Nova Nokia E61

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Nova Nokia E61

Post od IDzO »

Slika

Sta kazete za ovu masineriju? :o :o :o :o

A ovde mozete proveriti sta nudi ova naprava: http://europe.nokia.com/nokia/0,,81718,00.html

Pozdrav

IDzO

fix
Banned
Pridružio se: Pon, 16. Maj 2005. 16:01

Post od fix »

ovo je zaista impresivno,samo nisam video za kad nokia najavljuje pustanje u prodaju ovog telefona????? a cena ce mu biti sigurno astronomska

dugi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 29. Dec 2004. 23:50

Post od dugi »

Ovakve masinerije Qtek, PalmOne i HP prave odavno. Ovo je samo pokusaj ulaska Nokie na vec formirano trziste, koliko uspesno videcemo.

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

mislim da izlazi pocetkom prvog kvartala, mene nesto i ne zaprepastava ovaj telefon...samo ima ovu tastaturu,a posto je radjen za poslovne ljude najvjerovanti nece imati stereo mp3 ili kameru , tako barem ja mislim....
rocK for ever

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Da, slažem se, mislim da je namenjen iskljucivo poslovnim ljudima, a njima je najvažnija dobra veza, programi tipa word, exel i sl...U svakom slučaju interesantan potez nokije :roll:

Gorance
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 06. Jun 2005. 21:30

Post od Gorance »

dugi, naravno da je trzishte za takve uredjaje vec formirano, ali Nokia-i se ne moze zameriti shto zeli da bude: "U svakoj (telekomunikacionoj) supi mirodjija" :lol:

mi2scg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 23:11
Kontakt:

Post od mi2scg »

Ne bih bas rekao da ga je P990 pokidao, inace nije los telefon, ovo je prva Nokia sa 16 miliona boja. Evo jos tri funkcije, koje nema P990 - podrska za Blackberry servise, EDGE i VoIP mogucnosti. Istina, E61 nema Touchscreen.
Pozdrav svima!

Marko MI2
Stop the madness!

mi2scg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 23:11
Kontakt:

Post od mi2scg »

Ipak nema - pogledaj specifikacije P990 na SE sajtu. :wink:
Inace, E61 nema nijednu kameru!
Pozdrav svima!

Marko MI2
Stop the madness!

sasa-SE
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Jan 2005. 19:56

Post od sasa-SE »

Specifikacije Function or feature, P990 support Operativno sistem - Symbian OS v9.1 Software platform - UIQ v3.0 Velicina - 114 x 57 x 25 Tezina - 155g sa baterijom i tastaturom Ekran - Large 2.8 inch QVGA (240 x 320) touch screen with 262 k colours that supports landscape view for camera, video imaging and browsing Interaction - Using touch screen, 3 way Jog Dial and dedicated buttons WLAN - 802.11b compliant Bluetooth - Includes car handsfree profile Infrared - Yes USB - Yes and charging via USB UMTS - E-GSM 900, GSM 1800, GSM 1900 and UMTS 2100 Application memory - Up to 80 MB user free memory Camera - Integrated 2 megapixel CommuniCorder 24 bit colour depth, autofocus for still pictures, video clip recording and video calls Video telephony - Application included which allows video calls and video conferencing via the built-in dual cameras Media player - Supports playback, streaming and playlists Activity menu - Customizable top level menu Upgradeable - Via Sony Ericsson Update Service FM/RDS radio - Yes Browser - Opera browser (version supporting frames and javascript Push email - Prepared for all major e-mail solutions including Research in Motion 8) 8) 8) 8) 8) 8) (Blackberry) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) Messaging - SMS, MMS and email PIM applications - Contacts, Calendar, To Do, Jotter for notes and sketches, Voice memo and Calculator, Converter, Stop Watch and Timer Viewers - Microsoft Excel. Word, Powerpoint and Adobe PDF Editors - Microsoft Word and Excel Themes - Easy personalisation of animated icons, screensavers, wallpapers and skins Speaker phone - Yes Memory Stick - Memory Stick PRO Duo slot for up to 4 GB removable memory. 64 MB supplied Flight mode - Includes option to turn Wi-Fi on Local and remote synchronisation - via SyncML Business telephony - Yes Java™ ME platform support - Both CDC and CLDC environments supported: JTWI 1.0 (JSR-185) consisting of Connected Limited Device Configuration (CLDC) 1.1 HI (JSR-139), MIDP 2.0 (JSR-118), WMA 1.1 (JSR-120). - PDA Optional Packages (JSR-75), Bluetooth (JSR-82), Wireless Messaging API 2.0 (JSR-205), Web Services (JSR-172), Mobile Media API (JSR-135), Mobile 3D Graphics (JSR-184), Nokia UI API 1.1 Connected Device Configuration (CDC) 1.0 (JSR-36) - Foundation Profile 1.0 (JSR-46), Personal Profile 1.0 (JSR-62),PDA Optional Packages (JSR-75) podrzava Exel i Word

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Zanimljivo je to da iako izgleda ovako "nabudženo" E61 radi na seriji 60!... U suštini ovo je E70 u drugom (ružnijem) pakovanju ali bez kamere...
make. believe

Odgovori