6630, problem sa kopiranjem

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
promonte
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 28. Jan 2006. 01:34
:: Sony Xperia XZ
:: Sony Xperia Z2

6630, problem sa kopiranjem

Post od promonte »

Treba mi pomoc...
imam nokiu 6630 i za sada sve funkcionise, koliko toliko ok...ali me zanima kako da iskopiram sms, prebacim na comp ali kada hocu da ih vratim, ne mogu...Da li postoji neko resenje?Zanimaju me SVE mogucnosti f exlorera koje moze neko da mi kaze...Cuo sam da postoji mogucnost da se kroz njega nadju slike koje su izbrisane, naime imao sam nekolliko slika koje sam primio MMS-om, posle vadjenja MMC-a izgubile su se??? Isto tako ako zadam telefonu da za poruke koristi MMC pa izvadim MMC one se izgube, takodje gubim i podesavanja za MMS ili ja ne radim nesto kako treba....Molim experte da mi objasne sve ovo:)
HVALA
Jony ;)

boki
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 12. Jan 2004. 19:20

Post od boki »

Uh koliko problema. Da bi naučio koje su sve mogućnosti Fexplorera, moraš prvo da naučiš dobro da barataš telefonom.

Hoćeš da prebaciš sadržaj neke poruke na računar, recimo ovako: izedituješ poruku, iskopiraš njen sadržaj (držeći pritisnut taster olovke, markiraj sve što hoćeš da kopiraš) pa onda odeš u notes i tamo udariš paste i to snimiš. E onda to što si snimio prebaciš preko BT na računar.
Ako ti je na telefonu podešeno da se inbox poruka čuva na MMC-u onda je sasvim logično što tih poruka nema kad izvadiš karticu, ali bi trebalo da se pojave kad se MMC vrati.
Ako to nije tako, onda je neki problem u telefonu.

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Postoji jedan programcic koji bas sluzi za kopiranje kompletnog sms-a na komp (ali ne i sa njega) preko bt. Koristio sam ga,nije los. Ne znam sad napamet kako se zove,ali ako te zanima nije frka da nadjem....
...shit happens... keep d smile!

mitar
Banned
Pridružio se: Ned, 23. Jan 2005. 15:45
Kontakt:

Post od mitar »

ma imas na pc suite funkciju my messages tako da ne vidim u cemu je problem :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
The Bloody Alboz

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

upravo sam naisao na program JJL software Message Saver v2.00 S60 SymbianOS Freeware
na fullmaza.com

evo sta pise:

- save selected or all messages as text file to Notepad
- send selected or all messages as text file via IR/BT, email, SMS or MMS
- filter to show only SMS, MMS, email or other messages
- filter to show only received or sent messages
- show SMS center number in message details

promonte
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 28. Jan 2006. 01:34
:: Sony Xperia XZ
:: Sony Xperia Z2

Post od promonte »

he he...ja jesam uspeo da ih koppiram na comp ali ne znam da li postoji mogucnsot da ih vratim u tel??? :smutny:
I da...jos niko ne moze da mi objasni za f exlorer???
I jos jeeedno pitanjce :) onaj programcic blac list ili tako nessto... on sluzi samo da ti ne zvoni tel kada te neko zove i da ne zvoni kada stigne sms, i ne pokazuje dok sam ne udjem, zar ne?Da li postoji nekiprogram koji ce da BLOKIRA -zabrani da primam poruke od nekog i da nisam dostupan za nekog...Kao na SE...???
H V A L A jos jednom i izvinjavam se ako sam nekog udavio...
pozdrav,
JONY :wink:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Black list bas i brani pozive!?A Black Baller je program koji trazis,on blokira i SMS-ove a za razliku od Black liste ne pusta da onaj koji zove cuje jednom da zvoni pa da mu da ton zauzeca!Svi su bas zbog toga mislili da im namerno prekidam vezu kad vidim ko zove a ovaj odmah odbije da onaj koji zove ne cuje nista sem tona zauzeca!
Pozdrav 8)

Odgovori