WP 8.1 - generalna diskusija
Re: WP 8.1 - generalna diskusija
Ma probao sam ja 90% youtube aplikacija na storu ali nekako mi nijedna nije legla. U telefonu imam trenutno instaliran youtube HD koji i ne koristim a posto me opera zeza nesto sa pustanjem klipova izgleda da cu morati da se strpim da to rese a do tad cu se nekako muciti sa IE.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
myTube FTW! Nema bolje. 

Sad je metrotube po funkcijama isti kao mytube, jedino taj izgled... I što se metrotube ne plaća 

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ja sam grba koja ima full myTube besplatno. 

Uhvatio sam ga i ja na akciji za dž ali rekoh, da promenim malo...
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
IE radi odlican posao, osali browseri i nisu nesto.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Jel to do mog IE ili je to jos uvijek mana; recimo sa jedne stranice sa dna kliknem link na sljedecu. Kada se vratim na tu pocetnu ne vrati me na mjesto odakle sam kliknuo link nego na vrh.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Zavisi od stranice. Na nekima vraca na pocetak, na nekima vrati prvo na pocetak, pa ako si strpljiv i sacekas par sec, vrati te tacno odakle si krenuo.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Coni, sto se tice Vibera,miodrage je u pravu...Evo ja kad odfadim back meni Viber ne posalje poruku ali kad sam na Win gasteru sve najnormalnije fercera...na Lumia 1520.
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 22. Dec 2014. 18:07
- :: Nokia Lumia 925
Pozdrav svima. Ja sam nov na ovom forumu.
Obzirom da je tema veoma opsirna, ja nisam uspeo da pronadjem neke delove informacija koje me interesuju pa bih bio zahvalan na vasem vremenu i strpljenju pri odgovoru na nekoliko pitanja.
Sutra kupujem Nokia Lumia 925 aparat, star mesec dana, ne znam da li se prvi vlasnik registrovao na Microsoft-ov(razumem da je to neophodno za optimalno koriscenje Windows OS-a) sajt. Ukoliko jeste, da li cu sada ja uspeti da napravim nov nalog? Ukoliko je na aparatu OS 8.1 a fabricki je bio 8.0, da li pri hard resetu (to je valjda pozeljno sada kada se menja vlasnik) se ostaje na trenutnom OS-u ili reset vraca na fabricki?
Jos jednom, hvala vam na odgovorima.
Obzirom da je tema veoma opsirna, ja nisam uspeo da pronadjem neke delove informacija koje me interesuju pa bih bio zahvalan na vasem vremenu i strpljenju pri odgovoru na nekoliko pitanja.
Sutra kupujem Nokia Lumia 925 aparat, star mesec dana, ne znam da li se prvi vlasnik registrovao na Microsoft-ov(razumem da je to neophodno za optimalno koriscenje Windows OS-a) sajt. Ukoliko jeste, da li cu sada ja uspeti da napravim nov nalog? Ukoliko je na aparatu OS 8.1 a fabricki je bio 8.0, da li pri hard resetu (to je valjda pozeljno sada kada se menja vlasnik) se ostaje na trenutnom OS-u ili reset vraca na fabricki?
Jos jednom, hvala vam na odgovorima.
Sad i meni radi. Ne znam u čemu je stvar, znam sa sam se nekoliko puta iznervirao što mi nije poslao.
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
DarkoKGWB22, Dobrodošao na forum.
Kada odradiš hard reset, u telefonu se brišu svi podaci i kada se upali traži da se uloguješ na MS account tj. ne ostaju podaci od predhodnog vlasnika. Ja sam radio pre nedelju dana, tako da je provereno
Kada odradiš hard reset, u telefonu se brišu svi podaci i kada se upali traži da se uloguješ na MS account tj. ne ostaju podaci od predhodnog vlasnika. Ja sam radio pre nedelju dana, tako da je provereno

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Posle reseta se uloguj na tvoj nalog i to je to.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 22. Dec 2014. 18:07
- :: Nokia Lumia 925
Hvala vam narode na odgovoru i izvinjavas se sto vas gnjavim pitanjima na koje ste sigurno do sada odgovarali mnogo puta 

Mogu li se na wp instalirati aplikacije koje nisu skinute sa prodavnice vec sa nekih drugih sajtova?
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
ilija98, ne .
Hvala na odgovoru. Ja bas danas skinuh neku igricu sa neta i probao da instaliram i nece, pa rekoh da pitam da li uopste moze to.
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
ilija98, to ti je jednostavno neka vrsta zastite, ako to tako mozemo reci. Naime, svaka app koji neko napravi, trebala bi da bude provjerena od strane Microsoft team-a i tek onda moze da dodje na Store... ili na drugi site. Znaci, app koju zelis da skines sa nekog site-a, moze biti skinuta, samo pod uslovom da postoji na STORE-u.
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Interesuje me da li je moguće sakriti neki folder u win 8.1? Na androidu je bilo dovoljno dodati tačku i folder bio bio nevidljiv (osim preko es file menagera pa u opcijama da se stiklira show hidden files)? I da li sa novim apdejtom stoji pored ikone za bateriju procenti? Hvala
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Narode, ima li neka youtube aplikacija koja dozvoljava da youtube svira u pozadini odn. da se minimizuje? Sva mi muzika na youtube pa me zanima da li moze da se ponasa kao music player...
Festina lente.