Windows 10 Mobile - generalna diskusija
- marko75
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 25. Maj 2012. 20:31
- :: Nokia Lumia 930
Re: Windows 10 - generalna diskusija
Upalio sam ga,windows10 je na njemu,vidim po ikonama,ali nista ne radi.Sta god da kliknem,nece,izbacuje me.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Marko, skini Windows phone recovery tool za komp, nakaci fon, i resetuj ga na 8.1 pa ispocetka. Baterija neka ti bude 100%
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Mora hard reset ako hoćeš da koristiš win 10 , da bi sve leglo kako treba . Naravno pod uslovom ako hoćeš da ga probaš. Mada bolje se vrati kao što ti miodrage kaže na 8.1 , sačekaj bar još 1-2 nova apdejta da se to ispegla malo...
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Tolero, ne mora hard reset. Evo 530 sljaka, bez reseta. Jedino sto mi smeta je sto na Win10 i te kako osecam lag, a telefon je klot, nemam nista u njemu. Dobro, 530 je slab uredjaj, i ovo jos nije dovrsen sistem, ali sam mislio da ce Win iskustvo da bude full.
Ne cekaj nista, radi sta sam ti rekao i cepaj.
Ne cekaj nista, radi sta sam ti rekao i cepaj.
Ja ne znam sto svi pominju hard reset. Ni jedan telefon koji sam dosad podigao na novi sistem nisam resetov'o i sve je radilo normalno
- marko75
- Redovni učesnik
Vratio ga na 8.1.Neverovatno,sve je islo kako treba,migrirao podatke,i samo se odjednom ugasio I to je to.Bem ti win10.
- marko75
- Redovni učesnik
Jbg,sad sve iz pocetka.Nemam bas svez backup,izgubio sam dosta kontakata,slika,...kad sam konj,tako mi I treba.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Kontakti se ne vracaju iz backupa, vec sa Clouda, i tu nista ne moze da se izgubi jer je sync trenutan. Za ostalo, ne znm sta da ti kazem, svuda saveruju backup jer ovo je technical preview.
- marko75
- Redovni učesnik
miodrage,vratili li su mi se kontakti iz backupa,neko nisu oni koje sam upisao posle poslednjeg backupa.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Pa ne znam, jel ti se redovno syncuje uredjaj? Meni su svi odmah na MS nalogu...
Da li ima win 10 na nokia lumia 630 i ako ima kako da skinem
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
bogdan, jasta da ima, to je jedan od prvih uredjaja za koje je Win10 izasao.
Da bi preuzeo Win10, skini aplikaciju Windows Insider za svoj telefon. Preko nje se registrujes za Windows Insidera, i onda pokrenes aplikaciju, ona ti prekonfigurise uredjaja, i lupis Phone update u Settings. Skinuce prvo Win 8.1 GDR2, potom Win 10, i treba 3 razlicita update-a da skines, poslednji od juce je Build 10051 (upravo ga instaliram na 530)
Da bi preuzeo Win10, skini aplikaciju Windows Insider za svoj telefon. Preko nje se registrujes za Windows Insidera, i onda pokrenes aplikaciju, ona ti prekonfigurise uredjaja, i lupis Phone update u Settings. Skinuce prvo Win 8.1 GDR2, potom Win 10, i treba 3 razlicita update-a da skines, poslednji od juce je Build 10051 (upravo ga instaliram na 530)
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
milorade, zaboravio si da naglasis da je jos uvek alpha i da nije za svakodnevnu upotrebu. :p Da se covek ne ponada.
Hoce li izaci swype tastatura za srpski jezik u win10 ,jel procitao neko nesto?
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
Ko zna sta ce sve da budznu na windows 10. Mene iskreno najvise interesuje deo oko podesavanja korisnika i ubacivanja u domen kontroler. Bas me zanima kako ce sa domena da oslikaju postavke na win phone...jel vredi uopste stavljati windows10 u ovoj fazi?
Bice serbian swype na win10, ja sam poslao feedback da omoguce i izbor izmedju qwerty i 3x4 tastature u potrtait modu.
Znam ja da je win 10 jos beta ili alpha,i dali vredi updatovati?? i sta je to ustvari win 8.1 gdr2 sta znaci to gdr2 to sam isto nesto vidio jos negdje ali neznam sta je to.
- vojkan85
- Mobil manijak
@bogdan Obican update 2, odnosno General Distribution Release 2. Neke nove stvari koje dolaze, ili neka podesavanja ispod haube da bi os brze radio. U stvari, sve je slatka priprema za win10.
Instalirao sam win 10 i nakon toga uradio hard reset i sporo je mnogo, imam lumiu 630 vracam se na 8.1 jedino mi je zao sto se vracam je zato sto vise necu imati providne kockice kao na win 10 to mi se jedino svidja na win 10 najvise ali to nije dovoljno da ostanem,dali ja sad kad se vratim na 8.1 mogu da odem samo u phone update i instaliram denim ponovo?
- vojkan85
- Mobil manijak
Zasto si se uopste zezao sa beta verzijama? Drzi win 8.1 dok zvanicno ne izadje win10 i zdravo. Mislim da ce povuci automtaski update. Nema razloga da ne povuce. Imas cak i na netu tutorijal kako se vraca sa win10 na win8.1. Samo pitaj google-a
Evo i linka:
http://www.wpnovosti.com/2015/04/kako-s ... 10-na.html
Evo i linka:
http://www.wpnovosti.com/2015/04/kako-s ... 10-na.html