Pravila foruma Windows deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Asus ● HTC ● LG ● Nokia ● Motorola ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Draco, kad 100x udjes u i takav razbacan Settings naucis gde je sta. Ono sto je najbolje, kad jesnom ispodesavas WP nemas sta dalje. Telefon radi po tvojim specifikacijama.
Najludje sto ima logike skroz... Jedino sto je debilna logika. Rasporedjen je po redosledu instaliranja, a zatim po redosledu updateovanja settings elemenata. Onaj koji je poslednji instaliran/updateovan ce biti zadnji na listi.
Ja nemam problema sa snalaženjem u podešavanjima. Bila nebulozno poređana ili ne, ipak ih nema milion, pa da ne mogu da se snađem za najviše dva ili tri minuta.
Imam jedan iritirajuci peoblem sa Here maps/drive. Navigacija radi ali mora biti ukljucen internet. Ako nemam mobile data ili wifi beskorisno je. Na lumiji 520 mi se ovo nije desavalo ali evo sad na 830 se desava. Sve zeljene mape sam prethodno skinuo ali trazi mi internet ps npr na here drive prikaze kao gde se nalazim ali ne navodi me do zeljene lokacije. Da li je neko imao slicnih problema i da li je uspeo resiti?
Da ne bude nesporazuma, net nije neophodan, ali je pozeljan.
Za search i brzu lokaciju net je neophodan, za ostalo jok. Isto tako, moze i search bez neta, ALI samo za ono sto je upisano u mape. Ako necega nema, zato sluzi net da se pronadje.
Uradice, ali ne za par sec, nego par min. To je hladan start gps modula, i treba mu vremena. Ja sam to vise puta testirao, na iPhonu, HP-u, Nokiji E61, pa i Lumiji 920.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.