imao instalirana neka 2 programa na njemackom jeziku ONE SMILE i PV PLAYER, da li ja smijem da ih obrisem sa telefona? da li su oni neki sistemski fajlovi?
ja kad upalim tel. nakon 5 sekundi aktivira se one smile i ja zatvorim i tek onda udjem u meni
Edit:
eh zaboravio sam da vas pitam ljudi jos jedno pitanje.
na telefonu imam CAM PRO za snimanje videa.
i prije neki dan mi je isteko trijal pa sad zahtjeva neki kod za registrovanje.
kako da dodjem do toga? imate li vi neko resenja.
a i nemogu da ga obrisem sa telefona zbog toga sto ga u menadzeru aplikacija nema fajl od cam pro-a.kako da ga uklonim?
odlican je, svidja mi se.
ja kad sam kupio tel. na mmc kartici sam imao instalirana neka 2 programa na njemackom jeziku ONE SMILE i PV PLAYER, da li ja smijem da ih obrisem sa telefona? da li su oni neki sistemski fajlovi?
ja kad upalim tel. nakon 5 sekundi aktivira se one smile i ja zatvorim i tek onda udjem u meni
Edit:
eh zaboravio sam da vas pitam ljudi jos jedno pitanje.
na telefonu imam CAM PRO za snimanje videa.
i prije neki dan mi je isteko trijal pa sad zahtjeva neki kod za registrovanje.
kako da dodjem do toga? imate li vi neko resenja.
a i nemogu da ga obrisem sa telefona zbog toga sto ga u menadzeru aplikacija nema fajl od cam pro-a.kako da ga uklonim?
YO HIP HOP FOREVER
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Renato, slobodno briši ONE SMILE i PV PLAYER, pogotovo ONE SMILE! I ja sam imao to na bivšoj 3660 i odmah sam ga ubio. On se podiže kroz autostart kao pomoćni program za Austrijsku One mrežu i potpuno je beskoristan kod nas.
Cam Pro imaš na Ludakovoj grupi, skini ga, pregazi taj koji imaš u mobu i rešio si problem.
Cam Pro imaš na Ludakovoj grupi, skini ga, pregazi taj koji imaš u mobu i rešio si problem.
● PRAVILA FORUMA ●
- Renato
- Redovni učesnik
- Kontakt:
hvala ljudi.
a taj pv player jeli on vazan?
obrisao sam one smile. ej a dali mogu da instaliran novi cam pro preko starog?
dali cu tada imati 2 cam pro-a sto bi moglo da mi zauzme vise memorije?
ako zamjenim karticu ocu li ga ukloniti sam mobilnog ako ga nevidim u menadzer aplikacija?
a taj pv player jeli on vazan?
obrisao sam one smile. ej a dali mogu da instaliran novi cam pro preko starog?
dali cu tada imati 2 cam pro-a sto bi moglo da mi zauzme vise memorije?
ako zamjenim karticu ocu li ga ukloniti sam mobilnog ako ga nevidim u menadzer aplikacija?
YO HIP HOP FOREVER