Biće kao na onom gifu Magic...sugarcoated_ass napisao:Baraba, oooo čekaj samo. Gari uzeo kevi Xperiu E5, sad će prosvetljenje.
Sent from mTalk on Windows 10 phone
Biće kao na onom gifu Magic...sugarcoated_ass napisao:Baraba, oooo čekaj samo. Gari uzeo kevi Xperiu E5, sad će prosvetljenje.
Trebalo je da te inspiriše na malo razmišljanja (gari-ja ne može, on je poseban slučaj ) o tvom pisanju koliko aplikacije zauzimaju mesta na memoriji, ali izgleda džabe.sugarcoated_ass napisao:....I poenta ovog posta je? Čisto da pišeš da bi pisao jer nemaš šta pametno da izjaviš?
Najozbiljnije, ali ako te mrzi da proveriš ono što sam ti napisao, jer misliš da veličina instaliranih aplikacija zavisi samo od brojnosti opcija u njima, onda nisi ni morao da pišeš taj svoj poslednji post. Meni je već muka da se stalno ponavljam sa istom pričom da rezolucija ekrana utiče na grafički prikaz sistemskog interfejsa i interfejsa instaliranih aplikacija ( i animacija), kao i da sve to opet skupa utiče na hardverske zahteve uređaja i brzinu rada na određenom hardveru.sugarcoated_ass napisao:1808, je l' ti kao ozbiljno meni tu nešto objašnjavaš ili se zezaš.....
Evo zbog čega, kad već misliš da nije bilo povoda.....sugarcoated_ass napisao:.......Zaista si nešto žestoko istripovao kad misliš da postoji potreba da ovde nekome nešto objašnjavaš.
....no, izvinjavam se što sam zbog priloženog pokušao da pomognem, koliko god ti sad tvrdio da to tebi nije potrebno.sugarcoated_ass napisao:... Aplikacije su manje funkcionalne na Windowsu što znači da mnogo manje mesta zauzimaju na memoriji telefona. Sada uzeti Android sa 8GB interne je van pameti.....
Koliko para toliko muzike. Lumije su odlicne za svakodnevne aktivnosti tipa pozivi, poruke, net, fb i ostalo... Međutim felera sa OS ima koliko hoces pa shodno tome je takva i cena. A to sto ljudi nose kod nas skupe telefone a kukaju na platu ili posle nemaju da odu na more, plate pice u izlasku, to ne bih komentarisao.Green napisao:srđan obradović, da te Lumije vrede nekog pišljivog boba, ne bi se prodavale za 65 i još malo više evra. To ih samo još vi "sladokusci" kupujete sebi i tetkama, taštama, ujnama...
Plata u Srbiji je tolika kolika je, pa to baš i ne sprečava ljude da ipak nose dobre i relativno skupe modele.
Srozao si Win telefone na poređenje sa nekim "no name" markama. Pa zato je tu gde i jeste, ne vredi više, menja dumb telefone jer toliko opcija i nudi. Što tvoja žena nije kupila 950? Ti pominješ prednost "cenu" Win telefona.srđan obradović napisao:Green, stvarno,
A5 i p9, pa to je cela plata u Srbiji[emoji2]
Lumia 435 košta 65€, nova! Uporedi sa oukitel c2, kojekakvim Prestigio i Vivaxima. I ženin Samsung j1 radi ok, ali ona kada ga je uzela koštao je 20000 , a moja lumia 532 80€. Jako je bitno koliko fon košta kad se pojavi nov na tržištu, a ne koliko košta posle godinu dana. Po tome se vidi klasa telefona, A5 i P9 će i za godinu dana biti klasa iako će tad da košta 150€ biće bolji od novih koji koštaju 150€. Xaomi i Meizu su druga priča.