Screen Saver
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Screen Saver
posedujem n6630 skinuta sa timove mreze e sad kao mogu da stavim neku drugu sliku ili drugi screen saver.Uvek mi je ukljucen onaj budjavi timov screen saver.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Gsi, imas program Power lock...koji pored toga sto daje mogucnost auto locka za tastaturu...omogucava i da postavis screensaver koji hoces...mozes da izaberes i sliku ili animaciju koju imas na telefonu...ako nemas taj program, javi mi koji ti je mail pa cu ti ga poslati... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
moj meil gsituning@gromnet.net Hvala ti puno u svakom slucaju pa ti posalji kad budes mogla

Interesuje me jos nesto treba mi program koji obradjuje slike kao
fotosop na kompijuteru tako nesto i za telefon,znaci da moze da pise po slikama,izmenjivati delove slike

Interesuje me jos nesto treba mi program koji obradjuje slike kao
fotosop na kompijuteru tako nesto i za telefon,znaci da moze da pise po slikama,izmenjivati delove slike
Gsi, imas bitween-ov Photo Editor koji je stvarno dobar ali jede memoriju k'o blesav, zatim Photo Zox i Camera FX koji nude mogucnost fotografisanja kao i obrade vec postojecih slika (razni efekti i slicno) i Ovao Whiz koji je besplatan: www.ovao.com i wap.ovao.com
pozdrav...
pozdrav...
Treba ti MBMTool, UnmakeSIS i Make SIS, uzeo sam gotov screensaver Vista Dark Blue i sa unmakesis ga raspakovao i dobio 3 fajla, napravis neki folder npr "scr" i u njemu folder System pa podfolder Screensavers, ta tri fajla iskopiras u Screensavers. Imao sam gotove gif slicice windowsa i njih importujes u MBMTool pa eksportujes u mbm fajl, taj novi mbm fajl iskopiras u direktorijum Screensavers, tu vec imas onaj jedan mbm fajl i njega pregazis sa ovim novim. Sada otvoris Make sis program i u Project path namestis putanju ka folderu "scr", das ime fajlu i kliknes Make sis i to je to
Malo deluje konfuzno jer ja ne znam da objasnim ali nije tesko
Malo deluje konfuzno jer ja ne znam da objasnim ali nije tesko
HOX Titanium gray
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Pazite sta se desava kad postavim ovaj screensaver...posle nekog vremena samo se pojavi onaj default-ni, fabricki screensaver...sat i datum...a sve sam postavila u edit theme...i pojavi se on u pocetku, ali ne znam sta mu se to posle desi pa se pogubi...?Jel se jos nekom to desilo?... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
mkvb, hajde meni posalji taj screen saver na e-mail jankovicz88@yahoo.it
Zna li neko sajt gdje se mogu skinuti screen saver-i.
Zna li neko sajt gdje se mogu skinuti screen saver-i.