Windows 10 Mobile - generalna diskusija
Re: Windows 10 Mobile - generalna diskusija
Nemoj jos uzimati:) puno je bolje nego 8.1 koji si koristio, al dalekp je to od zavrsenog proizvoda. Mozda krajem ljeta da nalegne sve na svoje mjesto.
Btw, fb je puno bolji i ljepsi samo je mnogo spor. Viber sporiji nego na 8.1. Ima povremeno laga u settingsu. Kako god, na 8.1 se ne vracam.
Btw, fb je puno bolji i ljepsi samo je mnogo spor. Viber sporiji nego na 8.1. Ima povremeno laga u settingsu. Kako god, na 8.1 se ne vracam.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Na 950XL nema laga, ali verujem da to duguje procesoru i memoriji. Resuming mi se do sada mozda 2-3 puta pojavio, ali meni se to jako retko i moze desiti jer imam naviku da sve odmah uklanjam iz BG (naopako nego sta)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
I ajmo opet... RANT TIME!!!
Build .164 na kom sam već neko vreme preko insajdera, a koji je pušten kao zvanična nadogradnja... Jeste, radi brzo, glatko, telefon mi se danas dva puta zamrzao tako da je morao pasti soft reset OBA puta, i dalje mi sve kontakte kojima se brojevi razlikuju u jednoj cifri prikazuje kao da me zove/mi šalje poruku jedan isti kontakt, Tileovi se ne apdejtuju kako treba, kalendar na tileu ne pokazuje datum i evente, na alarm Tileu i dalje stoji podešen alarm iako je odzvonio svoje, je l' možemo nekako da se dogovorimo za onih 300€ da kupim telefon?
Već kad imam osećaj da sam na ICS Androidu bar da budem na nekoj novijoj verziji robotića...
Build .164 na kom sam već neko vreme preko insajdera, a koji je pušten kao zvanična nadogradnja... Jeste, radi brzo, glatko, telefon mi se danas dva puta zamrzao tako da je morao pasti soft reset OBA puta, i dalje mi sve kontakte kojima se brojevi razlikuju u jednoj cifri prikazuje kao da me zove/mi šalje poruku jedan isti kontakt, Tileovi se ne apdejtuju kako treba, kalendar na tileu ne pokazuje datum i evente, na alarm Tileu i dalje stoji podešen alarm iako je odzvonio svoje, je l' možemo nekako da se dogovorimo za onih 300€ da kupim telefon?

Već kad imam osećaj da sam na ICS Androidu bar da budem na nekoj novijoj verziji robotića...

Puno je jos posla pred w10. Prvi korak u vizualizaciji su uspjesno rijesili. Konacno prozor kada trebas recimo da potvrdis brisanje slike izgleda oki ugodan, a ne kao na 8.1 gdje sam imao utisak da radim na pc 286. Kalendar, mail, notifikacijski centar, sve je na vecem nivou.
Ostaje im sada da dovedu aplikacije na platformu i srede rad sistema. Viber, whatsapp, tapatalk, messenger, instagram i ostale mainstream aplikacije jednostavno sto prije moraju da se pojave, al ne da budu ios-like vec win like, da prate izgled sistema.
Prostora za greske vise nema. Dosta korisnika je razocarano sto postoji sansa da im uredjaj nece dobiti nadogradnju, a vjerujem da ih dosta ukljucujuci i mene ceka da vidi kako ce se razvijati aplikacije.
Ostaje im sada da dovedu aplikacije na platformu i srede rad sistema. Viber, whatsapp, tapatalk, messenger, instagram i ostale mainstream aplikacije jednostavno sto prije moraju da se pojave, al ne da budu ios-like vec win like, da prate izgled sistema.
Prostora za greske vise nema. Dosta korisnika je razocarano sto postoji sansa da im uredjaj nece dobiti nadogradnju, a vjerujem da ih dosta ukljucujuci i mene ceka da vidi kako ce se razvijati aplikacije.
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 07. Sep 2013. 17:38
- :: Nokia808PureView
- :: Xiaomi Mi note 10
Meni .164 radi kao podmazan nemam nikavih legova niti cekanja. Edge, viber, whatsapp, mejlovi, one note, store,maps itd itd ma sve mi otvrar iste sekunde nemam oscilacije kao sto neki na jacim i novijim modelima pominju, sve mi radi konstantno i kao sat, ... Sredili su mi i hotspot... Nemam da prijavim vishe ni jedan bag, radi mi skype video call....
Ne radi tromo!!! Po meni rad OS ocenjujem 10 od 10!
Glavno razocarenje mi je dalja podrska FALI MI 3G only i call recording FALI to sam cekao najvishe jos od obicne osmice. Ima na redstone al nema podrska za isti za Lumiju 928 a ni za 920/925... I ne znam dalje da li cu dobijati update-e za aplikacije kao sto su MAPE, CAMERA, MUZIKA, OFFICE, Mailove, Kalendar i ostalo....
Ne radi tromo!!! Po meni rad OS ocenjujem 10 od 10!
Glavno razocarenje mi je dalja podrska FALI MI 3G only i call recording FALI to sam cekao najvishe jos od obicne osmice. Ima na redstone al nema podrska za isti za Lumiju 928 a ni za 920/925... I ne znam dalje da li cu dobijati update-e za aplikacije kao sto su MAPE, CAMERA, MUZIKA, OFFICE, Mailove, Kalendar i ostalo....
sugarcoated_ass, š'o s' neurozan
?

filip89x, e baš mi drago da si zadovoljan
Ja isto osim tih par pomenutih zamerki.
Za te nepodržane modele apdejt aplikacija nije ni meni jasan... Insajder OS apdejti stižu do zvanične objave Redstone, to je neka jesen/zima 2016, i tu je kraj.
pozz

Za te nepodržane modele apdejt aplikacija nije ni meni jasan... Insajder OS apdejti stižu do zvanične objave Redstone, to je neka jesen/zima 2016, i tu je kraj.
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
-
- Sertifikovani Trol
cvoruga, ti ćuti tamo.
Ja imam prava da budem neurozan! 

-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 07. Sep 2013. 17:38
- :: Nokia808PureView
- :: Xiaomi Mi note 10
da li neko zna kako moze da se instalira .xap aplikacija na windows 10 .164? Jel moze?
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
sugarcoated_ass, sačekao te iskusno, nema šta.cvoruga napisao:sugarcoated_ass, š'o s' neurozan?

Kako imaš prava, a tražiš 300e za Android?sugarcoated_ass napisao:Ja imam prava da budem neurozan!

-
- Sertifikovani Trol
Evindzer, on se na vreme evakuisao pa sad pljucka iz prikrajka. 
Videćeš ti kad bacim jednu turneju sledeće godine pa mi se u potpisu pojavi jedan iPhone... Da, da... Mogu samo da sanjam.

Videćeš ti kad bacim jednu turneju sledeće godine pa mi se u potpisu pojavi jedan iPhone... Da, da... Mogu samo da sanjam.

- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
Nakon lošeg starta i moranja hard reseta utisak rada W10M na lumia 930 je isti kao WP8.1
Novi OS mi se više sviđa, aplikacije su bolje, naročito mail.
Novi OS mi se više sviđa, aplikacije su bolje, naročito mail.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
snenad, prvi pozitivan utisak, koji mi uliva nadu da će slično biti i na mojoj Lumiji. 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Evindzer, napuni ti bateriju na tabletu, da možeš da vičeč za pomoć kada zakuca pri update 930
I javi kada radiš, da budemo online, ne da pomognemo, nego da se smejemo

I javi kada radiš, da budemo online, ne da pomognemo, nego da se smejemo

Lol.
Neće kod njega zakucati apdejt jer on radi aBdejt
.
Neće kod njega zakucati apdejt jer on radi aBdejt

Jel ga je neko tutnuo na L520? 
Vaša poruka sadrži 34 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.

Vaša poruka sadrži 34 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ne može i neće moći na uređaje sa 512 MB RAM. To je juče i zvanično saopšteno iz Microsofta.
Ako ne večeras, sutra radim update na ženinoj 930.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
miodrage, daj to zvanično saopštenje da pročitamo.
925, 1020, 1320 imaju 1gb rama a nisu dobile update.
Što je još jedna od MS laži, obećali su podršku 3 godine, nisu ispunili,
obećali 10ku krajem godine za nove modele i osakaćenu za starije uređaje u februaru, nisu ispunili.
925, 1020, 1320 imaju 1gb rama a nisu dobile update.
Što je još jedna od MS laži, obećali su podršku 3 godine, nisu ispunili,
obećali 10ku krajem godine za nove modele i osakaćenu za starije uređaje u februaru, nisu ispunili.
Kakko to? Rekli su da će dobiti ali "ojađen" pa su onda nakon toga rekli da uređaju sa 4gb interne memorije neće dobiti.miodrage napisao:Ne može i neće moći na uređaje sa 512 MB RAM. To je juče i zvanično saopšteno iz Microsofta.
Vo imja oca šta oni sve izjavljuju i obećavaju a ne ispunjuju.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Nije tablet, fablet je, nisam baš tolika faca da nosim tablet.Baraba napisao:Evindzer, napuni ti bateriju na tabletu (...)

E onda se nećeš mnogo nasmejati, jer kod mene će sve proći glatko - jer tako sam u mogućnosti.Baraba napisao:I javi kada radiš, da budemo online, ne da pomognemo, nego da se smejemo