WP 8.1 - generalna diskusija
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 16. Avg 2012. 12:14
- :: Nokia Lumia 730
Re: WP 8.1 - generalna diskusija
Jel ima jos neko problema sa bekapovanjem mobilnog (Windows 8.1 + Denim)? Vec vise od 2 meseca ne mogu da napravim backup...
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Nope, sve radi kao podmazano.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Ne mogu ni ja.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 30. Jun 2014. 22:21
- :: AA
- :: BB
Probajte da obrisete prethodni back up, pa onda uradite novi. Ako vec niste to pokusali. Meni je to resilo problem.
Ovako radi. Hvala
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
- :: Htc One m9
- :: Nokia Lumia 920
jel se zna da li ce GDR2 doci pre za PFD korisnike ?
Ima li neko problem sa cal? Prvo nije htio da mi doda event, a sad me prilikom dodavanja prebacuje u nativnu aplikaciju
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Ja njega više cal i ne koristim, sada koristim my calendar.
Stigao Denim za L830, Hong Kong. Sve funkcionise, kamera, opcije u kameri, precica za cellular data.
A i ovaj my calendar me prebacuje prilikom dodavanja evenata, a i ne mogu mu podesiti izgled plocice kako treba:)
Valjda na ovoj nativnoj ubace opciju da pokazuje vise evenata
A i ovaj my calendar me prebacuje prilikom dodavanja evenata, a i ne mogu mu podesiti izgled plocice kako treba:)
Valjda na ovoj nativnoj ubace opciju da pokazuje vise evenata
Probaj da restartujes telefon posle instalacije MyCalendar, proradice livetile. "Nativ" je meni najbolji jer je najbrzi (svi ostali rade "pod" njim), ali fali to za vise dogadjaja opasno.
Sad bas bezveze citam clanak na b92, zastupljenost Win platforme blabla... Svi vrte tu pricu oko 3% itd. Kad pogledamo drzave nama "geopoliticki", kulturoloski bliske (ne znam kako da objasnim, ne Kina, Japan itd) - Italija, Nemacka, Francuska, V.Britanija. Tu je u proseku 9-10% win telefona, ok.
pozz
Sad bas bezveze citam clanak na b92, zastupljenost Win platforme blabla... Svi vrte tu pricu oko 3% itd. Kad pogledamo drzave nama "geopoliticki", kulturoloski bliske (ne znam kako da objasnim, ne Kina, Japan itd) - Italija, Nemacka, Francuska, V.Britanija. Tu je u proseku 9-10% win telefona, ok.
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
Mozda da se naklatimo microsoftu pa da dodaju tu opciju za vise dogadjaja:)
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
MyCalendar meni pokazuje do tri dogadjaja, i desavanja ranijeg datuma sto fabrickom kalendaru bas hvali.
Pa za to sigurno postoji neka "peticija" majkrosoftu
Kalendar - bez prikazivanja "vise dogadjaja" i opcije na koliko dana unapred da prikazuje, recimo nije "smart", to su valjda bejzik opcije jako bitne app koja mora biti integrisana u sistem, da se tako izrazim
@Deksi, Mycalendar koliko vidim ima opciju za prikazivanje cak do 5 "dogadjaja", svejedno, sporo apdejtuje...
poz

@Deksi, Mycalendar koliko vidim ima opciju za prikazivanje cak do 5 "dogadjaja", svejedno, sporo apdejtuje...
poz
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
- :: Htc One m9
- :: Nokia Lumia 920
E kad ste vec kod kalendara,ja koristim fabricki i super mi sinkuje rodjendane i sve dogadjaje,a nedavno sam primetio da preko outlook poceo da mi sinkuje americke praznike,sto mi ne znaci previse,al super bi bilo ako bi uspeo da namestim da sinkuje nase. Ako iko zna da li postoji neka mogucnost nek javi[SMILING FACE WITH SMILING EYES]
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Vlada Zem, daj link za nativ kalendar, da vidimo kakav je. Ili mislis na fabricki kalendar.
Cal ima opciju da ne radi pod nativ kalendarom.Vlada Zem napisao:Probaj da restartujes telefon posle instalacije MyCalendar, proradice livetile. "Nativ" je meni najbolji jer je najbrzi (svi ostali rade "pod" njim), ali fali to za vise dogadjaja opasno.
pozz
Postoji, na drugom forumu je dečko okačio fajl sa našim praznicima koji se uveze u kalendar.bandiof napisao:E kad ste vec kod kalendara,ja koristim fabricki i super mi sinkuje rodjendane i sve dogadjaje,a nedavno sam primetio da preko outlook poceo da mi sinkuje americke praznike,sto mi ne znaci previse,al super bi bilo ako bi uspeo da namestim da sinkuje nase. Ako iko zna da li postoji neka mogucnost nek javi[SMILING FACE WITH SMILING EYES]
Deksi, da, fabricka. Coni, da ali Cal zavisi od sinhronizacije sa nalogom, nema interneta - nema "novih dogadjaja"...
Ma samo ovu fabricku malo da srede i to je to.
pozz
Ma samo ovu fabricku malo da srede i to je to.
pozz
Jel zna neko kako na Denim da se obriše keš memorija određenih aplikacija, ili mora deinstal pa ponovo instal te aplikacije?
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
9R95, gde to vidiš da ti neka aplikacija zauzme memoriju.
Fabričkom kalendaru hvali lepša pločica na deskopu i sa više prikazanih dogadjaja koji će se desiti u narednim danima.
Fabričkom kalendaru hvali lepša pločica na deskopu i sa više prikazanih dogadjaja koji će se desiti u narednim danima.
Deksi, na storage sense pa onda na app+games (a pre toga na telefon ili sd karticu, zavisi gde ti se instaliraju aplikacije). Meni vajber zauzima preko 150mb, tviter isto...