To sam časkom zbudžio na telefonu preko Snapseed, ali ako nastavimo ovim tempom biće:
[emoji38] [emoji38] [emoji38]
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
WP 8.1 - generalna diskusija
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Re: WP 8.1 - generalna diskusija
Hehe, jeste, bolje da zastanemo.
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Nikos, jesi probao soft reset, a da je telefon nakačen na punjač?
Poslato sa najboljeg telefona današnjice
Poslato sa najboljeg telefona današnjice
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Društvo, da li je neko koristio bluetooth slušalice, one za telefoniranje, kao hands-free, na WP8.1? Ako da, kako su vam radile? Jel su se lepo povezivale automatski kad telefon bude u blizini, ili je bilo nekog štucanja? Mislim, ne znam ni koliko na Androidu to glatko funkcioniše...
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Ne mogu ti pomoći, nažalost, jer nikad nisam imao blutut-slušalice, imam neku blagu averziju prema njima još od sredine dvehiljaditih, kad su svi šetali po jednu takvu u uvetu i izigravali žešće biznismene. [emoji854]
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Ipak sam te hands free slušalice zamenio za obične - bluetooth, ali obične. I imaju ugrađen i mikrofon, pa mogu da telefoniram sa njima kod kuće, a i da slušam muziku.
I da znaš, jedan od razloga zbog kojeg sam ovde zamenio je baš to što si rekao. Kupio sam ih za tatu, ali on je ko iz topa rekao da to neće da nosi, jer je takve slušalice već gomila njih nosila ranije radi k**čenja. Uključujući i jednog komšiju koji mu baš po tom aspektu ide na živac.
Ali ne bi on to ni mogao da koristi kako sam zamislio. Nezgodna je ta slušalica da se stavi na uvo, mora da se zakači, a to je baš manevar, ne bi moglo lako na brzini da se izvede u vožnji. I još - ako slučajno klikne na jedno dugme, odmah poziva poslednjeg s kim je razgovarao, to je baš apsurd.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
I da znaš, jedan od razloga zbog kojeg sam ovde zamenio je baš to što si rekao. Kupio sam ih za tatu, ali on je ko iz topa rekao da to neće da nosi, jer je takve slušalice već gomila njih nosila ranije radi k**čenja. Uključujući i jednog komšiju koji mu baš po tom aspektu ide na živac.
Ali ne bi on to ni mogao da koristi kako sam zamislio. Nezgodna je ta slušalica da se stavi na uvo, mora da se zakači, a to je baš manevar, ne bi moglo lako na brzini da se izvede u vožnji. I još - ako slučajno klikne na jedno dugme, odmah poziva poslednjeg s kim je razgovarao, to je baš apsurd.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Ja sam imao nekoliko BT sluski, i jos imam nekoliko komada Sve su lepo radile i na WP 8.1 i na Win10, i na iOS. Ne znam za Android kao se ponasaju, nEsam isprobavao
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Hvala na odgovoru. Jeste, baš sam na WP te jedne probao, ali ipak nisam bio zadovoljan. Mada je to zbog tih konkretno slušalica - kad se tapne jednom nesmotreno ili slučajno na to dugme, poziva se taj s kim se poslednji put razgovaralo.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Pogledaj na Aliju, Awei 880-BL, Bluedio neke, LF-19... Ima dosta toga za male pare, a rade posao jako lepo.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Razmisliću, hvala na predlogu.