WP 8.1 - generalna diskusija
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Re: WP 8.1 - generalna diskusija
Da li neko možda zna,ne znam da li je već negde bila diskusija o tome,ali me intresuje sledeće: imam tzv laptab,tj 2u1 uređaj Asus Vivo Tab RT,koji radi na tom famoznom Windowsu 8 RT,da li će i za njega stići ažuriranje na "desetku",pošto sam čuo da su odlučili da potpuno obustave podršku za RT verziju softvera?
jel se desava da se restartuje telefon nekada?meni se to jutros desilo?
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Meni L520 hoce da se restartuje kada je baterija ispod 10%. Ovako nije jos nijednom uradio restart za 14 meseci koliko imam telefon.
Ne znam,dal to ima veze sa nekom od aplikacija ko ce ga znati,voleo bih da cujem jos neka iskustva ljudi koji koriste lumiu
Nikad mi se sam nije restartovao. Ali imam druge probleme. U poslednje vreme zna da trokira, ali najvise se oseti kod kamera, dugo cekam da se ukljuci.
Postavio sam tamo u temi 735 link,kazu da je moguce do aplikacija,takodje isto do optimizacije nekih aplikacija sa najnovijim softverom koji koristi 735 a to je denim,vidim decko je uradio reset i resio problem
Pozdrav! Korisnik sam Lumie 630. Nedavno sam instalirao Tapatalk sa Store-a, međutim, ne uspevam da se snađem. Da li je to neka ograničena varijanta sa kojom ne možeš da postavljaš komentare na forume ili nešto drugo (glup sam, ostario...
)

Sony Ericsson C510
Uloguj se u forum...
Aha... Zbunilo me je sro sam se vec logovao e mail adresom, pa sam pomislio da je to to. Evo javljam se sa tapatalka... Hvala!
Sony Ericsson C510
Nema na čemu
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Da li postoji mogucnost na WP da telefon blago zavibrira kada nam se neko javi na poziv?
Festina lente.
Mislim da ne...
Kako funkcioniše glance, tj kako se pali ?
Ides u settings pa nadjes glance screen. Unutra podesavas da li ces da radi stalno ili na intervale, night mode i jos par sitnica.
Mada, ja kad sam kupio mob i trazio glance u settings, nisam mogao da nadjem. Isto k'o da ga nije bilo pa se sam od sebe pojavio:)
Mada, ja kad sam kupio mob i trazio glance u settings, nisam mogao da nadjem. Isto k'o da ga nije bilo pa se sam od sebe pojavio:)
Pozdrav ljudi. Od pre dvadesetak dana vlasnik sam prvog win os telefona. Izbor je pao na lumia 1320 i nakon skoro mesec dana mogu reci da sam prezadovoljan sa samim uredjajem. Prosto enterijer ne moze da se poredi sa mojim bivsim androidima. Koliko sam zadovoljan sa hardverom i samim windowsom toliko sam razocaran sa podrskom za aplikacije. App store je beskoristan za nekoga ko nece da daje pare, aplikacije su pune spamova i cesto ne rade kako treba a pritom pola onog sto sam zeleo da imam nisam mogao da nadjem. To je razlog zasto pisem ovde, nadam se da resenje za moje probleme postoji iako ga ja jos nisam nasao. Prvo sto mi jako smeta je kvalitet slike na youtubeu. Kako nisam nasao kvalitetnu aplikaciju za yt klipove gledam preko IE, a on mi pusta nisku rezoluciju ato je prava grehota na telefonu sa ekranom od 6 inca. Ja podesavanje kvaliteta slike nisam nasao pa me zanima postoji li? Drugo sto mi smeta mogo vise nego kvalitet slike na yt je sto nema podrske za flash player. To je prava katastrofa, ne mogu da gledam strimove preko neta a to je osnovna stvar zbog koje sam uzeo telefon od 6 inca. Izguglao sam neku aplikaciju "flash video" ali ona vise nije dostpuna. Postoji li resenje? I poslednja stvar koja me interesuje dal je moguce skidanje aplikacija van zvanicne prodavnice? Na androidu je bilo lako sa .apk fajlovima. Hvala.
- marko.jtd
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 15. Avg 2014. 00:48
- :: LG L9 II
Probaj SUPERTUBE da ubacis, ja sam nju koristio umesto YT aplikacije.
bojannp napisao:Pozdrav ljudi. Od pre dvadesetak dana vlasnik sam prvog win os telefona. Izbor je pao na lumia 1320 i nakon skoro mesec dana mogu reci da sam prezadovoljan sa samim uredjajem. Prosto enterijer ne moze da se poredi sa mojim bivsim androidima. Koliko sam zadovoljan sa hardverom i samim windowsom toliko sam razocaran sa podrskom za aplikacije. App store je beskoristan za nekoga ko nece da daje pare, aplikacije su pune spamova i cesto ne rade kako treba a pritom pola onog sto sam zeleo da imam nisam mogao da nadjem. To je razlog zasto pisem ovde, nadam se da resenje za moje probleme postoji iako ga ja jos nisam nasao. Prvo sto mi jako smeta je kvalitet slike na youtubeu. Kako nisam nasao kvalitetnu aplikaciju za yt klipove gledam preko IE, a on mi pusta nisku rezoluciju ato je prava grehota na telefonu sa ekranom od 6 inca. Ja podesavanje kvaliteta slike nisam nasao pa me zanima postoji li? Drugo sto mi smeta mogo vise nego kvalitet slike na yt je sto nema podrske za flash player. To je prava katastrofa, ne mogu da gledam strimove preko neta a to je osnovna stvar zbog koje sam uzeo telefon od 6 inca. Izguglao sam neku aplikaciju "flash video" ali ona vise nije dostpuna. Postoji li resenje? I poslednja stvar koja me interesuje dal je moguce skidanje aplikacija van zvanicne prodavnice? Na androidu je bilo lako sa .apk fajlovima. Hvala.
Metrotube , myTube , Tubecast su odlični yt programi, ne znam kako nisi naišao na iste. Ne znam o kakvom spamu govoriš i kakve si ti app skidao ali na wp imaš mnogo manje reklama nego na androidu.
Šta je čudno oko flash playera , on je out već duže vreme u mobilčnoj industriji .
Na pirate zaboravi , nije to android, skoro svaka aplikacija ima try opciju , neke od njih su i iste kao i paid verzija, ako hoćeš doniraš.
Uvek možeš naći aplikacije free ako ti baš treba par app , mislim da stvarno nije toliki problem , većina je oko 100 din . Maximum što možeš potrošiti je nekih 1000 dinara , mada je i to mnogo.
Ove flash player app ne koristim , obično se pojave pa ih skinu sa marketa, možda ova radi http://www.windowsphone.com/en-us/store ... 534450a479 , ako i postoji koja najverovatnije se plaća.
Inače sistem dolazi sa veoma dobrim aplikacijama, imaš besplatnu navigaciju , office i ostale stvari, messenger i druge app su besplatne tako da jedino što se plaća to su neke igrice , što je i normalno.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
MyTube je odlična sa lepim interfejsom. Instaliraj myAppfree oni ti nude svakig dana novu free aplikaciju koja se inače plaća. Danas nude odličan kalendar.
Imam ja puno skinutih dobrih aplikacija koje sam ulovio dok su bile besplatne ali džabe kad su one vezane ms nalogom. Zato ti jedino prodavnica ostaje za preuzimanje.
Imam ja puno skinutih dobrih aplikacija koje sam ulovio dok su bile besplatne ali džabe kad su one vezane ms nalogom. Zato ti jedino prodavnica ostaje za preuzimanje.
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Deksi, i mene muci to sto nema playera, ali na nekim Androidima sam vidio da radi najnormalnije, samo ne znam u cemu je caka...
Youtube HD nije losa app, takodje
A vec danas ima da instaliram tu myAppFree app
Youtube HD nije losa app, takodje

A vec danas ima da instaliram tu myAppFree app

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Moliplayer , ccplayer za filmove i pitanje je dana kada će izaći vlc. Za muziku ima mixradio, modernmusic,onemusic,zbox , QuickPlay ...
Pored myAppFree nije loša ni AppDeals ...
Pored myAppFree nije loša ni AppDeals ...