Pravila foruma Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Dakle,hteo bih da instaliram jednu temu koja mi se mnogo svidja. U pitanju je SummerSky tema koju sam skinuo sa gallery.mobile9.com za ovaj model. Problem je u tome sto uvek kad pokrenem instalaciju on prijavi ''Unable to install.Series60ScalableSkinsSupportrequired!" i izadje iz instalacije. Napominjem da neke druge teme instalise bez problema. Da li neko zna u cemu je problem?
p.s. Predlazem da skinete ovu temu pa javite rezultate.
procitala sam o tom problemu na nekom drugom forumu, i problem je u tome sto je ta tema napravljena za N series, pa je verovatno greskom stavljena u odeljak za 60series....
To je zbog vektorkske grafike koju podržavaju samo novi modeli Nokie...cijela N-serija (.SVG je extenzija tog grafičkog formata)...Te teme su rađene u Theme Studiu 3...dok se za starije telefone iz s60 seije theme prave u Theme Creatoru...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ninolina samo da dodam,a ujedno i jedna mala ispravka. Teme i za starije telefone se mogu praviti u Theme Studiu 3,samo treba podesiti da ih radi za starije modele telefona,moze se podesiti u options. Isto tako postoje i starije verzije Theme Studia,1.2 i 2.0,u kojima se samo mogu raditi teme za starije modele,dok ovaj novi 3.0 pravi teme i sa vektorskom grafikom,odnosno teme za N seriju.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.