Flashovanje - gde i kako???

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Flashovanje - gde i kako???

Post od Freyr »

Gde je najbolje da flashujem Nokiju 6600 na najnoviji softver i koliko bi me to kostalo?

Zorzzz
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 29. Sep 2004. 08:05

Post od Zorzzz »

Naplacuju od 5-20 eura. Vredi uraditi , ali samo jednom , tj da se digne sa osnovne verzije, posle nema poente. Meni to radi drugar koji ima radnju i celu opremu, ali da ne bude da nekog reklamiram, imas moj mail u potpisu (valjda:), pa ako te zanima, pisi i dacu ti gde da odes. Inace, gde god da budes radio , obavezno odradi backup na MMS karticu (imas opciju na tel), jer se sve obrise prilikom flesovanja :(
Pozdrav od Djordja

DJ_Boris
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
:: Samsung Note 8
Kontakt:

Post od DJ_Boris »

Gde god to uradis, vidi da ti ubace flash koji je cist, tj. da nije ni sa jedne mreze....

Jer ako ti ubace neki iscitani od nekog telefona sa mreze, onda si ga nagrabao...

Imao bi problema sa MMS-om, i GPRS-om... :?
.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/

Zorzzz
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 29. Sep 2004. 08:05

Post od Zorzzz »

Ionako svi sad flesseve skidaju ili s nokiinog sajta , ili od griffina (koji opet skida od nokie :), tako da ce morati da bude bas baksuz za tako nesto :)
Pozdrav od Djordja

Odgovori