Ovako. Jako sam zadovoljan mojim Sony Ericsson P990i mobilnim telefonom, i nikako ne bih da ga menjam, ali mi je maska vec prilicno izlizana, pa bih da je zamenim, jer telefon i dalje radi kao nov.
Moze li neko da mi pomogne i ukaze na neki servis u Novom Sadu, gde bih mogao da zamenim masku, ili je kupim i sam zamenim.
Unapred hvala.
Maska za p990i ?!
Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
menjanje maske na p990i je sala sve,ja sam otvarao p990i vise puta radi zamene maske,imas oko 6 srafova,2 su skrivena ispod ploce za video call kameru iznad ekrana,sa leve ili desne strane nesecam se postoji rupica taman da udje pljosnati srafciger,za rasklapanje ovog telefona je potrebno oko3 minuta.pozz