Problemi sa P990i
Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Problemi sa P990i
Imam p990 dve nedelje i do juce je solidno radio , medjutim odjednom je poceo da prijavljuje graske da se resetuje svaki cas ,. kad ga upalim krenu da mi stizu sve poruke koje mi se nalaze u inbox-u , itd . Verzija Software-a koju imam CXC 162058 R7A001( nju sam dobio sa telefonom kad sam ga kupio). sat da radim i da li je neko imao slicnih problema .
dešava se da su prve verzije firmvera bagovite i uglavnom se isprave svi bitni bagovi u prvih nekoliko meseci po izlasku telefona na tržište .... Nokia 6630 je imala isto probleme sa restartima, a sada je veoma stabilna ...... druga mogućnost je da si instalirao neki program koji je uzrok svemu, pa je sad fon pobrljavio .... možda je bolje da probaš da prvo uradiš master reset, a ako to ne urodi plodom da onda flešuješ telefon ..... što se uputstva za flešovanje SE-a tiče, to će morati da ti objasni neko drugi ili da pretražiš forum jer ja to ne znam...
pozdrav...
pozdrav...
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Firmware bi najlakse moglo da se objasni kao verzija softwera tvog telefona.erceg napisao:mozda je malo glupo pitanje, ali sta je firmveru ?
Flesovanje sam kod kuce-tesko jer ti treba posebna aparatura koja je relativno skupa.jel mogu ja to sam ko kuce da flashujem ?
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
To ti je upgrade softwera preko SEUSa, a to nije isto sto i flesovanje (flesovanje ti je kao format i instalacija windowsa). Mada i SEUS bi moglo da ti resi stvar ako je problem iz starije verzije softwera resen u najnovijoj verziji. Pozeljno je raditi upgrade preko ADSLa ili neke druge brze konekcije jer je dial-up spor i sklon pucanju veze, sto ne bi smelo da se desi...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim