Build 10586.71 Changelog:
Fixes include:

Sto znaci da i dalje imam problem sa Hotspot-om i kamerom za skype i sto kaze kolega Vlada Zem, photos i dalje predugo refreshuje.....
I kod mene sve proslo brzo i glatko, presao sam sa .63 na .71.
Pisao je lik na Benču kako mu bolje radi na staroj 625 sa 512 rama nego na 550filip89x napisao:^^ Meni radi sjajno stvarno, nije mi jasno zasto na novijim modeli radi gore
Prilicno sam siguran da trosi manje. Te boje vuku manje struje, a i slabije se vide, tako da ekran vuce manje struje. Trosi mi manje na 928 tako, to sam odavno provaliomiodrage napisao:Filipe, night mode ne trosi manje ili vise bateriju, u pitanju je samo boja. Na 920 koristio sam samo peek varijantu.
Fino ovo izgleda sa bojama,da li je moguće namestiti ovako boju na po 15 minuta samo?filip89x napisao: Prilicno sam siguran da trosi manje. Te boje vuku manje struje, a i slabije se vide, tako da ekran vuce manje struje. Trosi mi manje na 928 tako, to sam odavno provalioIsto kao sto sa crnim i tamnim pozadinama i temama ekran vuce manje struje. Mozda je to nekome zanemarljiv procenat i razlika al tako je