6630 problemi

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Djera
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Postovi: 72
Pridružio se: Sre, 11. Jan 2006. 13:17
Lokacija: Kovin

Post od Djera »

ljudi pomagajte!Kad smo vec kod softvera,na mom 6630 ne radi nista od java igara i aplikacija.Sta da radim??
nokia n80

napster
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Postovi: 100
Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 14:15

Post od napster »

vidi u menadzeru programa da ti nije iskljucena instalacija softwera znaci ides u Menadzer/opcije/podesavanje/instalacija softwera/ i stavi na ukljuci meni je tel na srpskom pa ti tako i pisem put do resenja nadam se da ces se snaci ... :D

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Postovi: 936
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Lokacija: TUZLA , BiH
Kontakt:

Post od Del Boy »

to je bio slucaj i kod mene dok sam imao software iz 2004 godine no kad sam stavi software iz 2005
god sve je odlicno radilo. na software iz 2004 godine su ustanovljene mnoge greske.
koji je kod tebe software

Djera
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Postovi: 72
Pridružio se: Sre, 11. Jan 2006. 13:17
Lokacija: Kovin

Post od Djera »

sorry,nije me bilo odavno.pitao sam tipa iz "moby"-a sta da radim.Rekao mi je da hard reset sigurno pali.probao sam i nista.Inace nemam pojma koja mi je verzija softwera u fonu.Kako da proverim?Kako da promenim verziju softwera?Da ga nosim na flesovanje?
nokia n80

Ninolina
Moderator
Moderator
Postovi: 4184
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2
Lokacija: Beograd

Post od Ninolina »

Djera, ukucaj *#0000# i pojavice se na ekranu verzija softvera i datum...
A kako ti ne rade aplikacije...Jel kad ih instaliras nece da se pokrenu ili ne mozes ni da ih instaliras...?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Postovi: 1204
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07
Lokacija: Pančevo(Sarajevo u srcu)

Post od Zoka »

Djera, ako hard reset nije pomogao, ne gubi vreme i nosi ga na fleš...Raspitaj se koja je najnovija verzija softvera i nju traži da ti ubace...I uživaj :wink: :)

zeemax
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Postovi: 63
Pridružio se: Ned, 08. Jan 2006. 04:09
Lokacija: Slavonski Brod,HR

Post od zeemax »

moja verzija softvera je v5.03.08
da li je to zadnja?gdje na internetu se može provijeriti zadnja verzija softa jer na nokia stranici nisam našao.
hvala na odgovorima

napster
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Postovi: 100
Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 14:15

Post od napster »

zeemax napisao:moja verzija softvera je v5.03.08
da li je to zadnja?gdje na internetu se može provijeriti zadnja verzija softa jer na nokia stranici nisam našao.
hvala na odgovorima
da to je zadnja verzija softwera za 6630

Djera
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Postovi: 72
Pridružio se: Sre, 11. Jan 2006. 13:17
Lokacija: Kovin

Post od Djera »

instaliram aplikacije,pojave se ikonice i kad kliknem na njih-nista.Znaci,fles..a ljudi kolko ce to da me kosta?

Ninolina
Moderator
Moderator
Postovi: 4184
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2
Lokacija: Beograd

Post od Ninolina »

Djera, cena verovatno zavisi od toga gde ces to uraditi...U BG-u ti je cena oko 10 eura...A ako si iz unutrasnjosti sigurno je veca...Manja im je konkurencija...pa to koriste... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Postovi: 1204
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07
Lokacija: Pančevo(Sarajevo u srcu)

Post od Zoka »

Djera, Nina je potpuno u pravu...Što se tiče Bg, fleš za 6630 košta u proseku oko 15e... :wink: :roll:
Mogu da ti preporučim servis u Bg, ako ti treba javi se na pp ;) :)

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Postovi: 936
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Lokacija: TUZLA , BiH
Kontakt:

Post od Del Boy »

au ala mu je maska nesto ruzna , "normalna" 6630 je mnooogo ljepsa , pogotovo sa crnom maskom :cry: :oops: :lol:
Djera, sto se tice tvog problema , kao sto su rekle ninolina, i Zoka, flesh ce sigurno da rijeshi problem 8) :wink: :) :D :lol:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Postovi: 1204
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07
Lokacija: Pančevo(Sarajevo u srcu)

Post od Zoka »

Tnx mkvb :wink: :)
Ova metalik je onako, mislim nije loša, ali crna sa crnom tastaturom je vrh, stvarno mnogo dobro izgleda :D

Djera
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Postovi: 72
Pridružio se: Sre, 11. Jan 2006. 13:17
Lokacija: Kovin

Post od Djera »

ljudi jos jedno pitanje-zasto mi kad konvertujem filmove i pustim ih na fonu sve izgleda kao u ogledalu i titl i slika su mi obrnuti.Da li je u pitanju codec?I koji na fonu ili u kompu?i ako je u pitanju codec,mozete li mi poslati ispravan na mail?
nokia n80

stefm
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Postovi: 50
Pridružio se: Pon, 09. Jan 2006. 23:56
Lokacija: Indjija

Post od stefm »

Imam problem pri otvaranju Video editora i kod listanja u Manageru aplikacija. Kada selektujem Video editor, cim se program otvori, natren mogu da se vide video klipovi i telefon odmah zatvori program. A kada listam u Manageru, sam se zatvori. Zna li neko u cemu je problem kod ova dva problema?

Dexter
Expert
Expert
Postovi: 3854
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S8
Lokacija: Beograd

Post od Dexter »

I meni se deshava da Otvorim Video editor i posle 3-4 sec sam se zatvori ako nisam selektovao neki fajl,al batalio sam ga,ni ne otvaram ga tako da..

bota
Novajlija
Novajlija
Postovi: 15
Pridružio se: Pet, 10. Mar 2006. 21:02
Lokacija: uzice

Post od bota »

e ljudi postovacu ovde da ne otvaram novu temu
Imam jedan problemcic sa 6630: kada pokusam da napravim konekciju za gprs na data bearer nemam opcije samopocket data pa ne mogu posle da pokrenem gprs,a za mms nemam pola onih stvri koje su navedene u uputstvu.Posto sam pravi pocetnik i ovo mi je prvi fon posle 7110 nemam pojma da se snadjem.Inace je timova nokia.So HELP :smutny:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Postovi: 1733
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

idi na nokia.com i imas opciju da ti posalju podesavanja (ostavis broj telefona, koja je mreza itd...) ... onda samo snimis poruku kao podesavanje i to je to .... vrlo jednostano :)

pozdrav

Lomnica_city
Expert
Expert
Postovi: 2853
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

A sta je packed data ako ne gprs? :roll: Ako ti treba za 064 mrezu onda posalji poruku sa sadrzajem nokgprs na broj 770 i stici ce ti podesavanja!
Pozdrav 8)

bota
Novajlija
Novajlija
Postovi: 15
Pridružio se: Pet, 10. Mar 2006. 21:02
Lokacija: uzice

Post od bota »

e bio sam na sajtu poslali su mi podesavanja i ubacio sam ih i opet se javlja problem kada hocu da se konektujem prijavljuje mi da je pocket data not available.Ja sam totalno zbunjen :smutny: inace sam na mobtelu

Odgovori