WP 8.1 - generalna diskusija
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
Re: WP 8.1 - generalna diskusija
@tolero Pretpostavljao sam da ce tako nesto da budznu na win10. A iskren da budem, cudi me da sada nema takve opcije.
Nemoj ništa da te čudi kod MS-a
Jel ima neki drugi nacin da se iskljuci posve muzika osim dugmeta Stop ?? i dali se vama grije baterija ili telefon dok punite meni se greje imam nokiu lumiu 630 i koristim samsungov punjac ?? molim vas recite dali je normalno da se grije ili da nosim na servis sta vec.
Ne greje se , koristi onaj punjač što si dobio sa telefonom, nisu svi punjači isti . Greje se jedino ako puniš telefon i koristiš ga u isto vreme.bogdan napisao:Jel ima neki drugi nacin da se iskljuci posve muzika osim dugmeta Stop ?? i dali se vama grije baterija ili telefon dok punite meni se greje imam nokiu lumiu 630 i koristim samsungov punjac ?? molim vas recite dali je normalno da se grije ili da nosim na servis sta vec.
- DrBrMr
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 27. Apr 2012. 18:36
- :: nokia e7
- :: nokia 6630
Izvinjavam se ako sam promašio temu, nije mi za poređenje modela jer me zanima samo jedna stavka, vezana je isključivo za wp i trajanje baterije. Gledao sam nešto po netu tipa best battery on wp ali nista posebno nisam našao...Ukoliko izuzmemo 1520, koja lumia tj wp ima najduze trajanje baterije? Sa 630 sam zadovoljan po tom pitanju (izguramo do dva dana) a ne bih ulagao u nesto bolji hw ako cu da punim svaki dan tel.
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 16. Avg 2012. 12:14
- :: Nokia Lumia 730
Jel postoji mogucnost da se na dual simu jedna kartica privremeno iskljuci za pozivanje, tj. da moze da se koristi samo za primanje poziva?
Trenutno sam u roamingu tako da bih hteo da iskljucim pozivanje sa prve SIM kartice.
Nekako, kada kliknem na ikonicu za pozivanje sa druge SIM, po defaultu mi uvek ponudi da pozovem sa prve SIM kartice... U opste ne prilagodjava imenik...
Trenutno sam u roamingu tako da bih hteo da iskljucim pozivanje sa prve SIM kartice.
Nekako, kada kliknem na ikonicu za pozivanje sa druge SIM, po defaultu mi uvek ponudi da pozovem sa prve SIM kartice... U opste ne prilagodjava imenik...
Znam da nebi trebao pitati ovo u ovoj temi ali stvarno trebam pomoc imam nokiu lumiu 630 i skinuo sam screen protector i lijepio sam i skidao traku sa ekrana i sad mi je ekran lijepljiv i prst neklizi ocistio sam odjecom stavio i onog malo za prozore ali nista kao da ima neki sloj koji se lijepi cime valja da se ocisti dali da probam alkoholom ili cetonom ili necim.
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Ocisti sa sredstvom za pranje stakla i prebrisi mikrofiber krpom .
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
ja odustajem od ove platforme, pokušao sam da je zavolim, ali jednostavno previše stvari mi fali i nije dobro urađeno.
posle sasvim dovoljnog druženja sa WP, vraćam se uskoro ipak na android (koji sa svim svojim manama meni ipak pruža više).
posle sasvim dovoljnog druženja sa WP, vraćam se uskoro ipak na android (koji sa svim svojim manama meni ipak pruža više).
Sta ti je falilo?
И мене и тересује шта то фали и шта није добро урађено...?
Наравно, уз сво поштовање твоје одлуке.
Наравно, уз сво поштовање твоје одлуке.
Ili nisi dao šansu, mislim na platformu ili se nisi dovoljno informisao pre kupovine.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
kopitaneskita, e i mene zivo zanima, sve zamerke da ovde izneses, pa da vidimo, da li zaista fali, da li te interesovalo koliko i crno ispod nokta da nadjes resenje, i koliko si to dugo proveo uz WP.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Kad smo vec kod mana. Izbacio sam na desktop plocice za kontakte koje najcesce zovem. Da li ima neka opcija da kad kliknem na plocicu on odmah poziva broj, a ne da mi otvara kontakt. Smaraju me ti bespotrebni dodatni koraci
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Sto se tice aplikacija meni na WIN nista nije falilo.Jeste,video plejer koji podrzava titlove ali i to su ispeglali.Ima tu nekih sitnica koje kao sto je Novak naveo i slicno ali sve je to beznacajno.Ja se debelo dvoumim kako gledam da pisete da izlazi W10 i vratim se na WIN uz L830 ali sad mi je izasao LP za G2 p bih prvo njemu sansu da pruzim i tman vidim kako radi desetka
Novak, koliko ja znam jedino ako dodas broj u speed dial, preko plocice mislim da ne moze.
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Ima li bilo kakva domaca aplikacija za pretragu poslova poput infostud?
Festina lente.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 22. Jan 2015. 02:24
- :: lumia 520
koji je najpregledniji plejer za muziku i snimke koje sam snimio kamerom?
Ja imam vlc, ali nisam baš oduševljen.
Ja imam vlc, ali nisam baš oduševljen.
Jel moze da se izvadi kontakt iz whatsappa na plocicu kao precica?
Tyarel- moze, drzis na kontakt sa kojim si se dopisivao i ides pin to start.
Gregor Samsa- za muziku koristim perfect player i nekada modern music, za video ne znam jer ne koristim.
Gregor Samsa- za muziku koristim perfect player i nekada modern music, za video ne znam jer ne koristim.