Virusi na OS telefonima!
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 30. Jan 2005. 22:13
- Kontakt:
Virusi na OS telefonima!
Pre neki dan jednom mom prijatelju je stigla poruka na telefonu,on ima siemens X,mislim na onaj siemens sa tastaturom sa strane,i nakraj se pokazalo da ta poruka ima virus i covek je bacio telefon.
Hteo sam prvo da vas upozorim da se cuvate nepoznatih poruka,i drugo jel ima neki takoreci antivirus koji ce stititi telefon,ako neko zna nek se javi,pozdrav!
Hteo sam prvo da vas upozorim da se cuvate nepoznatih poruka,i drugo jel ima neki takoreci antivirus koji ce stititi telefon,ako neko zna nek se javi,pozdrav!
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
Čudan si ti lik... imaš na www.aivanet.com, pa odi na forum... ili na www.groups.yahoo.com/group/ludakova_zabranjena_adresa
U susret novim izazovima...
- StaCuKadSamNarcis
- Banned
- Pridružio se: Uto, 20. Jan 2004. 19:03
- BurekUSvemiru
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 18. Mar 2005. 21:02
- Kontakt:
- StaCuKadSamNarcis
- Banned
- Pridružio se: Uto, 20. Jan 2004. 19:03
e trazis lepo preko GPRS-a, odes na google kucas s60 kasperski avp i on ti izbaci link gde ima, ako ne mozes da se snadjes probaj na http://flyfire.com.ru/wap tu ima bas mogo dobrih stvari. poz.
We live together, we die together!
Bad boys for life!
Bad boys for life!
Pozdravljam kasperskog koji je napravio prvi pravi antivirus za s60!!!
e sad jos nisam imao prilike da se sretnem sa neki virusom, tako da nemam pojma dal zaista sljaka!
Onako na oko je bas do j@ja na oko?
-4 sa slaninom!...
... sve on to lepo detaljno skenira, updateuje, lepa podesavanja, lepo peva, lepo izgleda, ma sve najlepse, mnogo dobroo...
e sad jos nisam imao prilike da se sretnem sa neki virusom, tako da nemam pojma dal zaista sljaka!
Onako na oko je bas do j@ja na oko?
-4 sa slaninom!...
... sve on to lepo detaljno skenira, updateuje, lepa podesavanja, lepo peva, lepo izgleda, ma sve najlepse, mnogo dobroo...
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Može Renato, odgovorio sam ti ja u nekom drugom postu, verovatno nisi video.
@BurekUSvemiru
Trojanac u igrici Mosquitos nije aktivan kod nas, samo u Engleskoj, Nemačkoj, Norveškoj i Švajcarskoj...
@BurekUSvemiru
Trojanac u igrici Mosquitos nije aktivan kod nas, samo u Engleskoj, Nemačkoj, Norveškoj i Švajcarskoj...
● PRAVILA FORUMA ●
- Miškoni
- Administrator
He, he, baš me je nasmejala tvoja opaska Renato!Renato napisao:ti stvarno znas mnogo o telefonima
Mislim da još uvek ne može da se pošalje virus preko MMS-a, bar ne na Nokia telefonima. Možda bi i moglo pomoću nekog programa...
● PRAVILA FORUMA ●
- Miškoni
- Administrator
Eto, na to se odnosilo ono moje "možda bi i moglo pomoću nekog programa". Baš ću da se poigram malo sa tim...
● PRAVILA FORUMA ●
- BurekUSvemiru
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 18. Mar 2005. 21:02
- Kontakt: