Windows 10 Mobile - generalna diskusija
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Re: Windows 10 Mobile - generalna diskusija
Ma nisu mi jasni uopšte. Ovaj Huawei posakrivao neke opcije na tako debilna mesta... Ako hoćeš da promeniš neku podrazumevanu app umesto da ide u dva koraka kao kod drugih, ovde kopaš po opcijama. Kažem, svi imaju neka debilna rešenja.
Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
A to su tako sakrili za entuzijaste. 
Sent from Mozilla Firefox on Windows 7 PC

Sent from Mozilla Firefox on Windows 7 PC
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
U pogrešnoj si temi pisao, ovo nije tema za havajce.sugarcoated_ass napisao:Ma nisu mi jasni uopšte. Ovaj Huawei posakrivao neke opcije na tako debilna mesta...
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
^ Ne kaki. [emoji14] Samo kažem da su sve ista *kah kah*. Tripuju da nešto treba da bude kako su zamislili, ma koliko to debilno bilo krajnjim korisnicima.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Uzgred, da pitam vas sa većim Lumijama što možete da menjate veličinu tastature. Nešto devojka čačnula na svojoj Lumiji 650 dok je odgovarala na poruku, sad stoji izgleda srednja veličina tastature ili tako nešto - nije joj tastatura od leve do desne ivice. Kad proba da promeni veličinu u podešavanjima, ništa se ne promeni.
Jel ima neko predstavu šta je mogla čačnuti?
Naravno, ako je u pitanju neka bubica, onda bi verovatno restart telefona ili soft reset mogli rešiti problem, ne znam za sad da li je probala i jedno od ta dva. Do sad što sam razmiljao, sve sam premotavao samo kakve sve mogućnosti ima tastatura na w10m, a ja sam slab na tom polju jer na mom telefonu od 4 inča sve te fore sa menjanjem veličine tastature ne rade (a nisu ni potrebne).
Jel ima neko predstavu šta je mogla čačnuti?
Naravno, ako je u pitanju neka bubica, onda bi verovatno restart telefona ili soft reset mogli rešiti problem, ne znam za sad da li je probala i jedno od ta dva. Do sad što sam razmiljao, sve sam premotavao samo kakve sve mogućnosti ima tastatura na w10m, a ja sam slab na tom polju jer na mom telefonu od 4 inča sve te fore sa menjanjem veličine tastature ne rade (a nisu ni potrebne).
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Ova app Dinamic Wallpaper je vrh. Sad mi se salta i Lockscreen i Wallpaper simultano.
Sent from Lumia 950 using mTalk
Festina lente.
@гари
Izbor jezika na tastaturi (levo, posle numeričkih karaktera) na duži pritisak otvara kao neki meni gde je podešavanje veličine tastature u sredini. Opet duži pritisak na taj simbol daje mogućnost promene veličine.
Sent from mTalk
Izbor jezika na tastaturi (levo, posle numeričkih karaktera) na duži pritisak otvara kao neki meni gde je podešavanje veličine tastature u sredini. Opet duži pritisak na taj simbol daje mogućnost promene veličine.
Sent from mTalk
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Da, to sam i ja našao na netu pa joj predložio, ali kaže da nema tih opcija. Sad ima posla pa ne bih da je cimam sa predlozima oko telefona, ali baš tako nešto bi ipak i uzeo da probam sutra ako ne rešimo nekako drugačije.
Hvala na predlogu!
Sent from mTalk on Windows 10 phone
Hvala na predlogu!
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Neću, ne brini, to je tvoj posao.sugarcoated_ass napisao:^ Ne kaki. [emoji14]

Trebalo je da ovo odmah napišeš, jer sam stvarno bio pomislio da si greškom postavio komantar, to se i meni dešavalo.sugarcoated_ass napisao:Samo kažem da su sve ista *kah kah*.
A da svi idiotišu na svoj način - to je opštepoznata činjenica.
Opet tipično za wp korisnike. Kad se spomenu mane sistema, za koje i vi sami znate i tvrdite, od strane drugih, to je uvek trolovanje i glupost. Cigla je za neke, a ne telefon...TosaNS napisao:Ne kao ti sigurno [emoji6]
Nema razloga za trolovanje jer će tema biti zaključana, odgovorio sam na prethodni post i ne bih dalje da se nastavljam ... A vi slobodno nastavite da pišete gluposti

- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Kao sto se i Androidasi bune kad im kažeš da je Android saren...
Festina lente.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Zadržan pritisak na space bar, pa da povuče na desno, to je pomoglo.fidel napisao:@гари
Sent from mTalk

Green, Azimuth je nešto rekao nekoliko postova unazad, zašto nastavljaš da drmaš kavez...
- TosaNS
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 19. Sep 2016. 16:36
- :: Xiaomi Mi 9 lite
- :: Huawei p10 lite
Napisao sam da nema poterbe da se troluje sa glupostima ali ne vredi izgleda da moderatori ne stižu da spreče da se piše o koječemu možda, Green ima neke protekcije i namerno se ponaša tako. Da ti odgovorim nije problem u dodatnoj aplikaciji stop music niti je to bitan problem i nedostatak, nego potenciranje neke manjkavosti, možda ta manjkavost nekom ne smeta na pr. kao meni, a nekom smeta pa je za njega to manjkavost kako god ni jedan sistem nije savršen i ima prednosti i mane ... Često slušam muziku na telefonu i ne smeta mi taj plejer ....
ovo bi trebalo da bude duhovito? "Cigla je za neke, a ne telefon...
"
Obzirom da si aktivan u temi zanima me Green koji imaš telefon? LG flex ili Nexus?
ovo bi trebalo da bude duhovito? "Cigla je za neke, a ne telefon...

Obzirom da si aktivan u temi zanima me Green koji imaš telefon? LG flex ili Nexus?
Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Ma kad se čovek navikne na dumb telefon, onda mu više ništa ne smeta. Sve jasno.TosaNS napisao:....možda ta manjkavost nekom ne smeta na pr. kao meni,....

TosaNS, piše ti lepo na dva mesta šta koristim. Treba li boldovati parisko modrom bojom da bi video? 
I što se uvek ti i gari nađete uvređeni?
Moj komentar je bio šaljive prirode. Verovatno je moderator to odmah skontao i nije obrisao, a ti se tu vrpoljiš ko da ti mravi mile po nogama.
Opusti se malo..

I što se uvek ti i gari nađete uvređeni?

Moj komentar je bio šaljive prirode. Verovatno je moderator to odmah skontao i nije obrisao, a ti se tu vrpoljiš ko da ti mravi mile po nogama.

Opusti se malo..
drugari zasto mi fb zauzima 600mb na microsoft 640,instagram 700mb.....i stalno mi prijavljuje da nemam memorije?
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Samo ih reinstaliraš kad si na WiFiju. Pretpostavljam da te aplikacije nemaju opciju da se očisti cash, pa da ti je to rešenje onda.
- knezevic76
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
- Kontakt:
Pošto se i dalje vrti ista priča po istom šablonu, samo da kažem da moja 640 fercera bez problema i dalje 
Sent from mTalk

Sent from mTalk
Nije mozda za mobile sekciju, al univerzalna je app[emoji4] imate li problem sa mtalkom na pc? Neke teme ucitava normalno, dok kod nekih ne ucita zadnji komentar pa moram refresh.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Qualcomm’s Snapdragon processors to support full Windows 10
Prilično zanimljiva vest.
DODATAK: Da, Novače, desi se i na kompu i na telefonu nekad. Obično skontam da nisam video poslednji post jer vidim početak poslednjeg posta pre nego što izvodim taj tread, pa primetim da nešto fali, i uradim tako nešto kao i ti.
Prilično zanimljiva vest.
Ja sam citirao najzanimljivije delove, mada sam tekst na msPoweruser nije mnogo duži od ovoga.At WinHEC today, Qualcomm and Microsoft announced that the companies are partnering up to bring Windows 10 to Qualcomm’s mobile processors. Qualcomm’s Snapdragon processors will be the first ARM-based processors to support full Windows 10, which is definitely quite huge.
(...) As a result, Qualcomm’s Snapdragon processors — which are mostly found on mobile devices at the moment, will be able to run powerful desktop apps such as Photoshop or the Office suite. At the event, Microsoft has demoed Adobe Photoshop running on a device powered by a Snapdragon processor — and it looks, very, very, impressive.
These devices will sport full Windows 10, include Gigabit LTE connectivity, and best in class Wi-Fi — while supporting a thin, fanless design that is capable of providing long battery life.
(...)
This is quite a huge announcement, for both Microsoft and Qualcomm. This could potentially allow Microsoft build a smartphone that is capable of running Win32 apps, along with the UWP apps. As Qualcomm’s ARM processors are going to be able to emulate Win32 programs, the so-called “Surface Phone” may have a huge unique feature to set it apart from all the other smartphones in the market.
DODATAK: Da, Novače, desi se i na kompu i na telefonu nekad. Obično skontam da nisam video poslednji post jer vidim početak poslednjeg posta pre nego što izvodim taj tread, pa primetim da nešto fali, i uradim tako nešto kao i ti.