Diskusija o UIQ3 telefonima (M600, W950, P990 i P1i)
Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
VeNoM, sa prvom opcijom REQUEST DR ukoliko je ukljucena dobija se report, i ima zvuk kao i SMS, a ukoliko je iskljucena od mreze se uopste ne zahteva report tako da on i ne stize. A pop up samo daje obavestenje na displeju ( nije aktivan ako je prva opcija iskljucena). Iscacka cu ga ja vec nekako pa cu vam reci kako.
To je postalo sada vec licno izmedju mene i SE P1
To je postalo sada vec licno izmedju mene i SE P1
Ljudi cudno jako cudno. Za mojih deceniju i vise bavljenja telefonima desilo mi se nesto cudno.
P1i i njegova baterija. Jedno par dana nije radila baterija, tacnije drzala je jedan dan. U istim uslovima kao i ranije. I sada je ponovo proradila i drzi tri dana sa dosta koriscenja. Nista mi nije je jasno. Kada me je zezala pokusao sam sve i reset i punjenje ugasenim telefonom i ne znam sta sve i kada sam digao ruke i resio da je zemenim ona se probudila!!! Jel nekome ovo jasno,jel zna moguci razlog. Garancija na bat mi je jos par dana pa me interesuje da li da menjam!
P1i i njegova baterija. Jedno par dana nije radila baterija, tacnije drzala je jedan dan. U istim uslovima kao i ranije. I sada je ponovo proradila i drzi tri dana sa dosta koriscenja. Nista mi nije je jasno. Kada me je zezala pokusao sam sve i reset i punjenje ugasenim telefonom i ne znam sta sve i kada sam digao ruke i resio da je zemenim ona se probudila!!! Jel nekome ovo jasno,jel zna moguci razlog. Garancija na bat mi je jos par dana pa me interesuje da li da menjam!
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
erceg my phone itd je za java telefone.e sada pazi postoji mogucnost ali prvo instaliraj pcsuite od SE jer se sa njime dobijaju i drajveri za tvoj mob aparat i to je to.kada to instaliras pokreni dati program.ovo sam radio sa w300 koji nije hteo da bude prepoznat od strane MPE
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 20. Dec 2007. 23:42
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
VeNoM, je lepo napisao a mozda je to resenje za onaj gore navedeni problem sto se baterije tice jer kad je na 3g mrezi susi bateriju dok kad nema 3g dometa koristi gsm....best msg storer je odlican za backup poruka ima jos par opcija pored toga i googlaj malo vise ima da se nadje i full verzija...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
Meni je 3g na p1 stalno ukljucen i ne vidim da mi nesto duze trosi bateriju,ipak je stand by u pitanju. Kada se razgovara 3g onda ide baterija.
Ovaj problem sa baterijom je nestao mada mi se cini da je sada slabija. Ranije mi je bez problema drzala 3 dana a sada hoce i manje tipa 2 dana. Bolje i 2 nego kada je bila"bolesna " i drzala nepun dan. Hteo sam da je zamenim jer mi istice garancija ali ako radi nema potrebe...jest slabije ali mozda je to i subjektivan utisak
Ovaj problem sa baterijom je nestao mada mi se cini da je sada slabija. Ranije mi je bez problema drzala 3 dana a sada hoce i manje tipa 2 dana. Bolje i 2 nego kada je bila"bolesna " i drzala nepun dan. Hteo sam da je zamenim jer mi istice garancija ali ako radi nema potrebe...jest slabije ali mozda je to i subjektivan utisak
Ne znam odgovor na tvoje pitanje, ali sličan problem samo malo manje drastičan sam imao i ja. U početku (prvih 10ak dana imanja) mi je uz 6-7 sati slušanja radija i walkmana, redovno korišćenje, i prirodno maltretiranje novog gadgeta izdržavao po 2 dana. Zatim je drastično oslabila bat. i uspevao je po jedan dan (nikad manje) do danipo. Sada uz standardno korišćenje (da mi nije trebao plejer ne bih ni uzimao walkaman seriju) uspeva po danipo konstantno, ali to u praksi znači da ipak moram svaki dan da ga punim. Ovo je razlog što sam u par navrata pisao o time i tražio dodatnu bateriju, ali nisam uspeo da nađem zadovoljavajuć kvalitet po prihvatljivoj ceni.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
stanje na 950 sa baterijom je sledeće
sada drži manje
razlog
preko bt razgovaram dnevno po 3h i primim oko 50sms i slušam muziku preko bt isto
znači za 6h razgovora 100-150sms primljenih /omiljeni brojevi/ i muziika oko 3h i to sve putem bt traje dva dana ne gasim ga noću.
da ne koristim bt trajala bi sigurno više
sada drži manje
razlog
preko bt razgovaram dnevno po 3h i primim oko 50sms i slušam muziku preko bt isto
znači za 6h razgovora 100-150sms primljenih /omiljeni brojevi/ i muziika oko 3h i to sve putem bt traje dva dana ne gasim ga noću.
da ne koristim bt trajala bi sigurno više
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!