WP 8.1 - generalna diskusija
Re: WP 8.1 - generalna diskusija
IE je mnogo lošiji na toj verziji softvera koju ti imaš mada je opet sasvim ok . Ja nemam nikakve probleme , šta je loše kod tebe konkretno sa IE ?
Pa ne optimizuje za veličinu ekrana, nego moram da zumiram, skrolujem, drndam.
Na Androidu na Operi Mini to nije bilo tako, bio je bolje optimizovan za veličinu ekrana.
Ne kažem da je IE neupotrebljiv, samo kažem da je Opera Mini na Androidu bolja.
Što se verzije softvera tiče, ne znam, update na neki drugi nemam,
a ne vidim što bi to bilo bitno u priči oko brauzera koji je vlasništvo firme čiji je os.
Na Androidu na Operi Mini to nije bilo tako, bio je bolje optimizovan za veličinu ekrana.
Ne kažem da je IE neupotrebljiv, samo kažem da je Opera Mini na Androidu bolja.
Što se verzije softvera tiče, ne znam, update na neki drugi nemam,
a ne vidim što bi to bilo bitno u priči oko brauzera koji je vlasništvo firme čiji je os.
Biće bolji kad dobiješ denim.
Kad stiže Denim?
Ne surfujem sa moba, osim kad moram, (kao što sam sad blejao u čekaonici i smarao se)
a i tada nije surf duži od nekoliko minuta, tako da mi nije to od presudnog značaja,
ali eto primetio sam razliku u radu u odnosu na Android, jednostavno bolja je ta stavka.
Ne surfujem sa moba, osim kad moram, (kao što sam sad blejao u čekaonici i smarao se)
a i tada nije surf duži od nekoliko minuta, tako da mi nije to od presudnog značaja,
ali eto primetio sam razliku u radu u odnosu na Android, jednostavno bolja je ta stavka.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 22. Dec 2014. 18:07
- :: Nokia Lumia 925
Da li postoji neka aplikacija koja meri temperaturu telefona?
Zna li neko kako ubaciti srpsku cirilicu na wp 8.1 a da ostane fabricka tastatura?
Pa valjda da ti je telefin na srpskom a tastatura na engleskom, e sad sumnjam da je na srpskom bas cirilica ili latinica
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
- :: Htc One m9
- :: Nokia Lumia 920
nema cirilice na wp-u 

@9R94, kod mene je upravo suprotno, telefon na engleskom a tastatura srpska - latinica.
Nadam se da će ubaciti ćirilicu na wp 10.
Nadam se da će ubaciti ćirilicu na wp 10.
Pa to imas da namestis u podesavanjima, trazice ti reset i potvrdi ga prilikom menjanja jezika telefona na srpskom. Ja imam eng i srb tastaturu pa menjam po potrebi.
Znam da moze da se stavi da je telefon na srpskom, cak sam i probao nekoliko dana, ali se lakše snalazim kad je telefon na engleskom, a i prevodi su mi malo čudni kad je na srpskom.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Sta ce ti onda cirilica uopste?
Pa eto onako, cisto iz dosade da otkucam ponekad neku poruku ćirilicom. Koristio bih ja i srpski jezik na telefonu ali prevodi mi deluju nekako nedefinisano i nezavrseno.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
I onda ti poruka umesto 160 ima max 70 karaktera. :p Win XP na srpskom je unoverfu*kable. 

Ja koristim makedonsku i molim boga da nemam riječ sa đ i ć
I to govori koliko smo mi promašena zemlja, nego da ne idem u off

I to govori koliko smo mi promašena zemlja, nego da ne idem u off

- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
POmoc! Kupio sam Samsung Ativ S (nov), odmah ga azurirao na verziju 8.1 a onda mi se desava da mi se telefon ucestalo sam od sebe restaruje. Uradio sam soft reset i opet se isto desava. Sta mi preporucujete i sta bi mogao biti problem?
Festina lente.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
- :: Htc One m9
- :: Nokia Lumia 920
to mozda zna neko ko ima taj uredjaj...inace ja ne razumem zasto si uzimao samsung
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Pa recimo da nisam imao para za Nokiu 925. Osim toga da si drzao telefon u ruci shvatio bi da je kao avion, e sad ja sam mozda baksuz koji je pazario robu sa greskom, to je druga stvar.
Festina lente.