WP 8.1 - generalna diskusija
- alphablue597
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
- :: Nokia Lumia 520
Re: WP 8.1 - generalna diskusija
Meni u garanciji pise da je ovlasceni servis ProMobi(mailto:servis@promobi.rs).Imas i na nokijinoj stranici na srpskom detaljnije,pa ih zovi i pitaj...Saljem ti detalje,pogledaj pp.
- Challenge
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 11. Jun 2013. 16:06
- :: BlackBerry Z30
- :: Nokia E72
OK, hvala, probaću da rešim problem kod njih, nemam šta da izgubim.
- NijeZauzetoIme
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 10. Feb 2011. 21:23
- :: Pocophone F1
Na Ativu imam problem otkako sam stavio sd karticu (32gb, class 10) i stavio da nove slike i klipovi sa kamere idu direktno na nju. Cela galerija slika se ne vidi! Ni jedan thumbnail se ne vidi, sve je sivo.. Ima li neko neku soluciju? Updejtovan je dev prev, nekoliko soft reseta odradjeno..
Huawei Nexus 6p - Xiaomi Mi Note 3 - Pocophone F1
- alphablue597
- Mobil fan
Ne znam sta da ti kazem,meni sve ide na telefon,posto imam karticu klase 4,pa mnogo sporo snima i slika.Da li si pokusao da sacekas,recimo,nekoliko sati,pa da probas,mozda mu treba vremena dok ucita?NijeZauzetoIme napisao:Na Ativu imam problem otkako sam stavio sd karticu (32gb, class 10) i stavio da nove slike i klipovi sa kamere idu direktno na nju. Cela galerija slika se ne vidi! Ni jedan thumbnail se ne vidi, sve je sivo.. Ima li neko neku soluciju? Updejtovan je dev prev, nekoliko soft reseta odradjeno..
Da li to znaci da ce i nesto stariji modeli tipa Nokia 520 i 620 dobiti jednako funkcionalan 8.1 u momentu kad windows odluci da nas obraduje zvanicnim apdejtom?
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Neke stvari mozda budu izostavljene, ali 8.1 svi dobijaju, a 520 i 620 su sve samo ne zastareli. 520 se cak pojavio mesecima posle 620
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Pogrešno sam se izjasnio.Bilo bi bolje pitanje,da li će svi 8.0 dobiti zvanični apdejt na 8.1?
Da. MS je rekao da hoce. Samo sam zbunjen sto se HTC izjasnio kako radi na nadogradnji za 8X, a 8S nije spominjao. Mada, cuo sam od nekog tipa kako mu dev verzija radi odlicno.
Imam 8S.I meni 8.1 radi odlično...ali na engleskom.Pričano je o tome,ako je na srpskom ne radi kamera.Nadam se da će zvanični apdejt to sve "ispeglati".
Ako ti je to jedini problem onda super.
Nije mi to problem uopšte.Engleski lajk maternji.Bilo bi lepo da je ipak na maternjem i da na ovom aparatu mogu "pokupiti" neke Nokijine app i da mogu imati app koje mogu i kod nas koristit a da ne piše da nisu za moj region.
Ma znam, nisam ni mislio da ti je engleski problem nego u smislu jedini bug na dev 8.1.
- alphablue597
- Mobil fan
Moram da podelim ovo sa vama...Imao sam problem da kad ukljucim cortanu ne pojavljuje mi se ona ikonica za prepoznavanje pesama.Kada kazem Cortani "what's playing now", ona mi javi da postoji problem sa internet konekcijom.Sve sam pokusao,stavljao sam ceo telefon na USA(i regionalni format), nista.I najzad sam ga resio.Treba da odete na vas xbox music nalog i za zemlju izaberete recimo USA.Ali pazite, cini mi se da ovo mozete samo jednom da uradite besplatno.Znaci idete na billing info(valjda tako bese, vec sam zaboravio), onda change region, izaberete USA, grad ulicu, postanski broj(ja sam izabrao LA California), sacuvate i to je to(mozda treba da restartujete telefon).Ovo ko radi radi na sopstvenu odgovornost, ne garantujem nista
.Kod mene sad konacno proradilo(nije radilo ni na wp8.0), radi mnogo brze od Shazama(koji uzgred vise nece da azurira wp aplikaciju,zvanicno potvrdili) i od SoundHound-a.
Da znate sta je problem ako nemate ovu ikonicu,posto sam sve forume i microsoft answers pregledao i nista.....

Da znate sta je problem ako nemate ovu ikonicu,posto sam sve forume i microsoft answers pregledao i nista.....
Jedno pitanje
Postoji mogucnost da u skorije vreme promenim moj AtivS (mozda ga cerka preuzme ako odustane od Note II).
E sad sam ja u problemu koji bih telefon uzeo,naravno ne odustajem od WP jer smatram da sam ovde nasao sve sto mi treba
Ako neko ima ideju bio bih mu zahvalan.
Postoji mogucnost da u skorije vreme promenim moj AtivS (mozda ga cerka preuzme ako odustane od Note II).
E sad sam ja u problemu koji bih telefon uzeo,naravno ne odustajem od WP jer smatram da sam ovde nasao sve sto mi treba
Ako neko ima ideju bio bih mu zahvalan.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Sacekaj mesec dana, izlazi Yezz Billy, BLU, i Prestigio MultiPhone 8500 i 8400, uz Lumie.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Legao neki mali apdejt pre oko pola sata. 

- NijeZauzetoIme
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 10. Feb 2011. 21:23
- :: Pocophone F1
Wolf, 1520 ako imas novaca. Najbolje WP iskustvo. Jedino ako ti ne odgovara velicina.. Ja licno imam Ativa mesec dana,i razmisljam samo o jacoj bateriji, i oficijalnom 8.1, to ce biti uzivancija.. Jedino ga 1520 moze zameniti.. Moje subjektivno misljenje...
Huawei Nexus 6p - Xiaomi Mi Note 3 - Pocophone F1
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Kada izlazi zvanično 8.1 ?
Distribucija startuje od 24og juna, pa kad kome stigne.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ima li negde info šta donosi update, konkretno za kamere na 1020 i 1520?