Korisne aplikacije i igre za symbian UIQ3
Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Hvala na obavestenjima.Da ispravim malo u vezi s60-Nema potrebe da se ulazi u meni kada je sve na dohvat ruke(smart setings +active desktop).To je 16 precica tako da se ulazi u meni vrlo,vrlo retko.Da li je ko menjao logo(nesto ne volim da mi pise mts na ekranu vec ono sto ja zelim)?Profili su prva mana ovog solidnog uredjaja.Da li odgovaraju teme od M600 za P1?
LG G2 Black,16GB
E jel ste primetili da na p1 odnosno sve uiq 3 ne mozete da staviti neki gif kao pozadinu,u smisli da taj gif i radi. Smorio sam se kad sam pokusao i nije mi jasno da jedan dump tel to moze...strasno. Jel zna neko da li se update-om p1 moze dobiti na jacini speakerphona jer ovako nije ni za crkvu
Sta se jos dobija od podesavanja
Teme za uig3 su krs, bolje su na series 40 verujte mi!!!

Teme za uig3 su krs, bolje su na series 40 verujte mi!!!
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
stefgi teme ti se sigurno ne svidjaju jer je nemenjaju ikone, ako je to problem ima resenja, poseti ovu temu:
viewtopic.php?t=12809 (tu imas objasnjeno kako se menjaju i ikone) pa mozda se tvoje misljenje o temama na uiq telefonima i promeni.
Najbolje da uradis update i videces razlie.
viewtopic.php?t=12809 (tu imas objasnjeno kako se menjaju i ikone) pa mozda se tvoje misljenje o temama na uiq telefonima i promeni.
Najbolje da uradis update i videces razlie.

Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Pilgrim,
Da li postoji kombinacija aplikacija za P1i (M600 ...) da se izvede skrivnje poziva i sms poruka kao npr. za Nokia 6630 - pomoću N-Private (firme 125 Telecom), kojim se skrivaju čak i logovi dolaznih i odlaznih poziva i Call History, dalje – željeni contact-broj tel. se ne vidi u Contacts book jer se upisuje u taj program, tako da imamo paralelni Contacts, zvoni samo jedanput i prestane i više se ništa ne može videti ni čuti dok se ne uđe u program koji je sa šifrom (a može se učiniti nevidljivim tj. njegova ikona pomoću file managera, kao i izabrati njegova nevidljivost rada u pozadini). Osim toga može se pomoću npr. Ring Out Tone izabrati (za svaki contact posebno) neki zvuk poput "prazne baterije", "sistemske potuke" .... a broj dolaznog poziva se može sakriti programon SmartCom nekom slikom "loše baterije" ili neke "sistemske sličice".
Taj isti program takođe totalno skriva i SMS (no ne može Delivery Report! Ali to se rešava isključenjem te opcije a ako ti treba započneš poruku znakom !).
Te "sitnice" nije mogla da odradi ni Gina (kod nje zvono traje dok ga ne tretiraš, app ne može biti nevidljiva a da radi u pozadini, za sakrivene contacts u njoj ne možemo uneti ime, niti možemo odatle zvati ni slati poruke) a ni Mum (jer on i ne skriva pozive).
Dakle, radi se o automatskom skrivanju "živog prometa" poziva i SMS-a sa paralelnoe Contact book a ne o zaključavanju njihovih "rezultata" ili zabrani poziva, ili pak stalnog ručnog brisanja logova za određene contacts, ...
Inače ja sam (kad mi je bilo neophodno) skoro sve prikrivao pomoću FileMan - foldere, images/ videos/soundclips (osebno ili ceo folder u kome su se nalazili), office documents, a za sam FileMan sam mogao staviti password.
Odsutan sam još jednu nedelju dana pa ne mogu ovo da ispitujem na P1i, a kopka me, i čini mi se da nekom kombinacijom može da se sve ove "sitnice" reše?
Šta ti misliš (kao vrsni poznavalac upotrebe S60 i sada UIQ3) - Kako?
Da li postoji kombinacija aplikacija za P1i (M600 ...) da se izvede skrivnje poziva i sms poruka kao npr. za Nokia 6630 - pomoću N-Private (firme 125 Telecom), kojim se skrivaju čak i logovi dolaznih i odlaznih poziva i Call History, dalje – željeni contact-broj tel. se ne vidi u Contacts book jer se upisuje u taj program, tako da imamo paralelni Contacts, zvoni samo jedanput i prestane i više se ništa ne može videti ni čuti dok se ne uđe u program koji je sa šifrom (a može se učiniti nevidljivim tj. njegova ikona pomoću file managera, kao i izabrati njegova nevidljivost rada u pozadini). Osim toga može se pomoću npr. Ring Out Tone izabrati (za svaki contact posebno) neki zvuk poput "prazne baterije", "sistemske potuke" .... a broj dolaznog poziva se može sakriti programon SmartCom nekom slikom "loše baterije" ili neke "sistemske sličice".
Taj isti program takođe totalno skriva i SMS (no ne može Delivery Report! Ali to se rešava isključenjem te opcije a ako ti treba započneš poruku znakom !).
Te "sitnice" nije mogla da odradi ni Gina (kod nje zvono traje dok ga ne tretiraš, app ne može biti nevidljiva a da radi u pozadini, za sakrivene contacts u njoj ne možemo uneti ime, niti možemo odatle zvati ni slati poruke) a ni Mum (jer on i ne skriva pozive).
Dakle, radi se o automatskom skrivanju "živog prometa" poziva i SMS-a sa paralelnoe Contact book a ne o zaključavanju njihovih "rezultata" ili zabrani poziva, ili pak stalnog ručnog brisanja logova za određene contacts, ...
Inače ja sam (kad mi je bilo neophodno) skoro sve prikrivao pomoću FileMan - foldere, images/ videos/soundclips (osebno ili ceo folder u kome su se nalazili), office documents, a za sam FileMan sam mogao staviti password.
Odsutan sam još jednu nedelju dana pa ne mogu ovo da ispitujem na P1i, a kopka me, i čini mi se da nekom kombinacijom može da se sve ove "sitnice" reše?
Šta ti misliš (kao vrsni poznavalac upotrebe S60 i sada UIQ3) - Kako?
6630 - N95 - P1i
Prijatelju drago mi je da sam upoznao Dzejms Bonda Srpskog. Pa ti si Koja a ne Goja u filmu 4ti covek. Svaka cast. Ponosim se tobom. Vidi ovako,treba biti iskren. Slusaj zeno ja te varam i sta sada boze moj.
Ne postoji tako komplexan program nazalost svih spijuna.
MOLIM MODERATORE da ne brisu post jer dolazi onako kao razonoda.
Ne postoji tako komplexan program nazalost svih spijuna.
MOLIM MODERATORE da ne brisu post jer dolazi onako kao razonoda.
-
- Novajlija
- Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 05:11
- :: Galaxy S5 Duos
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
Astrotrain pa nemoze niko da ti preporuci nijedan program za rad sa profilima jer jos nije izasao za UIQ3, mozda je taj program za UIQ2.1 proveri ti to dobro, a ako hoces besplatne programe moraces malo vise da se potrudis, "nema leba bez motike". 

Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
stefgi - A? Merkao si moj post 9 dana i tek sad sad se javljas? Svaleru, priznaj da si to radio!
Salu na stranu, "Ono" se moze odraditi na 7-8 tipova Nokia sve do 6630, pomocu programa N-Private i ovih pratecih. Od N70 nema takvog programa. Zaista me to malo zbunilo jer ipak ima mnogo programa na temu skrivanja (koju mnogi zamenjuju sa brutalnim zakljucavanjem). Medjutim ni jedan, sem N-Private ne radi To tako skrito. Zato sam i pitao, mislim ... kako da tolikim programerima to nije palo na pamert ... ili ja ne "vidim od ociju" da toga vec ima u svetu UIQ3. A ni slutio nisam da To ne mogu da namestim prijatelju ni na N95 (mada sam mu namestio da je koristi kao aparat za brijanje, kad vec na njega lici).
bambi - Tihhhh kako se toga nisam setio. Vadim onu moju ciglu-tel kao duplex. Kad je duplex nek je duplex. Pazi, odgovaraces za preporuku ako mi ova cigla u brzini ispadne i padne na nogu.
Salu na stranu, "Ono" se moze odraditi na 7-8 tipova Nokia sve do 6630, pomocu programa N-Private i ovih pratecih. Od N70 nema takvog programa. Zaista me to malo zbunilo jer ipak ima mnogo programa na temu skrivanja (koju mnogi zamenjuju sa brutalnim zakljucavanjem). Medjutim ni jedan, sem N-Private ne radi To tako skrito. Zato sam i pitao, mislim ... kako da tolikim programerima to nije palo na pamert ... ili ja ne "vidim od ociju" da toga vec ima u svetu UIQ3. A ni slutio nisam da To ne mogu da namestim prijatelju ni na N95 (mada sam mu namestio da je koristi kao aparat za brijanje, kad vec na njega lici).
bambi - Tihhhh kako se toga nisam setio. Vadim onu moju ciglu-tel kao duplex. Kad je duplex nek je duplex. Pazi, odgovaraces za preporuku ako mi ova cigla u brzini ispadne i padne na nogu.
6630 - N95 - P1i
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
Doolentije pod full sigurno mislis crackovanu verziju a to je ovde zabranjeno tako da ces morati da nastavis tvoju pretragu.
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
GView v2.00 (35KB) bolje, lepše i brže barata sa zumom nego Picgallery (w950) ali nažalost mislim da je stepen zumiranja isti.
Za SMovie, probao 2 pretposlednje v.(trial), sve su fantastično radile, trebale bi i na P1. Inače, u vezi toga, uvek sam bio skeptičan na to "buljenje u ekran", ali s uživanjem sam odgledao skoro ceo serijal "Crni Gruja" na w950, thanks to 2,6 inča ekrana
Za SMovie, probao 2 pretposlednje v.(trial), sve su fantastično radile, trebale bi i na P1. Inače, u vezi toga, uvek sam bio skeptičan na to "buljenje u ekran", ali s uživanjem sam odgledao skoro ceo serijal "Crni Gruja" na w950, thanks to 2,6 inča ekrana

zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
Primetio sam da niko nije spominjao aplikaciju Linkboy, stavlja do 15 precica na desktop a u novijoj verziji moze da se stavi 3 sloja po 14 precica, mnogo korisna stvar. Ja bez nje ne znam koliko bi izdrzao sa mojim P990, pobesneo bih da je nemam. Probao sam i GDesk ali mi je ova daleko bolja. Telefon koristim bez flipa tako da mi bas oa odgovara. E sad, extra je tema i ima mnogo korisnih stvari ali bre pola toga ne mogu da nadjem. Oci mi ispadose ceprkajuci po netu, npr. hteo bih zumu, snowbording, one mape (mislim da je SmartCN)...