Diskusija o UIQ3 telefonima (M600, W950, P990 i P1i)
Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
kljaja jel si probao da koristis swiss manager, ja mislim da je on realan po pitanju prikazivanja slobodne, odnosno zauzete RAM memorije telefona, ovaj SE task manager je shit naspram njega.
ja ne bih prelazio na p1 samo zbog ram-a, a i nesvidja mi se dizajn telefona, igre ne igram na ovom telefonu, ima dosta problema sa igrama sto se tice rezolucije, da bih mogao da igram moram da zatvorim flip zbog tastature a onda mi presece sliku...
ja ne bih prelazio na p1 samo zbog ram-a, a i nesvidja mi se dizajn telefona, igre ne igram na ovom telefonu, ima dosta problema sa igrama sto se tice rezolucije, da bih mogao da igram moram da zatvorim flip zbog tastature a onda mi presece sliku...
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
kljun, ma znam za taj program uvek je ukljucen kad i fon nego me nervira taj task menadzer ali ok...inace to sam prvi put primetio posle godinu i po dana koriscenja konkretno potrebna ti je cela ram memorija za novije igrice znaci paljenje telefona pa tek igranje zahtevnijih igrica...meni se isto ne svidja p1i i to strasno jer ne mogu bez qwerty tastature a ovi iz se-a ne planiraju da ibace pravog naslednika p990i
VeNoM, u i mene to ubija u pojam strasno...
VeNoM, u i mene to ubija u pojam strasno...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
Zna li neko koji je poslednji firmaware za P1, World1?
Ovi na http://uiq3.sourceforge.net/wiki/index.php/CDA/P1i nisu proveravali od 1. marta (a vidim da je 3. marta izasao novi za Germany).
Ovi na http://uiq3.sourceforge.net/wiki/index.php/CDA/P1i nisu proveravali od 1. marta (a vidim da je 3. marta izasao novi za Germany).
iPhone 3G[s] 16GB
Pomozite!
Kako da se konektujem na internet preko zaštićenog Wi Fi rutera (moja kućna instalacija)?Pre zaštite je sve bilo u redu( P1 je u pitanju) sa default nalogom ali sada neće da se konektuje sa kreiranim nalogom i ako se konektuje sa nalogom bez zaštite ne otvara ni jednu stranu i pokazuje mi poruku cold not remove server ili tako nešto. Nadam se da sam uspela da objasnim
Kako da se konektujem na internet preko zaštićenog Wi Fi rutera (moja kućna instalacija)?Pre zaštite je sve bilo u redu( P1 je u pitanju) sa default nalogom ali sada neće da se konektuje sa kreiranim nalogom i ako se konektuje sa nalogom bez zaštite ne otvara ni jednu stranu i pokazuje mi poruku cold not remove server ili tako nešto. Nadam se da sam uspela da objasnim

- kljaja
- Mobil stručnjak
- Kontakt:
krtica, pa ne razumem te u potpunosti kako nece da menja font?kod mene menja u par komada koje znam courier times new roman ....mozda nece da menja kad postoje tabele neke i fullscreen mod ali ga namesti da se vidi kao plain text pa probaj tako 

- stormflashzero
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 05. Mar 2008. 00:17
Kljaja, ma probao sam sve, updejtovao sam PDF+ na zadnju verziju 1.75. Bez obzira da li otvaram pdf sa samo dva reda texta ili neki od 100 strana sa tabelama, nece da mi promeni font, uvek je helvetica. Ne znam sta mi je ciniti. na tom pdf-u sa tabalema nece uopste text da prikaze, samo se vidi jedno "s" na strani i to je to. Otvarao sam taj isti pdf na N95 i otvorio ga bez problema i sve izgleda extra. Jel postoji neki pdf reader koji je mozda bolji od ovog fabrickog?
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
duzzd, Imas temu o tome ovde Link pa procitaj i postavi pitanje u njoj ako te nesto interesuje 

- kljaja
- Mobil stručnjak
- Kontakt:
krtica, pa ne znam sta da ti kazem ja imam neku staru verziju tj nisam je ni updejtovao tek sad proverio mislim da je v 1.60 meni otvara sve pdf fajlove bilo da imaju slike ili samo tekst i tabele naravno da pdf od 70 strana otvara vidno sporije i okrece stranice nego kad je to pdf od par stranica...
Uostalom cak i ako ne mozes da menjas font,zasto bi to radio?
Ne postoji druga verzija za p990 osim ove koja je instalirana
Uostalom cak i ako ne mozes da menjas font,zasto bi to radio?
Ne postoji druga verzija za p990 osim ove koja je instalirana
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Lazaboj fontove ubacujes u D/Resource/fonts, tu samo stavis te .ttf fajlove, i restartujes telefon i ima da sljaka.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album