Windows 10 Mobile - generalna diskusija
Re: Windows 10 Mobile - generalna diskusija
Ispada da one lumia x20 koje su stigle sa wp8 nece dobiti 10 mada moguce je da ce prosiriti listu. Ako ostane nema nista od onoga da svaka lumia ima podrsku 3god. Dobile su samo jedan veliki update na 8.1 i to je to.
10ka jeste lepsa ali i tromija. Poruke i dialer mi brze otvara lumia 520 na 8.1 nego 735 na 10 (prvo pokretanje). Inace, sredile se notifikacije za poruke na .164 tako da sada i nemam nekih vecih problema.
10ka jeste lepsa ali i tromija. Poruke i dialer mi brze otvara lumia 520 na 8.1 nego 735 na 10 (prvo pokretanje). Inace, sredile se notifikacije za poruke na .164 tako da sada i nemam nekih vecih problema.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Nekad bilo, ali se, na žalost, najverovatnije više neće ponoviti.cvoruga napisao:WP važio za stabilan sistem, izvadiš iz kutije, podesiš i to je sve.
To je navođena kao krucijalna prednost nad Androidom.
Sad vidimo da nije tako.
Nije tako odavno. Jesu li pravili rez između WP7 i WP8? Jesu. Sad rez nije toliko vidljiv, ali izgleda da će ga ipak biti - mada je to, s druge strane, i razumljivo: ni Android ne vodi računa o modelima starim nekoliko godina (čast retkim izuzecima), pa neće ni MS.cvoruga napisao:Druga prednost koju su branioci MSa ponavljali je da Android ne dobija update
a da svi modeli Lumija imaju najnoviji update.
Sad vidimo da nije tako.
Ako se gore u oba slučaja složih s tobom, ovde ne mogu - imaš bar dva forumska ortaka koji neće odustati od WP-a (kako god se ubuduće zvao) sve dok ga MS totalno ne upropasti: Miodraga i mene.cvoruga napisao:Da nisu najjeftiniji uređaji na tržištu niko ih ne bi nosio, realno.

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Vas dvojica ste statistička greška na M$ mapi, od koje ne može M$ da isplati plate zaposlenim.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Hehe.
Nismo mi statistička greška na MS mapi, nego na mapi globalnog tržišta - mi smo onih 0,002% koje će MS imati u budućnosti.
Nego, sad kad zvanična 10-ka krene da rastura uzduž i popreko, videćeš kako će prodaja da skoči nebu pod oblake.

Nismo mi statistička greška na MS mapi, nego na mapi globalnog tržišta - mi smo onih 0,002% koje će MS imati u budućnosti.

Nego, sad kad zvanična 10-ka krene da rastura uzduž i popreko, videćeš kako će prodaja da skoči nebu pod oblake.

Kao kad pijancu ne možeš dokazati da je pijan, tako i WP fanovima ne možeš dokazati da im je sistem gotov. 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
Green, nema veze i da je gotov, sve dok postoji, ima da ga koristimo.
A vi koji ste u većini, umesto da negujete i čuvate nas koji smo u manjini, jer smo već sad rariteti (a za koju godinu možda ćemo postojati samo u narodnim legendama tipa "Bilo nekad..."
), vi nas đonirate - nije lepo.

A vi koji ste u većini, umesto da negujete i čuvate nas koji smo u manjini, jer smo već sad rariteti (a za koju godinu možda ćemo postojati samo u narodnim legendama tipa "Bilo nekad..."

- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
A zasto biste uopste dokazivali? Svako koristi ono sto mu vise odgovara. Pre bih rekao da neki ne mogu da shvate da im WP vise lezi nego Android ili iOS. A da li je OS gotov vreme ce pokazatiGreen napisao:Kao kad pijancu ne možeš dokazati da je pijan, tako i WP fanovima ne možeš dokazati da im je sistem gotov.

Festina lente.
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
Znam, kolega tako sredio svoj telefon. Nakon hard reseta mu ponudio još jedan update i sad fercera. Nego meni je problem što nemam memorijsku karticu pa moram sve prvo na komp just in case... Sad je fon na punjaču pa ćemo videti večeras šta će da ga snađe.sugarcoated_ass napisao:snenad, mora hard reset!
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
cvoruga, š'o s' neurozan? 
Jbt, ovi što ne koriste Win telefone su više razočarani i više se bacaju nego mi korisnici.

Jbt, ovi što ne koriste Win telefone su više razočarani i više se bacaju nego mi korisnici.

Poslednja izmena od sugarcoated_ass u Pet, 18. Mar 2016. 15:43, izmenjeno 2 puta ukupno.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Svako neka kupuje šta mu odgovara i sa čime želi da se petlja. Meni je WP i dalje najbolji i tačka.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Evindzer
- Prijatelj foruma
sugarcoated_ass, kome ti to da je neurozan, jel'?

-
- Sertifikovani Trol
Gosn cvorugi.
Dopisao sam da ne bude zabune. 
Green, ne znam da li je gotov ili ne, ali meni za 100€ je vrhunski.
Ako hoćete nešto da mi dokažete poklonite mi jedno 300€ da kupim telefon i odmah ćete mi dokazati koliko je Android bolji...
Prodam ovaj moj za 100€, to je 400€ za tel.... Mislim da može odličan robotić da se pazari.

Green, ne znam da li je gotov ili ne, ali meni za 100€ je vrhunski.

Ako hoćete nešto da mi dokažete poklonite mi jedno 300€ da kupim telefon i odmah ćete mi dokazati koliko je Android bolji...

Prodam ovaj moj za 100€, to je 400€ za tel.... Mislim da može odličan robotić da se pazari.

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
sugarcoated_ass, nemoj da si skroman, prodajes Win telefon je..te. Trazi makar somica, pa posle telefona da pocastis onog ko ti dade ideju 

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
sugarcoated_ass,
.
Nagovaram Barabu da pređemo i mi na WP
.

Nagovaram Barabu da pređemo i mi na WP

Otisao sam do radnje i cvakao malo W10. Ja se iskreno nadam da ono nije finalna verzija. Ono se ne moze uporediti sa W8: sporo, tromo, kao da ga neko moli da npr. izbrise neko obavestenje ili udje u glavni meni. Ono je... 

-
- Sertifikovani Trol
matorix, koji je bild na telefonu? Ovaj .164 što su pustili ima brzinu kao 8.1, a čak na 640 ima manje resuming-a. Sve pre toga je katastrofa. 

Iskreno, ne znam. Desetka izgleda lepse, ali brate, sto je trooomaa...
Meni na 830 nije brza kao 8.1. Tj brz je windows ali ulazak u FB, Messenger i Edge zna da potraje kao i osvezavanje istih. Kad god udjem u galeriju, opet mi ocitava slike i prvo su sive kockice pa onda slike.
Onda ako imam Viber na kompu i na telefonu. Zvoni na kompu a na telefonu ne.
Aplikacije nisu uskladjene toliko jos uvek.
Onda ako imam Viber na kompu i na telefonu. Zvoni na kompu a na telefonu ne.
Aplikacije nisu uskladjene toliko jos uvek.
Meni je ponudio .164, instalir'o sam ga pa cu vidjeti kako frcera.
Msft je napravio gresku misleci da ce brze da zavrse razvijanje, a to ocito nije tako jednostavno. Nativne aplilacije su koplikovanije nego na 8.1, al su vizuelno svemirski brod. Treba jos vremena dok se to sve ne ispolira, vjerovatno do kraja godine. To zvuci dugo, ali sistem ce opstati jer je univerzalan. Puno forsiraju racunare i tablete tako da ako ce mobilna platforma dobrim djelom ni kriva ni duzna to pratiti:)
Msft je napravio gresku misleci da ce brze da zavrse razvijanje, a to ocito nije tako jednostavno. Nativne aplilacije su koplikovanije nego na 8.1, al su vizuelno svemirski brod. Treba jos vremena dok se to sve ne ispolira, vjerovatno do kraja godine. To zvuci dugo, ali sistem ce opstati jer je univerzalan. Puno forsiraju racunare i tablete tako da ako ce mobilna platforma dobrim djelom ni kriva ni duzna to pratiti:)
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Teško. Ali ako uzmeš i ubediš me da valja uzeću nešto.cvoruga napisao:sugarcoated_ass, [emoji14] .
Nagovaram Barabu da pređemo i mi na WP.