Koliko puta ste uradili *#7370#?
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Koliko puta ste uradili *#7370#?
Dakle, koliko ste puta formatirali fon? Da li se lako masite za tu kombinaciju tastera, ili vam ipak treba malo jaci razlog i psihicka priprema da bi ste mu to uradili?
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
-
- neaktivan nalog
- Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Uhh...imam symbian vec nekih 8-9 meesci...I promenila sam dva takva telefona od Nove Godine...ali ni na jednom mi nije radilo ukucavanje ovog koda...
...ja sam svaki put radila hard format...
...ali moralo je...nema programa koji se pojavio, a da nije prosao kroz moj N70...
... Tako da...hmmm...pa bilo je oko 15-tak hard formata do sada...a polako se spremam za novi ...I treba mi malo veci razlog da bih uradila hard format...ali ne treba mi psihicka priprema...samo tehnicka...sve slozeno u jednom folderu...i to sam sredila i organizovala, tako da sam sad za to uvek spremna...
U svakom slucaju...Format je zakon za svaki problem...bar za one koji su mene do sad umeli da muce...ja na format gledam kao na LEK...

U svakom slucaju...Format je zakon za svaki problem...bar za one koji su mene do sad umeli da muce...ja na format gledam kao na LEK...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
samo jednom i to čim sam ga kupio.navodno je bio nov ali memorija nije tako pokazivala. dok nisam uradio full format...posle sam dobio još 800KB u ono vreme je to bilo mnogooooooo
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Svega mislim jednom za ovih par godina,i to mislim samo sad skoro kad sam uzeo N70 od burazera pa mi je lakse bilo da formatiram telefon i ocistim sve njegove stvari,nego da deinstaliram i brisem redom!
Ali sam takodje i nehotice radio format jedno 3 puta,odnosno svaki put kad sam upgrade-ovao firmware nekog od svojih telefona,taj proces bi obrisao sve i moralo je sve da se instalira op pocetka!
Pozdrav
Ali sam takodje i nehotice radio format jedno 3 puta,odnosno svaki put kad sam upgrade-ovao firmware nekog od svojih telefona,taj proces bi obrisao sve i moralo je sve da se instalira op pocetka!
Pozdrav

- Ninolina
- Moderator
kroko035, ma ja instaliram sve sto se pojavi...neke su lose krekovane a neki programi umeju u kombinaciji sa nekim drugim da prave problem...to je meni razlog za format...ne bih to bash nazvala bugovanjem...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ninolina hvala ti na odgovoru, probao sam da jos neki ljudi imaju koristi te sam otvorio i novu temu vidim da nije lose posecena .Imam i ja neke programe koje ne koristim a moguce je da prave probleme te se razmislam da uradim format reset, mada nije ni zapelo toliko galeriju mi otvara relativno brzo a najcesce je to znak da je opterecen nekim glupostima od programa

Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!
- Ninolina
- Moderator

- Lomnica_city
- Expert
Seti se prvo da sam u pocetku bio razocaran sto mi je svaki mp3 player seckao pri reprodukciji,sto mi neki programi takodje nisu radili kako treba i da sam u pocetku vise bio razocaran Symbianom... dok nisam shvatio da ipak ne moze imati samo ozbiljnu primenu i da treba da instaliram vise programa bar malo"zabavnijeg"karaktera pa zato nikad i nemam po vise od 10-15 programa,i to proverenih,tako da i nemam potrebe za cesce od jednog formata u 3 meseca otprilike!!
Pozdrav
Pozdrav

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Da bih uvideo korelaciju ekvivalenta disperzije sa koincidencijom egzistiranja dilatacije dimenzije cetiri pri abnormalnoj akceleraciji...vlaki napisao:
Lobachewsky, a chemu to pitanje..?

Poslednja izmena od Lobachewsky u Sre, 13. Sep 2006. 21:27, izmenjeno 1 put ukupno.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
Lobachewsky, Ako pri tom dodas relativnu masu protonskog omotaca pri fuziji u vakuumu i odredis Lambertovu vrednost koja pri tom nastaje u odnosu prostor/vreme (gore pomenutoj) i sam Ajnsajn bi ti pozavideo na broju cipela tvog poshtara.
Daj mu bre kviska nemoj da si surov
A sto se formata tiche na mojoj 6260 sam uradio jedno 3 x i to samo zbog moje gluposti (ubacivanja nekih glupavih igrica)

Daj mu bre kviska nemoj da si surov

A sto se formata tiche na mojoj 6260 sam uradio jedno 3 x i to samo zbog moje gluposti (ubacivanja nekih glupavih igrica)
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
- Lomnica_city
- Expert