Pravila foruma Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
imam problem sa SE p1, restartuje mi se cim pokusam da skeniram mrezu preko wifi-ja, a. uradio sam update preko SEUS i opet isto. zna li neko u cemu je problem?
takodje ne mogu podesiti gprs, jer u telekomu nemaju podesavanja, a manuelno nikako ne uspevam
chelseazp što se tiče gprs traži slobodno od w950 m600 ili p990 sve je to isto.ili pak najlakša stvar stavi karticu u neki drugi mob pa čekaj da dobiješ podešavanja za njega posle samo vrati u p1 i dobićeš ponovo podešavanja.
inače može da se desi da ti je malo otišao wifi
Juce sam malo cackao jedan P990.Zanima me da li skrolovanje sa jog-dial tockicem moze da se iskljuci?Pitam,jer ovaj nije reagovao,pa rekoh mozda moze da se deaktivira kad nije vrsio nikakvu funkciju.
imam SE p1i i nterseujem jedan stvar, kod mene je dosta sitno izgreban ekran sto me jako nervira jer se dosta vidi na svetlu pa me zanima da li on ima neki zastitu odnosno kad se stavlja nova maska da li ona podrazumeva tu plastiku koja ide preko ekrana, naravno ako ide i ako ima, ako ne kako da resim taj probelm.....pozzz
darre24 postoji jedna folija koja ide preko ekrana koja se grebe i koja reaguje na dodir.e sada možeš zameniti nju i milslim da je zamena oko 20€+
posle toga ne bi bilo loše da staviš neku zaštitnu foliju preko tog ekrana čija je cena 300din i posle čega nečeš imati potrebe za brigom više.
Pozdrav svima,imam jedno pitanje uradio sam update softvera na telefonu P1i i dobio novi softver "Germani generic"!nebunim se telefon je stvarno poboljsao neke funkcije pogotovo kameru ali me intresuje posto vidim da ima raznih verzija softvera(na 95-toj stranici je postavlen link gde se to moze videti),kako bih mogao da abdejtujem telefon na npr. "Generic World 1"?Kad pokrenem Update service aplikaciju nemogu da biram ona samo skine softveri nadogradi na telefonu a ja sam dobio ovaj Germani generic!Ako neko moze da odgovori bio bih mu jako zahvalan!
Kupio sam polovan P990i sa losom baterijom, takodje sam uz njega dobio i kinesku novu BST 20 koja je koji mm manja od originalne BST 33 ali pasuje i radi bez problema. Sad jedini problem je sto ta kineska traje nekih 13-14 sati uz minimalno koriscenje a ova njegova orignalna (naduta) radi 5-6 sati. Pa me sad interesuje koliko se krecu cene za ove baterije i gde u BG najeftinije mogu da kupim bateriju BST 33 ili BST 40?
BaneBRE samo u nekom servisu koji to ima od nekog modela koji je prošao kroz njihove ruke.
a ako imaš sreće probaj u COmTrade i njihovom servisu.jedan moj drugar je imao sreće i to kupio tamo.ali navodno oni to nemaju...kao
e pa drugari posto sam od skoro ponosni vlasnik p990i ne znam koja je po kapacitetu najjaca baterija za ovaj fon? ja imam 950mah i treba mi jaca baterija od ove... trenutno mi sastavi 1 dan maltretiranja (20ak sms, 20min razgovora, 2-3 sata slusanja muzike)
koliko je ta mah???? p.s dodao sam te na msn pa ako ti nije problem da me prihvatis cisto da te smaram malo kad imas vremena posto vidim da si dosta upucen
1. telefon mi je sa O2 mreze i nervira me pocetni logo i sve je za O2... sad sam gledao flesovanje se telefona al nisam nista nasao za p990i... ako neko moze da pomogne oko ovoga bilo bi extra
2. koji explorer je najbolji?
3. da li postoji mogucnost da se pojaca zvuk ring tone i music player-a? (citao sam da moze od nekog iz walkman serije al nisam najbolje razume)
4. kako da posaljem sliku preko bluetooth-a???
jbt, imao sam pre 3 godine p900 i cini mi se da je bio prostiji za rad od ovog
1. xs++ skini pokreni štikliraj smartphone connected izaberi p990 generic 1 iz one lise ono tipa GW1 ili več kako idi na run ili već šta i to je to.posle naravno update moba
2. xplorer ti je najbolji po meni ali ga ne koristim
3. može sa akustičnim drajverima
4. ideš u onaj file menager nadješ sliku ili pak možeš u photomenager nadješ sliku ideš na send i to je to
jbt.nije sve je isto kao i na p900 samo je malo lepše odradjeno
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.