Nokia N91-kolicina memorije
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Nokia N91-kolicina memorije
Gledao sam specifikaciju ovog telefona na ovom sajtu i primetio nesto sto me je zaintrigiralo. Pise da telefon ima 30mb interne memorije i da ima eksternu memoriju u obliku Mirodrive-a, i da se uz tel dobija 4gb. Da li to prakticno znaci da moze da se stavi i drugi Microdrive (ako postoji veci, nisam siguran). Do sad sam mislio da sam tel ima ugradjen micro HDD, a po ovome prakticno ima izmenjivu memoriju. Da li neko ima blize informacije 

Pa ne verujem da bi mi trebalo vise ali pitam cisto iz radoznalosti, a veci kapacitet sam dao samo kao primer. Osim toga kada bi bio izmenjiv mogao bi da se ubaci u card reader radi lakseg prenosa podataka. Ali ipak posle malo razmisljanja mislim da nije izmnejiv. Ali ipak cini mi se da to nije Microdrive jer je Microdrive mnogo veci i ne verujem da bi mogao da stane u tel.